Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή :κατάντησες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από Αφέντη σε ζήτουλα

Μιχάλης Τσιχριτζής:Σας καλούμε να σκύψετε στο πρόβλημα που υπάρχει στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία και να δώσετε λύση έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε




Αυτοί  οι  άνθρωποι δηλώνον στον υπουργό Αθλητισμού ότι αγαπάνε το ποδόσφαιρο Τα συμπεράσματα δικά σας.


Προς: Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Κύριε Υφυπουργέ,
Γνωρίζοντας την καλή διάθεση και την ευαισθησία σας σε σχέση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και εν προκειμένω για το ποδόσφαιρο, ενώνουμε την φωνή μας με το αίτημα της Ε.Π.Ο. αλλά και των άλλων Ε.Π.Σ. της πατρίδας μας, προκειμένου τα ερασιτεχνικά σωματεία να επιχορηγηθούν άμεσα από την Πολιτεία.
Είναι περιττό να σας αναλύσομε την τραγική οικονομική κατάσταση που υπάρχει στα σωματεία, μια κατάσταση που επλήγει ακόμη περισσότερο με την πανδημία του COVID-19.
Η Ένωσή μας απαριθμεί 49 σωματεία είναι δέκτης παραπόνων και πιέσεων από τους παράγοντες, οι οποίοι δηλώνουν ότι χωρίς οικονομική στήριξη, κινδυνεύουν οι ομάδες τους να μην συμμετέχουν στα πρωταθλήματα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Σας καλούμε να σκύψετε στο πρόβλημα που υπάρχει στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία και να δώσετε λύση έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθ
Ο Πρόεδρος 
Μιχάλης Τσιχριτζής
                                       Ο Γεν. Γραμματέας
                                                            Παναγιώτης Βράκας
                                             
Κοινοποίηση:
  1. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
  2. Χρήστο Δήμα (Βουλευτή Κορινθίας)
  3. Νικόλαο Ταγαρά (Βουλευτή Κορινθίας)
  4. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάδη (Βουλευτή Κορινθίας)
  5. Γεώργιο Ψυχογιό (Βουλευτή Κορινθίας)

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 

Εσείς οι δυο που υπογράφετε αυτή την επιστολή προς τον υπουργό γνωρίζετε τι σημαίνει ποδόσφαιρο;Έχετε φορέσει ποτέ ποδοσφαιρικό παπούτσι; Έχετε επάνω στο σώμα σας καμία ουλή που να προέρχεται από  τους αγωνιστικούς χώρους; Και ο μεν πρόεδρος της Ένωσης ως ποδοσφαιρικός παράγοντας που διοίκησε τον Π Α Σ Κόρινθο (παρουσιάζοντας ένα γιαλαντζί χορηγό) με τα χρήματα του Σωτήρη Γρανιτσιώτη  τις δυο πρώτες χρονιές  ( υποσχόμενος διαδοχή στην προεδρία που ποτέ δεν τήρησε ) και μετά χαρίζοντας πρωταθλήματα και προνομιούχες δεύτερες θέσεις Και όταν τερμάτιζε έβαλε στο ταμείο της ομάδας το εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ. Αφού εκμεταλλεύτηκε όλες τις πηγές και μη έχοντας πλέον την ποικίλη δυνατότητα παρέδωσε την ομάδα άτυπα στο αμούστακο παιδάκι Παντελή Μπιτούνη από τον Πόρο. Και μόλις κέρδισε και εδώ με απάτη όπως και όταν έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος στις εκλογές της Ένωσης ήρθε ο Σωτήρας Μαυρονάσος με τις πλάτες του Γιώργου Φαρμάκη και του Μάριου Σταματάκη και έδιωξαν τον Μπιτούνη αφού πρώτα του ψύρισαν ένα πολύ μεγάλο ποσόν. 
Παρακαλώ ας μελετήσουμε μια αίτηση του αείμνηστου Σπύρου Νίκα προς την Διοίκηση του
Λουδοβίκου 14 που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.




Θέλω να σταματήσω στην τελευταία παράγραφο που ο αείμνηστος του κάνει ένα τεράστιο ξεβράκωμα και δεν βγάζεις ούτε αναπνοή.
  Γράφει " ...τον πρόεδρο σας τον οποίον ειρήσθω επ ευκαιρία ουδέποτε εις την ζωή μου αδίκησα αλλά πάντα τον ετίμησα τον βοήθησα ηθικά--οικονομικά και μ απέραντο ειλικρινέστατην αγάπη περιέβαλον ότα ασκούσε καθήκοντα προέδρου του Σωματείου Π Α Σ "ΚΟΡΙΝΘΟΣ "
Ενώ αυτός ως πρόεδρος της ένωσης όποιος δεν τον προσκυνήσει  τον τελειώνει.. Επ αυτού έχει κάνει ειδικές μελέτες ο πρόεδρος της Κόρινθος 06 ¨Δημήτρη Μπινιάρη   που κάποτε θα τα γράψω με κάθε λεπτομέρεια τα βασανιστήρια του. Βέβαια όταν ο κόσμος του ποδοσφαίρου  μάθαινε για το ψεύτικο τιμολόγιο ούτε φαροφύλακας   στα Αντικύθηρα θα έβγαινε. Αυτή την απόκρυψη εμείς την θεωρούμε απάτη ο πληθωρικός μας πρόεδρος που την χρησιμοποίησε συνεχώς  και έφερε θετικά αποτελέσματα μαγκιά. 
Και τα σωματεία που μας γράφουν ότι είναι 49  που διαφωνώ αλλά το δέχομαι από τις εκλογές του 2017 που ψήφισαν 57 σωματεία ( Λουδοβίκος 14 ψηφίστηκε από 38 σωματεία ο δε γιατρός Γκουρβέλος από 19 και τα οποία και θεωρώ πολλά αφού είχε δίπλα του τον Φάνη Σιτέ που σήμερα είναι αθλητικός δικαστής  του τηλεοπτικού σκηνοθέτη για τους μηδενισμούς Μιχάλη Τσιχριτζή. Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια διαλύθηκαν οκτώ ομάδες. 
Ο δε Τάκης Βράκας γνωστός γλωσσολόγος βοηθός του Καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη μπορεί να μη έχει μαρούλι ( ευρώπουλα  ) αλλά ο λόγος και όταν ήταν πρόεδρος του Πέλοπα και Γραμματικός στην ένωση ράγιζε τσιμεντένιες εξέδρες. Στην ιστορία θα μείνει η κραυγή που απεύθυνε στην ομάδα του Π Α Σ Κλένια να μη φύγουν γιατί θα μηδενιστούν Αυτή έδωσε στην ομάδα του Κιάτου ένα πρωτάθλημα. Και που δίκαι ο τότε προπονητής του Πέλοπα του το χάρισε μη φοβούμενος μήπως παρεξηγηθεί αφού ο κ. Τάκης ήτα γραματικός της ένωσης δηλαδή όλων των σωματείων                                                                                              Να γιατί το πανίσχυρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν το λαμβάνει κανένας υπόψη του γιατί το διοικούν άνθρωποι  που ποτέ δεν το αγάπησαν μια και ως νέοι δεν το υπηρέτησαν στις αλάνες και στους αγωνιστικούς χώρους. 

Υπουργέ του Αθλητισμού 
Αν θέλετε θετικά αποτελέσματα να έχετε στο ποδόσφαιρο να αλλάξετε την εκλογή της Ε Π Ο και των Ενώσεων Τα 2|3 των συμβούλων να εκλέγονται από ψηφοδέλτιο που κέρδισε τις εκλογές Και το 1|3 των συμβούλων από το δεύτερο ψηφοδέλτιο.Γιατί πολίτευμα ( διοίκηση ) χωρίς έλεγχο  σε τυραννία καταλήγει.