Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Άκη Μπούλη υπηρετώ την αλήθεια γιατί είμαι Λεύτερος επειδή δεν περιμένω και επομένως δεν φοβάμαι τίποτα.

Τρυπώνω …ξετρυπώνω ... και ότι βρω ... το γράφω 


Αυτός ο κ. Γ@Μ@Ω που δεν τολμά να τον καλέσει η πειθαρχική επιτροπή σε απολογία Αυτούς τους θλιβερούς και φοβισμένους  ψηφίζετε 













Δεν θεωρώ διδασκάλους μόνο όσους έχουμε αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ.. Όπως δεν θεωρώ και προπονητές όλους όσους ΕΤΥΧΕ να έχουν κάποιο δίπλωμα προπονητή.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος  Η φράση «Verba volant, scripta manent» , η οποία στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", είναι λατινική παροιμία  Επομένως για να υποστηρίζεις ότι εγώ θεωρώ προπονητή κάποιον που έτυχε να  έχει  δίπλωμα κάπου το διάβασες ότι το υποστήριξα. Αντίθετα είμαι ο μόνος που υποστήριξα ότι ο Αντώνης Ηλίας που είναι τώρα γραμματέας και πριν  πρόεδρος των Κορινθίων διαιτητών δεν μπορεί να είναι ενωσιακός προπονητής γιατί ποτέ δεν είχε προπονήσει ομάδα εκτός από τον Ποσειδώνα Κ Βρύσης που είναι οικογενειακή ομάδα Επίσης έγραψα ότι είναι ο επίσημος υβριστής των Κορινθίων διαιτητών. Με απείλησε με μηνύσεις Και ενώ η ένωσης έχει τόσους επιστήμονες προπονητές προτίμησε αυτόν που ΕΤΥΧΕ να έχει ένα δίπλωμα. Και ο λόγος είναι απλός και πλήρως δικαιολογημένος.Στις εκλογές ψήφισε τον Λουδοβίκο 14. Επίσης  για τον κ. Γ@Μ@Ω ενώ κανένας δεν τολμά να τον κοιτάξει εγώ του ασκώ κριτική και ρωτώ γιατί δεν τον καλεί η πειθαρχική επιτροπή σε απολογία. Και αυτός είναι προπονητής του πάγκου. Αντίθετα έχω γράψει ότι Σταύρος  Μπινάρη τον έχω ανεβάσει στα σύννεφα και όλα αυτά που επισήμανα ήταν πλήρως δικαιολογημένα. Γιατί έφτιαξε μια ομάδα  που θα μπορούσε να σταθεί στην Δεύτερη εθνική κατηγορία. και όχι ως κομπάρσος. Και δεν προχώρησε γιατί ενώ ήταν αήττητος έχασε το πρωτάθλημα γιατί το ήθελε  ο Λουδοβίκος 14. Που ενώ έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα του ποδοσφαίρου αυτός το διοικεί μέχρι να το διαλύσει Έχετε καμία ένσταση κ. Άκη Μπούλη  για τους Τάσο Πέρρα --Παντελή Κολλιάκο και Απόστολο Καργιώτη που ήταν οι καλύτεροι προπονητές της ένωσης  της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019- 2020.