Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων υλοποιήσετε τα λόγια του συναδέλφου σας Δημήτρη Βασιλείου που αφορούν τα νιάτα του Δήμου σας

                

Δήμαρχε Γκιώνη δεν βοηθάς τα νιάτα του νομού σου.Το γήπεδο ισοδυναμεί με αθλητικό ναό.


Ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης - συντήρησης του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων Έτος 2020

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Xωράφι ακαλλιέργητο το γήπεδο της Περαχώρας - Super TV Κορίνθου
Μάιος 2020 η σημερινή του μορφή 

Γράφει ο Γιάννης Β. Καραπανάγος υποψήφιος Δήμαρχος 

Γ
Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, την 13η Ιουνίου 2016, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  ιστορική και ορόσημο για την Περαχώρα και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Γιατί, μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, είχε τεθεί και η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, όσον αφορά στην τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Περαχώρας, η οποία και εγκρίθηκε. Ένα έργο υποδομής για τον τόπο μας. 

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Θανάση Γεωργίου και Τάσο Σακελλαρίου, είχαν δεσμευτεί, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. Περαχώρας, την 12η Ιουλίου 2015, ότι αποτελεί προτεραιότητα η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Περαχώρας
Ο κ. Γκιώνης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε: «Το γήπεδο της Περαχώρας δεν το έχουμε αφήσει έτσι. Είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω».
Μια δήλωση που, όπως διαφαίνεται, δεν αποτελούσε αόριστη υπόσχεση και πολιτικό ψέμα αλλά έκφραση της πηγαίας βούλησης τόσο του Δημάρχου, ο οποίος διακρίνεται για την αγάπη του προς τον αθλητισμό, ως πρώην βολεϊμπολίστας, όσο και των δύο Αντιδημάρχων-Άμεσων Συνεργατών του. 
Ταυτόχρονα, η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποστόμωσε τους όψιμους κριτές και επικριτές-γνώστες των πάντων, που υποστήριζαν ότι κακώς παραχωρήθηκε το γήπεδο στο Δήμο, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του κ. Γκιώνη. 
Βέβαια, κανένας από τους υποστηρικτές-αιθεροβάμονες της άποψης αυτής, για επιστροφή του γηπέδου από το Δήμο στον Αθλητικό Όμιλο Περαχώρας, δεν κατέθεσε ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση για εξεύρεση του ποσού από άλλες πηγές. 

Απλά, κινήθηκαν στο χάος, για λόγους άκαιρου εντυπωσιασμού, χωρίς αντίκρυσμα. 

Μιλάει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου  έτος 20


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Δήμαρχε Γκιώνη στο ποδόσφαιρο μας δουλεύεις τόσο άγρια και καλά κάνεις αφού υπάρχουν άνθρωποι που σε πιστεύουν και σε ψηφίζουν. Και μας τα λένε δυο συν υποψήφιοι σου στο αξίωμα του δημάρχου. 
Και ο μεν ένας ο στρατηγός σε εξυψώνει και θάβει του αντιπάλους σου και ο άλλος ο γιατρός είπε τα πράγματα με το όνομα τους και οι Περαχωρίτες τον καταψήφισαν Και προσωπικά εγώ ο Νικηφόρος είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι ένας γιατρός που δεν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο έχει στείλει εδώ και τρία χρόνια ένα μήνυμα που κανένας δεν τον άκουσε  Και εσύ Δήμαρχε Γκιώνη έχοντας δίπλα σου λιβανιστές στρατηγούς έγινες και πάλι Δήμαρχος και ο κήρυκας της αλήθειας ο γιατρός ουραγός.  Καμαρώνεις γιατί η περιφέρεια θα φτιάξει το γήπεδο της Πέραχώρας. Γιατί τα 200.000 ευρώ για το άλλο γήπεδο του Ολυμπιακού του Δύμου σου δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το έργο. Εκτός και αν οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν σε πούλμαν.