Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Έμαθε να μας δουλεύει ο Λουδοβίκος 14 και έτσι διοικεί απολυταρχικά για τους μη φίλους αλλά πάντα υποσχόμενος στους δικούς του και έτσι μας παρουσιάζει τον πρόεδρο ( Νεκροθάφτη)

Δεν μπορεί να κοιμηθεί ο Λουδοβίκος 14 και γι αυτό ικετεύει του Δημάρχους του Νομού να λυπηθούν τους παράγοντες  του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τώρα που μας χτύπησετο COVID-19 και να τους βοηθήσουν όπως η αφεντιά του 




Επιστολή της ΕΠΣ Κορινθίας προς τους Δήμους


Πρός: Τους Δήμους του Νομού Κορινθίας
Κύριε Δήμαρχε,
         Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την  τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκονται τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μας.
         Είναι κατανοητό ότι η διακοπή των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου αλλά και των εν γένει αθλητικών δραστηριοτήτων των σωματείων καθώς και η υπάρχουσα και επερχόμενη οικονομική κρίση λόγω της πανδημίας του COVID-19, δημιουργεί ασφυκτική οικονομική κατάσταση στους παράγοντες.
         Είναι θεωρούμε επιβεβλημένο να επιχορηγηθούν τα σωματεία του Δήμου σας με ποσά ανάλογα με την δυνατότητά σας, ΑΜΕΣΑ, δηλ. κατά την περίοδο του καλοκαιριού και πριν ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος 2020-2021.
       Επίσης υπενθυμίζουμε ότι θα είναι χρήσιμο για τους πάντες να προβείτε σε απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην  περιφέρειά σας, προκειμένου να εξασφαλιστεί το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία για τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, φιλάθλους κλπ. πριν την λειτουργία αυτών.
  Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε είδους συνεργασία
και ελπίζουμε το δίκαιο αίτημά μας να βρει ανταπόκριση.






Για την Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Τσιχριτζής                            Παν/της Βράκας



Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Πολλές φορές έχω γράψει ότι λόγω κατασκευής  δεν αγαπάς το ποδόσφαιρο αλλά το χρησιμοποιείς για δικό σου όφελος. Και αν γράφω ανακρίβειες κάνε μια δήλωση ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν έχεις πάρει ούτε ένα ευρώ όπως κάνω εγώ με την δημοσιογραφία. Θυμάμαι όταν ήμουνα ταμίας στην ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου που υπέβαλα το παρακάτω έγγραφο αίτημα στον διαιτητή του αγώνα 


να μη τον προπληρώσω επειδή δεν είχαμε αυτή την ώρα το ποσόν Και ο διαιτητής αφού μ έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια Και  μας φώναξε μετά από λίγο και μας είπε ότι δεν γίνεται. Βέβαια είχε πάρει τον αρχιδιαιτητή τηλέφωνο για να πάρει οδηγίες. Και στο φύλλο του αγώνα έγραψε


Και του βάλατε  πεντακόσια ευρώ πρόστιμο γιατί ζητούσε να πληρώσει μετά από δυο ώρες Ενώ η ποινή τότε άρχιζε από 100 ευρώ και έφτανε τα 1.000 ευρώ. Και αυτό ήταν το τέλος του ιστορικού Ολυμπιακού Κορίνθου 
Ενώ δίνεις δάνεια και βοηθήματα χωρίς να ονομάσεις τις ομάδες αφού διοικείς χωρίς να υπάρχει αντιπολίτευση Βέβαια αυτά τα αγαθά έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να το διοικούν αυταρχικά και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Θυμάμαι ότι ο τότε σύμβουλος Τάσος Κρίκας έστειλε εξώδικο για να πάρει κάποιες πληροφορίες και ο γλωσσολόγος δεν απάντησε.  Και θα έλεγα τους παράγοντες να μας γνώριζαν    πόσα ξοδεύουν για διαιτησία παρατηρητές διαιτησίας  κάρτες κόκκινες  για δελτία και διάφορα άλλα Γι αυτό μέσα σε επτά χρόνια μας κούνησαν το μαντήλι είκοσι ομάδες. Και τα γράμματα τα γράφει ο Λουδοβίκος 14 για να κερδίσει τις εκλογές Αφού οι χρηματικές βοήθειες έχουν ανακοινωθεί  από πολλούς δήμους. 
Μια λύση υπάρχει Να εξαφανιστείς από το ποδόσφαιρο Μιχάλη Τσιχριτζή. Αλλά όχι να μας έρθει ο Γιάννης ο Λάμπρου ο συναγωνιστής του Ολυμπιονίκη μας Γιάννη Μελισσανίδη.