Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ο Ανδρέας Σιώκος ο ανήμπορος κατά Γιάννη Λάμπρου ( Ιαβέρη ) δίνει μαθήματα πως διοικείται μια ποδοσφαιρική ομάδα σωστά.

Όταν διοικούσε ο Ανδρέας Σιώκος ο άσχετος κατά την Μαρινέλα Μπολέτη που είχε προσωπικό   Γραμματέα τον Δημοσιογράφο Γιάννη Λάμπρου δέχτηκε άθλια δημοσιογραφική -επίθεση  

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Πως ανάγκασαν να παραιτηθεί ο Ανδρέας Σιώκος. για να ...

Αν και εμένα με πούλησε γιατί χωρίς να με ενημερώσει υπέβαλε την παραίτηση του από πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου είμαι υποχρεωμένος να τον συγχαρώ αν και δέχτηκε τόνους λάσπης κράτησε την ψυχραιμία του και δεν τους κυνήγησε και σωματικά γιατί το έλεγε και το λέει η περδικούλα του  αλλά και δικαστικά 
Όλοι γνωρίζουν τον Ηλία Σιώκο ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή που είναι παιδί του προέδρου Σιώκο. Και ούτε αυτόν δεν σεβάστηκαν οι κουτσομπόλες παραμάνες  ( αλλά εδώ είναι επώνυμοι )και έλεγαν στις ρούγες ότι έμεινε  για λίγες μέρες παραπάνω πρόεδρος ο Ανδρέας Σιώκος για να δώσει ελεύθερη μεταγραφή στο παιδί του.  Και εδώ  φεύγει το κουτσομπολιό και γίνεται πισώπλατο μαχαίρωμα Γιατί ο αδελφός του ποδοσφαιριστή Ηλία Σιώκου  Παναγιώτης δίνει την παρακάτω επιταγή  στο σύμβουλο του Ολυμπιακού Μάνο Μαυρογόνατο που είχε κάνε την Δήλωση "Ο Ολυμπιακός δεν παράγει ποδοσφαιρικά εμπορεύματα προς μεταπώληση αλλά δημιουργεί πρώτα ανθρώπους και αυτός είναι ο δικός μας στόχος και κανένας δεν μπορεί να μας αλλοιώσει" Και όταν τα δήλωνε αυτά γνώριζε για την επιταγή αφού αυτός την παρέλαβε. 




Για το θέμα αυτό δεν γνώριζε απολύτως τίποτα ο Ιαβέρης της Δημοσιογραφίας Γιάννης  Λάμπρου γιατί σ αυτές τις περιπτώσει απουσιάζει  από την Κορινθία Και αυτό το συνηθίζει  ο Κορίνθιος Ιαβέρης του γραπτού λόγου  μια και έχει μάθει να γράφει μόνο "αλήθειες " όταν απουσιάζει δεν γράφει / Αναφέρεται μόνο σε ιστορικά γεγονότα όπως ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι Για περισσότερες πληροφορίες θα αποταθείτε στους κυρίους Πνευματικό -- Πρόεδρο  Μπινιάρη --Νικηφόρο -- Σιώκο -- και όλους τους δημοσιογράφους που  δούλεψαν για τον Ιαβέρη.

Ανδρέα Σιώκο 
Όσο καιρός ήσουνα πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρακίου εσύ ο άσχετος έδωσες μαθήματά πως σωστά διοικείτε μια ομάδα ποδοσφαιρική . Και αν δεν ήταν ο Δήμαρχος Παύλου θα ανέβαζες την ομάδα πολύ ψηλά και όχι στα χωράφια που την οδήγησαν αυτοί που ο Ιαβέρης τους έχει χαρακτηρίσει ότι μπορούν ενώ ο Σιώκος και να μπορεί δεν έχει την ικανότητα. Αλλά πρέπει να μας γνωρίσει στην σημερινή κατάντια ποιος την οδήγησε. .