Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Όσο καιρό θερίζαμε «Βασίλη και Βασίλη» και σαν αποθερίσαμε, «όξω, μωρέ κασίδη!»

Αφιερωμένο στον Σταύρο Μπινιάρη και Γιώργο Τριαντάφυλλο για καμαρώσουν τον συνεργάτη τους Γιάννη Λάμπρου 
Νούμερο 1

Πως  έγινε η αποκαθήλωση  του Ανδρέα Σιώκο προέδρου του Ολυμπιακού Λουτρακίου. 

Γράφω στον Ντελάλη 
ΠΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Πως ανάγκασαν να παραιτηθεί ο Ανδρέας Σιώκος. για να ... Ακόμα κι η πιο ανόητη γυναίκα μπορεί να καταφέρει έναν έξυπνο άντρα αλλά πρέπει να είναι πολύ έξυπνη η γυναίκα θα καταφέρει έναν ανόητο
                                                                      Ρόντγιαρντ  Κίπλινγκ


Το Νοέμβριο του 2004 ο Γιάννης Λάμπρου μαζί με τον Ανδρέα Σιώκο και στις 13-5-2005 φιλοξενεί στην εφημερίδα του Σήμερα ένα άρθρο της γυναίκας του Αρχηγού του αντιπολιτευτικού συγκροτήματος Γιάννη Μπολέτη που ακούει στο όνομα Μαρινέλα. 


Μεταξύ άλλων γράφει "...ο κ. Μπολέτης ως ένδειξη χαράς και ικανοποίησης μετά τον αγώνα με τον Τροιζινιακό πήρε ο ίδιος την πρωτοβουλία και έκανε τραπέζι στους ποδοσφαιριστές μην ψάξετε για αποδείξεις δεν τα χρέωσε στην ομάδα και εκεί φωτογραφήθηκε με κάποιους παίκτες. "

"...εάν εσείς δεν βρίσκετε ένα λόγο για να πανηγυρίσετε την παραμονή του Ολυμπιακού Λουτρακίου στην κατηγορία δεν φταίμε εμείς που μπορούμε επειδή μεγαλώσαμε με την ιδέα αυτής της ομάδας Υπάρχουν ξέρετε και οι ιδέες  που δεν μπορούν να μας βρίσουν ούτε να μας κάνουν κακό.Μας δίνουν κουράγιο για να παλεύουμε και να πανηγυρίζουμε.  Αλήθεια όταν ανακαλύψατε τα σκάνδαλα της περασμένης διοίκησης θα αναλάβατε να ξεχρεώσετε τους παίκτες. Γιατί ξέρετε η επόμενη διοίκησης του κ. Σιώκου θα πρέπει σ αυτή την παράμετρο  να δώσει το ίδιο βάρος ίσως και περισσότερο. 



" ...εν πάση περιπτώσει αυτή την φορά υπάρχει ένας άνθρωπος που λέγεται Γιάννης Μπολέτης και ο οποίος σε αντίθεση με τον κ Σιώκο εάν θελήσει μπορεί να προσφέρει πνοή στην ομάδα και να φέρει τον φίλαθλο κόσμο ξανά στο γήπεδο Δεν θέλει κάπο θέλει τρόπο Είναι καιρός πια να πάψει να μας πληγώνει το "φαινόμενο της άδειας εξέδρας"

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτά δεν τα έγραψε κανένας άλλος παρά ο Γιάννης Λάμπρου που κάποτε υπήρξε πρόεδρος του Ολυμπιακού και τον βούλιαξε. Την ομάδα την κράτησε στην κατηγορία ο προπονητής Τάσος Πέρρας που στον αγώνα στου Βλαχιώτη Λακωνίας  στην κυριολεξία τον Γιάννη Μπολέτη τον πέταξε  έξω από τα αποδυτήρια. Και εγώ που ενήργησα με τις γνωριμίες μου που είχα όχι στο ποδοσφαιρικό αλλά στο  πολιτικό χώρο.  
Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Ανδρέας Σιώκος πιεστείς από τότε Δήμαρχο Παύλου και μάλιστα δεν ακούμπησε την χορηγία του Δήμου και την οποία άφησε προίκα στον διάδοχό του. Βέβαια και αυτό μετά από σύσταση του Δημάρχου. Απ όλα αυτά εμένα δεν μου είπε το παραμικρό.
Μπορεί ρε Γιάννη Λάμπρου να μη είχε αποδείξεις  από το φαγοπότι που και εσύ ήσουνα παρών αλλά έχω κάποια τιμολόγια που αν μου πει η κ. Μαριλένα να τα δημοσιεύσω θα το κάνω αμέσως Ναι τώρα δεν υπάρχει η γύμνια των εξεδρών γιατί εκεί που αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός ( στα χωράφια ) δεν υπήρχαν εξέδρες Και εκεί τον Ολυμπιακό δεν τον οδήγησε ο άσχετος Σιώκος αλλά ο σχετικός σύζυγος σας κ. Μαρινέλα Και δεν έχω τίποτα μαζί του αλλά με αυτόν που το χρησιμοποιεί και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λάμπρου Και θα του παρουσιάσω αυτά που έκανε για μένα ενώ εγώ τον βοήθησα ποικίλα.