Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Και επαναλαμβάνουμε χωρίς ντροπή ότι η χώρα μας είναι η κοιτίδα του πολιτισμού.

     Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να να μας επιβάλει να αγαπάμε τα ζώα. Εμείς όμως που τα αγαπάμε καθήκον έχουμε να στιγματίζουμε τα ανθρώπινα κτήνη.                                           


                                         Η εικόνα ίσως περιέχει: γάτα




      
Παναγιώτης Γερολυμάτος  · 
Χθες το βράδυ κάποιος καλός άνθρωπος στην γειτονιά μου αποφάσισε να ρίξει φόλες και όπως βλέπετε
μου έμειναν τα ορφανά..... Τι να πω .....Τις προάλλες πάλι στην γειτονιά μου κάποιος πυροβόλησε με αεροβόλο στην σπονδυλική στήλη ένα γάτο με αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρο. Ας είναι καλά οι οικογένεια ΚΑΡΟΡΗ που το βρήκε και τον φρόντισε. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω την Μαρία Μπελιβανη που θα αναλάβει να τα απογαλακτισει και να τα πάρω πίσω

Σχόλιο του Νικηφόρου
Το Παναγιώτη Γερολυμάτο τον εκτιμώ γιατί ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι πραγματικοί και όχι δήθεν Και μέσα σε λίγες αράδες μας παρουσίασε μια τραγωδία των αδέσποτων σκύλων που κάποτε ήταν τα ζωντανά παιχνίδια πλουσίων παιδιών Και όπως όλοι γνωρίζουμε μια και εμείς κάποτε είμαστε παιδιά και τα παιχνίδια που ήταν πλέον βαρετά σε μας αφού τα χαλάγαμε τα πετούσαμε.
Και ο νεαρός υποχρεώνει τον πατέρα του να του πάρει το κουταβάκι που όμως αυτό έχει την κακή συνήθεια να μεγαλώνει και να μη έχει την χάρη του και θέλει να απαλλαγή Και επειδή   δεν είναι άψυχο ζητάνε την βοήθεια του πατέρα τους Και έτσι το πρώην κουταβάκι βρίσκεται ένας αδέσποτος κοπρίτης που από  τα σαλόνια δεν πήγε  όχι στα αλώνια που κάτι θα Εύρισκε να φάει αλλά στις λεωφόρους που κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα Τα περισσότερα αδέσποτα είναι παιχνίδια  παιδιών που τα έχουν βαρεθεί.Και από την άλλη έχουμε τα δίποδα κτήνη που μάλλον όταν ήταν μικρά δεν τους έβγαλαν τα μάτια Και το υλοποίησαν αυτό όταν μεγάλωσαν Θα έγραφα ντροπή αλλά τα κτήνη δεν γνωρίζουν από αυτά.