Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Νικηφόρος ΅Προκαλώ σε δημόσιο διάλογο τον Λουδοβίκο 14 με δικούς του Δημοσιογράφους.

Το ψέμα θέλει καλό σενάριο και η αλήθεια θέλει κότσια. 

Πέρασα από την Α Ε Κ και κατάλαβα επειδή χτύπησα το κατεστημένο που
λυμαίνονταν χωρίς φραγμούς την ομάδα που εμείς υπηρετούσαμε υπήρχε κίνδυνος να με κρεμάσουν διάφορες ταμπέλες και να μη μπορώ να κυκλοφορήσω.    
Γι αυτό και αναγκάστηκα να γράψω  το βιβλίο μου Μαρτυρίες που έχει τετρακόσιες σελίδες και έδωσα αυτόν τον τίτλο γιατί μαρτύρησα από αυτούς που αναφέρω με το όνομα τους.  Και ενώ οι περισσότερες σελίδες του  είναι μηνύσιμες  κανένας δεν τόλμησε να με πάρει στο τηλέφωνο.Απάντησα στους κατήγορους μου και που τους έκανα κατηγορούμενους αλλά με στοιχεία απέδειξα πόσα προσέφερα όχι στην εργασία μου αλλά στην αθλητική μου ιδεολογία. 
Και ήρθα στην Κορινθία και προδόθηκα από συντρόφους που πολεμάγαμε στο ίδιο μετερίζι. Και όλα αυτά έγιναν γιατί αυτά που έλεγα αλλά και έγραφα ήταν αληθινά και πονούσαν Μη αντέχοντας την κριτική μου ένας πλούσιος αλήτης μου είπε ότι ο Θεός με τιμώρησε Τον πόνο που μου δημιούργησαν αυτά τα απαίσια λόγια εύχομαι να μη τα γευτεί ο αλήτης υβριστής μου.  Δεν έχω ίχνος κακίας μέσα μου. Αλλά επαναστατώ όταν βλέπω να κλέβουν τα πρωταθλήματα από την Κόρινθο 06 και ο επαναστάτης δεν μοιράζει λουλούδια. Δεν μπορώ να δεχθώ να παίζει τον παράγοντα ο κ. Γ@Μ@Ω όταν τον καταγγέλλουν  ποδοσφαιριστές ότι τους είχε απλήρωτους και έκαναν στο καταχείμωνο μπάνιο με κρύο νερό. Και όχι μόνο  να τον καλύπτει ο Λουδοβίκος 14 αλλά να πηγαίνει και να κάθεται στο γραφείο του προέδρου της ένωσης ο πρόεδρος προπονητής του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος  Που ο γραμματέας της ομάδας Δημήτρης Λέκκας σε συνέντευξη του είπε ότι θέλει να μετατρέψει τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας σε όχλο που θα τον διοικεί η ομάδα ( διοίκηση ) που θα ονομασθεί οχλοκράτης Και δεν τον τσίμπησε ο εισαγγελέας 
Δεν αναφέρομαι στην απερίγραπτη πειθαρχική επιτροπή η οποία εκτελεί τις εντολές του Λουδοβίκου 14. 
Ο Νικηφόρος θα είναι εδώ και θα πολεμά τον Λουδοβίκο 14 που είναι ο Νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που με στοιχεία το έχω αποδείξει.