Τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/5), λίγο πριν λήξει η καραντίνα λόγω κορονοϊού, άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του μνημείου του μνημείου των «Θυμάτων της Θύρας 7», που βρίσκεται απέναντι από φαληρικό γήπεδο.
Έσπασαν (όσο μπόρεσαν) ένα κάγκελο της σιδερένιας πόρτας και αφαίρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα με το «21» που συμβολίζει τον αριθμό των θυμάτων και βρισκόταν για πολλά χρόνια στο μνημείο.
Πρόκειται για πρωτοφανή έλλειψη σεβασμού, που ξεπερνάει τα όρια του οπαδισμού, ακόμα και του χουλιγκανισμού.
Είναι η δεύτερη φορά που ένα μνημείο των θυμάτων της θύρας 7 αποτελεί στόχο ανθρωποειδών, αφού και στο παρελθόν υπήρξε ανάλογο περιστατικό στο τουρνικέ που είχε στηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, έπειτα από μνημόσυνο.
Δείτε τη φωτογραφία με το σπασμένο κάγκελο από το μνημείο:


πηγή: kanaliena.gr
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Εδώ δεν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ούτε βανδαλισμό την ενέργεια που έκαναν νομίζω τέρατα που έχουν την μορφή ανθρώπων. Γιατί  έχουμε νεκρούς που αχαρακτήριστοι δεν σεβάστηκαν. Και οι οποίοι δεν φοράνε φανέλες και ούτε ανήκουν σε ομάδες. Και δέχομαι ότι πιάνουν αυτά τα τέρατα και δεν μπορεί η δικαιοσύνη να τους κάνει τίποτα το σπουδαίο Αν όμως υπήρχε ο νόμος όπως έχω γράψει και η ομάδα θα κινδύνευε ακόμα και βαθμούς να χάσει αφού είχε δώσει ΄άδεια να ιδρυθεί ο σύλλογος τότε αυτά τα επικίνδυνα άτομα ως δια μαγείας θα είχαν εξαφανιστεί.