Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Βουλευτή Ψυχογιέ Αν δεν μάθει ο ερασιτέχνης παράγοντας να διοικεί με σωστούς το ποδόσφαιρο ο προϋπολογισμός του κράτους δεν θα τον σώσει.

Λάο ΤσεΤο να ξέρεις ότι δεν ξέρεις είναι το καλύτερο. Το να υποκρίνεσαι ότι ξέρεις, ενώ δεν ξέρεις, είναι
αρρώστια.



                                                ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
 ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού
  
Θέμα: «Άμεση ανάγκη επιχορήγησης ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων»
 Ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός καταθέτει ως αναφορά το με αριθμ. πρωτ. 1652/04.05.2020  έγγραφο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, σχετικά με την άμεση ανάγκη επιχορήγησης τους.
Συγκεκριμένα, η Ένωση που απαριθμεί 49 Σωματεία, δέχεται παράπονα και πιέσεις από τους παράγοντες, οι οποίοι δηλώνουν ότι χωρίς οικονομική στήριξη, κινδυνεύουν οι συμμετοχές των ομάδων στην προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Η οικονομική τους κατάσταση έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο με την πανδημία COVID 19, γι’ αυτό και επιβάλλεται η βοήθεια των σωματείων, προκειμένου να επιβιώσουν.
Επισυνάπτεται το αριθμ. πρωτ. 1652/04.05.2020  έγγραφο  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.
 Αθήνα, 5 Μαΐου  2020
Ο καταθέτων Βουλευτής
Γιώργος Ψυχογιός

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Είμαι βέβαιος κ Βουλευτή ότι είσαστε άσχετος με τα προβλήματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και ας περιοριστούμε στα προβλήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο του Νομού Κορινθίας που τα γράφω συνεχώς αλλά μα περιφρονούν και δεν ασχολούνται μαζί μου γιατί είναι "ανοικτοί "και δεν τολμούν να ακουμπήσουν τα ερωτήματα μου που είναι καίρια .Αν η ένωσης δεν άφηνε να σαπίσουν τα πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα  κάτω από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου  και φρόντιζε να λειτουργήσει ένα ιατρείο θα είχαμε μια κάλυψη αισθητή στην ιατρική περίθαλψη. 
Τα σωματεία που μας τα παρουσιάζετε σαράντα εννέα ( 49 ) δεν είναι σωστός ο αριθμός και έμπρακτα σας το αποδεικνύω. Στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας αγωνίζεται η Κόρινθος 06  Στα τοπικά πρωταθλήματα της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας  λαμβάνουν μέρος τριάντα δυο ( 32 ) ομάδες  (Α κατ.16 και Β κατ. 16 )  Και στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας ένδεκα ( 11 )Και δυο ( 2 )  γυναικεία  Και  Πήγασος στο Παιδικό Όλα αυτά μαζί μας κάνουν σαράντα επτά( 47 ) Αλλά δέχομαι τον αριθμό που δίνει η Ένωσης σαράντα εννέα ( 49 )Σας θυμίζω κ. Βουλευτή στις εκλογές της ένωσης το 2017 ψήφισαν πενήντα επτά ( 57 ) σωματεία που σημαίνει Μέσα σε δυο ( 2 ) χρόνια και εννέα ( 9 ) μήνες έχουμε απώλεια ( διάλυση ) οκτώ ( 8 ) ομάδων Και από το 2013 που ψήφισαν εξήντα εννέα ( 69 ) ομάδες έχομε σε έξι ( 6 ) χρόνια εννέα ( 9 ) μήνες απώλεια ( διάλυση ) είκοσι ομάδων 
Επομένως η παράγραφος της αναφοράς σας  "Η οικονομική τους κατάσταση έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο με την πανδημία COVID 19",  δεν ισχύει γιατί τότε που οι ομάδες διαλυόντουσαν δεν υπήρχε κανένας ιός παρά μόνο αυτός που λέγεται Μιχάλης Τσιχριτζής. Που με αυτά που έχει κάνει και ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  ( πήρε την προεδρία με απάτη --χάρισε πρωτάθλημα και προνομιούχο δεύτερη θέση --πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη ( εικονικό τιμολόγιο ) Και απέκρυψε την πράξη του αυτή για να εκλεγεί πρόεδρος της ένωσης ( του φορέα ποδοσφαίρου του νομού μας ) 
Και ως πρόεδρος της ένωσης σκηνοθετεί τηλεοπτικούς μηδενισμούς. Τα όργανά του διαιτητές και παρατηρητές αποκρύπτουν γεγονότα που κατηγορούμενοι είναι φιλικά με αυτόν σωματεία. Έχω κατηγορήσει την πειθαρχική επιτροπή της  ένωσης ότι μεροληπτεί και κανένας δεν νοιάστηκε να υπερασπιστεί από την επιτροπή το έργο που επιτελεί Μήτε ο ακροβάτης των συνδυασμών Φάνης Σιτές. Του έγινε δολοφονική επίθεση και δεν έκανε ούτε μήνυση. Δίνει Δάνεια και βοηθήματα και το ποσόν που είχε προγραμματιστεί ενώ ήταν 9.000 ευρώ έφτασε τα 22.000 ευρώ 
Γράφω 
11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 
 Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω.

Και κανένας δεν απαντά. Στην Ελλάδα την κοιτίδα του πολιτισμού αλλά και της δημοκρατίας ο κ. Τσιχριτζής μου έχει απαγορεύσει να του κάνω ερωτήσεις στις συνεντεύξεις που δίνει.  
Οι αγώνες που δίνουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας δεν βγάζουν ούτε τα έξοδα των Διαιτητών Έχουμε τις κόκκινες κάρτες που η κάθε μια αντιστοιχεί με δέκα ευρώ. Ο υποψήφιος,πρόεδρος γιατρός Γκουρβέλος είχε καταργήσει στο πρόγραμμα του και   την οικονομική ισχύ της κάρτας άφησε μόνο την διοικητική Δηλαδή να μη μπορεί να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής Και μείωση της αμοιβής των διαιτητών. Και καταψηφίστηκε. 

Κύριε Βουλευτή 
Σας τρομοκρατούν ότι αν βάλετε σωστές βάσεις στον αθλητισμό  θα έχετε πολιτικό κόστος. Ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Αν σταματήσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο οι διάφοροι Τσιχριτζίδες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα έχει την ανάγκη καμιάς πολιτείας
Αλλά να γίνει αυτό πρέπει οι ερασιτέχνες παράγοντες να καταλάβουν ότι αυτοί διοικούν το ποδόσφαιρο. Και για να γίνει αυτό ο Γραμμένος δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο.