Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Και οι προπονητές προερχόμενοι από τους πάγκους έχουν την αξ'ια των.

Γνωρίζω αυτά που γράφω γι αυτό όλοι με διαβάζουν αφού υπηρετώ χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας την αλήθεια



Μου αρέσει ο Άκης Μπούλης ( που νομίζω ότι αυτό δεν είναι το όνομα του ) γιατί ενώ γνωρίζει πολλά γύρω από το ποδόσφαιρο με διαβάζει αλλα δεν με ερμηνεύει.

Μου γράφει 






Κύριε Σκούρτη έχω την άποψη ότι δεν πρέπει να προσδίδουμε τον χαρακτηρισμό διδάσκαλο - προπονητή οποιονδήποτε κάθεται σε πάγκο ομάδας. Υποψήφιοι στις εκλογές του συνδέσμου προπονητών είναι άνθρωποι που τιμούν τον όρο διδάσκαλοι προπονητές και κάποιοι άλλοι διδάσκαλοι δεν είναι σίγουρα τώρα για προπονητές δεν ξέρω εάν έχουν την επάρκεια και γι αυτό
Απαντά ο Νικηφόρος 
Γνωρίζω από υποδομή αλλα και τι σημαίνει ένας προπονητής αν είναι βγαλμένος από θρανία του Πανεπιστημίου ή από πάγκους Και εκεί στην Α Ε Κ  είχα παρει πολλά μαθήματα. Και ας πάρουμε ονόματα Σήμερα θεωρώ ότι οι τρεις καλύτεροι προπονητές του νομού μας  βάσει των αποτελεσμάτων είναι !Ο Τάσος Πέρρας που είναι μια ήρεμη δύναμη και κατορθώνει να πείσει τους παίκτες να αποδώσουν αυτό που μπορούν. Γι αυτό έχει κατακτήσει νομίζω τέσσερα πρωταθλήματα. Ο άλλος είναι ο Παντελής Κολλιάκος που νομίζω ότι σήμερα με τις ικανότητες που διαθέτει θα είχε γράψει ιστορία στο πρωτάθλημα της Δεύτερης κατηγορίας. Και ο τρίτος είναι ο θαυματοποιός Απόστολος Καριώτης και επειδή στην σημερινή μας εποχή θαύματα δεν γίνονται αντικαθιστώ τον θαυματοποιός με το ικανός. Και ερχόμαστε στην φετινή δουλειά του Απόστολου Καριώτη που όταν ο πρόεδρος Κεφάλας του έδωσε το τιμόνι το τεχνικό της Θύελλας Πετρίου είχε δυο βαθμούς και κανένα τέρμα αφού οι ισοπαλίες με Τενεατη και Αστέρα Δερβενίουυ είχαν λήξει χωρίς τέρματα και πέτυχε ο Καριώτης 5 νίκες και 4 ισοπαλίες και 27 τέρματα. και βαθμούς 21 Και του έκλεψαν δυο νίκες που σημαίνει θα είχε 27 βαθμούς. Τώρα αν αυτό δεν είναι επίτευγμα  τότε δεν γνωρίψω καλά την Ελληνική Και οι τρεις προέρχονται από τους πάγκους. Και δεν έχω προσωπικές σχέσεις με κανέναν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Σταύρος Μπινιάρης -- Γεράσιμος Μαργέτης -- Σπύρος Αργυρόπουλος --Γιώργος Καρσιώτης --  Τάκης Ρέμας  που είναι από τα θρανία του Πανεπιστημίου προεχόμενοι  δεν είναι καλοί προπονητές. 
Υ Γ Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πτιχιούχου του Πανεπι στημίου που δυστυχώς δεν του γνωρίζω