Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Νικηφόρος :Μια φωτογραφία Γιώργο Τριαντάφυλλε εδώ δεν ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις αλλά με καταστροφή

Κάποτε η αυλή του αείμνηστου Σπύρου Νίκα με ανάγκασε να υποστηρίξω τον Μιχάλη Τσιχριτζή Τώρα αυτή η φωτογραφία μου δημιουργεί  απελπισία 







Διαβάζω ότι στο Σχίνο συναντήθηκαν ο φημολογούμενος  αντίπαλος στις προσεχείς εκλογές της ένωσης του Μιχάλη Τσιχριτζή ο πρώτος του αγωνιστής για την εκλογή του Γιώργος Τριαντάφυλλος που για την ορμητικότητα του τον χαρακτήρισα Ρίνγκο. Μαζί του είναι ο φίλος του Σταύρος Μπινιάρης που σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα Βέλου  ως τεχνικός.
Και ο Ρίνγκο μένει στο Βέλο και ο Σταύρος στην Κόρινθο. Και σηκώθηκαν στις 9 του Μάη το βράδυ να συναντήσουν το Γιάννη Λάμπρου όχι για γευτούν τους μεζέδες αλλά να στρώσουν προγράμματα που θα αφορούν πως θα διοικήσουν την Νοταρά 48 που κινδυνεύει να κλείσει αφού οι ομάδες διαλύονται.
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω όχι τους λόγους αλλά τον ένα  που ανάγκασε  τον κ. Τριαντάφυλλο να κάνει συνεργάτη του τον Γιάννη  Λάμπρου.
Ενώ μπορώ να παρουσιάσω τόσους λόγους που θα ήμουνα υποχρεωμένος να γράφω ώρες.
Και πρώτα απ όλα δεν γνωρίζει τίποτα από ποδόσφαιρο. Και όπου πήγε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως παράγων του ποδοσφαίρου οι ομάδες στην κυριολεξία έπιασαν πάτο. Η τελευταία του επιτυχία η ομάδα του Ζευγολατιού  έχει πετύχει να μοιράζεται σε βαθμούς την 13 θέση με την Θύελλα κάτω Διμηνιού.
Υμνεί τους δυνατούς  που μόλις πάψουν να έχουν "ενδιαφέρον" ξεδιάντροπα τους εγκαταλείπει.
Μπορεί γι αυτό να σας μιλάει για ώρες ο Πνευματικός αλλά  και ο Δημήτρης Μπινιάρης. που δοκίμασαν την αφοσίωση του
Αλλά όμως και εγώ έχω προσωπική γνώμη για τον άνθρωπο που τον υπηρέτησα γράφοντας την μισή εφημερίδα αφού του είχαν φύγει οι δημοσιογράφοι ( δυο τον αριθμό )  που δεν πλήρωνε. -
Και όταν έκανα ραδιοφωνική εκπομπή καθιέρωσε σελίδα στην εφημερίδα του για να με απαντά

αλλά δεν μπόρεσε να την διατηρήσει και κάτω από την φωτογραφία μου που είναι δεξιά έγραψε:
"Η στήλη αυτή κλείνει όπως όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι  της Κορινθίας εδώ και καιρό έχουν κλείσει τα αυτιά τους στις άναρθρες ραδιοφωνικές κραυγές σου και κανένας πλέον δεν θα σε ακούει. "
Τριάντα λέξεις που δεν υπάρχει μια τελεία.  Και αυτό γράφτηκε τον Ιούλιο του 2003 και παραμένω εδώ και κανένας δεν μπορεί να μου πει κάνε πέρα για να περάσω. Αυτό ισχύει για σένα Γιάννη;
Θέλεις αλήθεια να δημοσιεύσω τους ύμνους που έγραφες για τον Αλέκο Πνευματικό;

Γιώργο Τριαντάφυλλε 
Το ότι είδες τι συμβαίνει και του άρχισες την κριτική του εικονικού είναι ένα θετικό. Αλλά η δημοσίευση της φωτογραφίας και όλα αυτά που κυκλοφορούν είμαι υποχρεωμένος να υποστηρίξω ότι δεν έχεις καμία τύχη.
Καθήκον σου είναι να διώξεις αμέσως το βαρίδι που ονομάζεται Γιάννης Λάμπρου που  καμία θετική υπηρεσία δεν σε προσφέρει ενώ πληθώρα αρνητικών σχολίων ήδη υπάρχουν με την δημοσίευση της φωτογραφίας. Νομίζω αν αμέσως δεν διορθώσεις την κατάσταση   που μόνο εσύ μπορείς τότε θα συνεχίσει ο Νεκροθάφτης το διαλυτικό του έργο.