Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε για να απαλλαγή από τον Λουδοβίκο 14 και τα παρελκόμενα του το ποδόσφαιρο της Κορινθίας θέλει δουλειά πολύ και προσοχή από τους Δούρειους ίππους

 Να μη περιμένεις να χιονίσει για να δει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο άσπρη μέρα Όταν ο δικός μας Λουδοβίκος 14 θεωρεί τον εαυτό ότι είναι άξιος διάδοχος του αφού η οδός Νοταρά 48 του ανήκει  Το ποδόσφαιρο είναι δικό του και ας μη φόρεσε ποτέ ποδοσφαιρικό παπούτσι
Ο αχάριστος                                                         ο αγνώμων

                   " ...      οι τρεις φίλοι που απέδρασαν αηδιασμένοι από την Νοταρά 48 που αφεντικό έχει ένα ξεδιάντροπο που το παίζει Λουδοβίκος 14 στην αστεία μορφή"


Δεν έχω τίποτα το χειροπιαστό αλλά μόνο επάνω σε φήμες στηρίζω αυτές τις αράδες που μόνο ο Νικηφόρος μπορεί να γράψει και κανένας άλλος Γιατί ποτέ δεν πήγα στο γραφείο του νούμερο ένα εχθρό του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Γιατί όπως πολλές φορές έχω γράψει ο Λουδοβίκος 14 το ποδόσφαιρο που και ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  και ως πρόεδρος της ένωσης ψηφίστηκε με την μέθοδο της απάτης. Γιατί το 2004 μας παρουσίασε έναν επενδυτή που δεν είχε να αγοράσει ένα σουβλάκι. Και το τραγικό εδώ είναι ότι γνώριζε την οικονομική κατάσταση του επενδυτή  αφού και τότε κορυφαίος  Κορίνθιος παράγοντας αλλά και τότε τοπική εφημερίδα Σήμερα τον ενημέρωσαν για το μαύρο του οικονομικό του χάλι. Και η γενική συνέλευση τον έχρησε πρόεδρο.
Αλλά και όταν έγινε πρόεδρος της ένωσης  φρόντισε να απαλλαγή από το βαρίδι που λεγόταν Π Α Σ Κόρινθος  τον οποίον χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα τον παραχώρησε στον Μπιτούνη ουσιαστικά αφού χρέωσε την ομάδα 700.000 ευρώ με υπογραφή του Παναγιώτη Τσουμάνη που και αυτόν παράνομα όρισε πρόεδρο.Αν και γνώριζε ως Δικηγόρος τις διαδικασίες που ποτέ δεν τήρησε.  
Και φτάσαμε στην κορυφαία πράξη του δράματος Απέκρυψε από τους παράγοντες που τον ψήφισαν ως πρόεδρο της Ένωσης  ότι το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε με την γίδα στον ώμο. Γιατί όταν σε πιάνουν με 9.000 ευρώ να έχεις βάλει με εικονικό τιμολόγιο στο ταμείο της ομάδας σου και αντί να σε αποβάλουν  σε προάγουν και σου δίνουν το δικαίωμα να τους διοικήσεις. Αυτό και μόνο φανερώνει ότι τίποτα δεν υπάρχει στην Κορινθία.Ούτε παράγοντες και ούτε ποδόσφαιρο 
Αλλά αυτός ο εχθρός του ποδοσφαίρου που το χρησιμοποιεί για προσωπικό του όφελος έχει στα χέρια του δυο πανίσχυρα όπλα. 
Το πανίσχυρο εργαλείο της διαιτησίας που το διαχειρίζεται ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της διαιτησίας 

Δημήτρης Γκρούτσης  που ως αξιωματούχος της διαιτησίας ( παρατηρητής )στις εκλογές της ένωσης του 2009 το έπαιξε δημοσιογράφος κάνοντας βρώμικο πόλεμο εναντίον του αρχηγού του αντίπαλο ψηφοδελτίου Σπύρου Νίκα Με την ενέργεια του αυτή έθεσε εαυτόν εκτός διαιτησίας. βάσει του κανονισμού που διέπει τον θεσμό. 
Πάλι το  2009 μετά τον θρίαμβο του Λουδοβίκου στις εκλογές της ένωσης διορίζεται Γενικός αρχηγός του Π Α Σ Κόρινθος αφού όλοι έτρεχαν στον νεαρό εκατομμυριούχο από τον Πόρο. Και με αυτή την ιδιότητα έθεσε τον εαυτό του εκτός διαιτησίας. Αυτός ο δυο φορές παράνομος  μέχρι και σκηνοθεσία έστησε γι έναν ξυλοδαρμό του για να υπηρετήσει τα σχέδια του Λουδοβίκου 14. Αυτός ο παράνομος ορίζει τους διαιτητές και τους παρατηρητές των αγώνων των πρωταθλημάτων στις Κορινθία. Και από έναν παράνομο ποτέ να μη περιμένεις κάτι το νόμιμο. 
Και ερχόμαστε στο άλλο όπλο που είναι 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Ο πρόεδρος της που είναι και δικηγόρος και επομένως με αυξημένες υποχρεώσεις και δικές μας απαιτήσεις  κοντεύει να συμπληρώσει και συντάξιμα χρόνια αφού ο Λουδοβίκος 14 και εδώ είναι η φωνή της πειθαρχικής και γι αυτό κανένας δεν τον ενοχλεί. . Και ο Κανατσούλης και αυτός πάει για συντάξιμα χρόνια. Αλλά ο τρίτος ο Φάνης ο Σιτές 


που και αυτός έπαιξε το ρόλο του Δούρειου ίππου στις εκλογές του 2017 όπως η φωτογραφία αποδεικνύει. Έπαιξε τον ίδιο ρόλο με αυτόν του Τριπολιτσιώτη Βιομηχάνου Θανάση Πισιμίση που και αυτός 'ήταν ...ίππος το 2013.

Γιώργο Τριαντάφυλλε 

Κάλεσε σε συνέντευξη τους δημοσιογράφους του νομού μας και θα καταλάβεις πολλά. 


Γιατί τότε που έκανες αυτή την ιστορική δήλωση και που την επισήμανα στις εκλογές του 2013 και 2017 αν δεν τον υποστήριζες θα είχε ξεκουμπιστεί από το ποδόσφαιρο της Κορινθίας. 
Επειδή πιστεύω ότι όπως τον ενθρόνισες θα μπορέσεις άνετα να τον εκθρονίσεις δηλώνω ότι θα γράφω συνέχεια για τις ημέρες τις τραγικές που έζησε και ακόμα ζει το ποδόσφαιρο του νομού μας. 
Αλλά πρέπει να βγεις και να δηλώσεις ότι θα είσαι αντίπαλος του Λουδοβίκου 14. και να τον πολεμήσεις όχι από το Βέλο αλλά επισκεπτόμενος όλες τις έδρες των ομάδων 
Και βάζω την φωτογραφία των τριών φίλων που ο ένας έφυγε από αντιπρόεδρος της ένωσης χωρίς να τον πάρει κανένας είδηση. Τον ξέχασαν ακόμα και οι υμνητές του τον δεύτερο Και ο τρίτος ο χαρακτηριστείς ως αχάριστος να είναι αντίπαλός του.