Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Έφτασε επιτέλους η ώρα οι δάσκαλοι -- προπονητές του ποδοσφαίρου να παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Οι δάσκαλοι του ποδοσφαίρου πρέπει να πάρουν στα "σοβαρά " χέρια τους τον σύνδεσμο για να του δώσουν το κύρος που του αναλογεί 

Με Μεγάλο ενδιαφέρον & πολλές Υποψηφιότητες οι εκλογές των Προπονητών Κορινθίας

Αναδημοσιεύω αυτή την σπάνια φωτογραφία που για μένα είναι το παν του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Γιατί οι δάσκαλοι ( προπονητές )  προηγούνται των μαθητών ( ποδοσφαιριστών ) και
επομένως αφού πρώτα επαναφέρουν  τον χαμένο σεβασμό στο σύλλογο τους στείλουν το μήνυμα προς πάσα αρχή και εξουσία  Ότι δεν θα είμαστε άβουλα όργανα  του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που για μια θεσούλα στην ένωση ή κάποια ευνοϊκά σφυρίγματα χειροκροτητές των ισχυρών Ούτε θα υπάρχει η αντιπαλότητα μεταξύ σας για μισή χούφτα ευρώ. Επίσης ονόματα που μετράν δεν έχουν το δικαίωμα να μη λένε τις απόψεις των Όχι κριτική τύπου κουτσομπολιού αλλά εποικοδομητική που θα προάγει  το άθλημα αλλά και αυτούς που το διδάσκουν. Δεν έχετε το δικαίωμα να βαυκαλίζετε τον δυστυχισμένο πατέρα ότι το παιδί τους μπορεί ακόμα και το εθνόσημο στην φανέλα του να φορέσει.
Και το κίνητρο σας είναι η μηνιαία συνδρομή του.  Επίσης πρέπει να του εξηγήσετε ότι αν θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν επαγγελματίες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που οι ομάδες των θα τους πληρώνουν τα ποτά στον πεζόδρομο δεν πρέπει έχουν απαιτήσεις. Και ούτε να ασκούν κριτική στον δάσκαλο -- προπονητή που τους κατάστρεψε  τον νέο Μέσι αφού αυτοί με την απαράδεκτη τακτική των εξαφάνισαν  το υπάρχον ταλέντο του παιδιού τους. Και να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι κανένας δάσκαλος --προπονητής θέλει το κακό ενός παίκτη. Εκτός και αν είναι τρελός που τέτοια περίπτωση μέχρι σήμερα δεν έχουμε επισημάνει. .