Κύριε Περιφερειάρχη
Δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω Και διαβάζοντας αυτή την τηλεσύσκεψη ( που στο λεξικό την βρήκα τηλεδιάσκεψη ) ομολογώ ότι δεν επιθυμώ να σας γνωρίσω 


Αυτή η φωτογραφία παρουσιάζει μια ομάδα που συμμετέχει στη διδασκαλία  του ποδοσφαίρου και στην συμμετοχή της πρώτης ομάδας στο τοπικό  πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Αυτή η ομάδα που την ονομάζουν εδώ οι φίλαθλοι  Α Ο Λουτράκι έχει 150 αθλητές --ποδοσφαιριστές και στο δήμο μας  υπάρχει σήμερα ένα γήπεδο αυτό των Ισθμίων για προπονήσει τους παίκτες΄αυτούς που όμως έχουμε και από άλλες τέσσερις ομάδες άλλους 250 παίκτες που περιμένουν και αυτοί να προπονηθούν στο μοναδικό γήπεδο. 
Και έρχεστε και κάνετε αυτές τις ανακοινώσεις 
“Αθλητικά έργα θα κατασκευάζονται σε οικισμούς στους οποίους λειτουργούν σχολικές μονάδες και υπάρχει νεολαία γενικότερα” επισήμανε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “θα υπάρχει σε εξέλιξη εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε όλη την Περιφέρεια”.

Εξ άλλου, στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε να υπάρξει πρόγραμμα για την προώθηση αθλημάτων όχι ευρέως διαδεδομένων, όπως επίσης και αθλητικών δραστηριοτήτων που ενισχύουν την τουριστική ανάπτυξη.

Σε αυτά συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία, ορειβασία, μονοπάτια – πεζοπορία (τρέκινγκ), αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, αιωροπτερισμός, καθώς επίσης αθλήματα σχετικά με τη θάλασσα, αλλά και τα αποκαλούμενα “εξτρίμ” αθλήματα.

Και θέλω να σταθώ στον  αιωροπτερισμό που  είναι αεράθλημα, χόμπι, απασχόληση, παθητική εμπειρία, ή ακόμα και επάγγελμα κατά το οποίο ο άνθρωπος πιλοτάρει το αιωρόπτερο (Αετό). Μπορεί να γίνεται για ψυχαγωγικούς λόγους ή στα πλαίσια ενός αεραθλητικού αγώνα. Αν και άρχισε ως απλή κατολίσθηση από μικρούς λόφους με χαμηλών επιδόσεων αετούς, ο αιωροπτερισμός έχει εξελιχθεί τόσο που δίνει πια τη δυνατότητα να πετάξει κανείς στα ύψη για ώρες, να κερδίσει χιλιάδες μέτρα ύψους εκμεταλλευόμενος τα θερμικά ανοδικά ρεύματα του αέρα, να εκτελέσει ακροβατικά, και να διανύσει μεγάλες αποστάσεις. Το άθλημα αυτό είναι παρόμοιο με το αλεξίπτωτο πλαγιάς και το ανεμόπτερο, με τη διαφορά ότι ο αετός είναι αρκετά πιο απλός και πιο φθηνός σε σχέση με το ανεμόπτερο, και σαφώς πιο γρήγορος και πτητικά ικανός από το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Αποτελείται από έναν αλουμινένιο ή (πιο σπάνια) συνθετικό σκελετό, πλαισιωμένο από υφασμάτινη πτέρυγα. Ο πιλότος κρεμιέται από τον αετό με έναν ιμάντα και ασκεί τον έλεγχο της πτήσης με τη μετατόπιση του βάρους του σώματός του
Κύριε άσχετε περιφερειάρχη 
Το 60% των παιδιών που πηγαίνουν στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου προέρχονται από φτωχές οικογένειες και προσδοκούν ότι  το ταλέντο του παιδιού των θα τους βγάλει από την φτώχεια. Βέβαια αυτό δεν ισχύει αλλά όμως ούτε έχουμε το δικαίωμα να μη τους έχουμε ένα γήπεδο που εκεί μέσα θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και δεν θα μείνει με το παράπονο ότι δεν είχα τις προϋποθέσεις  για να προχωρήσω γιατί ο περιφερειάρχης προτίμησε αθλήματα  καταδύσεων, ορεινής ποδηλασίας, ορειβασίας, μονοπάτια – πεζοπορία (τρέκινγκ)  αναρρίχηση, αλεξίπτωτο πλαγιάς, αιωροπτερισμός
που ορισμένα εγώ που όλη μου την ζωή την πέρασα μέσα στα γήπεδα πρώτη φορά τα ακούω. 
Και συνεχίζει η ανακοίνωση 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ” ΣΤΟ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 200,000.00

ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 300,000.00

Το ποσό αυτό για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου αποτελεί δούλεμα των αρμοδίων ή ασχετοσύνη  Γιατί σήμερα το γήπεδο αυτό δεν έχει καμία σχέση με αγωνιστικό χώρο Επειδή το έχω επισκεφτεί πολλές φορές όταν διαβάζω ότι αυτός ο χώρος με 200.000 ευρώ θα γίνει γήπεδο αισθάνομαι λύπη για το δούλεμα και που κανένας επαγγελματίας δημοσιογράφος δεν γράφει τίποτα.για τον εμπαιγμό. Βέβαια δικαιολογώ τους ανθρώπους  επαγγελματίας δημοσιογράφους που μπαίνει στο τσουκάλι στη φωτιά από τις διαφημίσεις.
Αν το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων που δεν έχει την σημερινή  άθλια μορφή του Ολυμπιακού αναλάβει την εποπτεία ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ράτης κάτι θα γίνει.