Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αυτός δεν είναι αθλητισμός αλλά καθαρή συναλλαγή στην χειρότερη μορφή

Ο Λουδοβίκος 14 ζητάει από τους παράγοντες τους αφελείς να τετραγωνίσουν τον κύκλο. 






                                       




Σχολιάζει  ο Νικηφόρος

 Ας πάρουμε κ. Μιχάλη τα πράγματα φυσιολογικά  χωρίς καμία υπερβολή και ας δούμε την σχέση με το ποδόσφαιρο που λόγω σωματικής κατασκευής και να ήθελες να συν δεθείς δεν νομίζω ότι θα είχες καμία επιτυχία.  Λοιπόν  σε παρακολουθώ από το καλοκαίρι του 2004 και βλέπω ότι ΝΑΙ το άθλημα το χρησιμοποιείς αφού τίποτα το σπουδαίο δεν έχεις πετύχει Και μάλιστα διάβασα ότι τιμωρήθηκες για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του παρατηρητή.
Έγινες πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος εξαπατώντας το σώμα της Γενικής Συνέλευσης με έναν επενδυτή που έφερες που δεν είχε  να ανάψει κερί. Και διοίκησες με τα χρήματα του  Σωτήρη Γρανιτσιώτη υποσχόμενος ότι θα είναι ο διάδοχός σου.
 Άλλη φανερή απάτη ήταν το, εικονικό τιμολόγιο που ΄έχω δημοσιεύσει τα στοιχεία και κανένας δεν μπόρεσε ούτε ένα ΚΑΙ να αμφισβητήσει
Χωρίς να έχεις κανένα δικαίωμα και αυτό το γνώριζες επειδή είσαι Δικηγόρος έδωσες την ουσιαστική  Διοίκηση σ ένα αμούστακο παιδί που τον είχε διώξει ο αείμνηστος πρόεδρος της Καλλιθέας και αυτό το γνώριζες. και όμως προχώρησες και έβαλες τον Παναγιώτη Τσουμάνη να κάνει τον πρόεδρο χωρίς να έχει την παραμικρή δύναμη γιατί οικονομικά δεν ήταν δυνατός. Έκανε μεταγραφές που δεν πιστεύω ότι θα γίνω πιστευτός όταν γράψω ότι το χρηματικό ποσόν έφτασε πάνω από 700.000 ευρώ. Και εσύ βιαζόσουν να γίνει πρόεδρος χωρίς να βάζεις το χέρι σου στην τσέπη. Έγινες πρόεδρος της ένωσης το 2009 πάλι με απάτη που τώρα είχε πολλά πρόσωπα.συμμετοχή.
Πρώτη και καλύτερη η εφορία που έπρεπε να γνωρίσει αυτή την απάτη  με το εικονικό τιμολόγια στα μέλη της ομάδας. Το ίδιο και ο λογιστής Και το σπουδαιότερο ούτε τα μέλη  του Δ Σ του Π Α Σ Κόρινθος  και ούτε ο αμούστακος Παντελής  Μπιτούνης  γνώριζαν ότι έπιασαν τον κυρ Μιχάλη Τσιχριτζή  με την γίδα στην πλάτη. Επομένως η κρατούσα κατάσταση στην ιστορική ομάδα ήταν μια τραγωδία με σοβαρά όμως στοιχεία φαρσοκωμωδίας
Και ερχόμαστε στις εκλογές της ένωσης του 2009 που ακόμα και η αφεντιά μου παρασύρθηκε και υποστήριξα  μια στην κυριολεξία αρρωστημένη κατάσταση Και από τότε ζητώ συγνώμη για το κακό που έκανα στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας.
Το 2017  την νίκη στον Μιχάλη Τσιχριτζή έδωσε ο Βιομήχανος -Πολιτικός και ολίγον παράγων του ποδοσφαίρου  Θανάσης Πισιμίσης  που ήταν τυπικά υπαρχηγός αλλά ουσιαστικά αρχηγός του ψηφοδελτίου και με άνωθεν εντολή ο πονηρός Αρκάς από την μια έκανε πρόεδρο τον Λουδοβίκο  14  και από την άλλη σάρωσε όλους τους τίτλους Με αποτέλεσμα να πάθει λόξιγκα ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 που ενώ δεν έκανε τίποτα του Εικονικού δεν μπόρεσε να αναπνεύσει.
Και στις εκλογές της ένωσης το 2017 εδώ είχαμε τον Δούρειο ίππο στο πρόσωπο του ιδεολόγου Φάνη Σιτά που τώρα έγινε αθλητικός δικαστής του Λουδοβίκου 14.
Και  που σ ένα χρόνο  έρχονται οι εκλογές και  ο καταφερτζής κυρ Μιχάλης ζητά την γνώμη των παραγόντων πως μπορεί να περπατήσει το πρωτάθλημα. Και απαντώ του πονηρού που διοικεί ένα άθλημα που δεν έχει καμία σχέση μ αυτό. Οι ομάδες είναι ολόκληρες και δεν μπορούν να χωριστούν Στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας κατεβαίνουν τρεις ομάδες και ανεβαίνουν άλλες τόσες. κατεβαίνουν. Υπάρχουν όμως που ισοβαθμούν και για να πετύχεις δίκαιη λύση είναι σαν να έχεις τετραγωνίσει τον κύκλο.