Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Κορίνθιε προπονητή ο θεσμός του Δασκάλου του ποδοσφαίρου είναι πανίσχυρος αρκεί να το καταλάβεις. Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα.Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα. Ένα μέλος των προπονητών καταγγέλλει δημόσια ότι ο ένας διαβάλλει τον άλλον Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα.Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα. Ένα μέλος των προπονητών καταγγέλλει δημόσια ότι ο ένας διαβάλλει τον άλλον ΣχοΌσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν Έπρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα.rnald Giannis Chodias Κύριε Νικηφόρε,απλά μια ένσταση,την πορεία της Μεικτής ομάδας του Κυρίου Ηλία στα δύο χρόνια παρουσίας του την έχετε παρακολουθήσει,γιατί έχω την εντύπωση πως τα πάει περίφημα και από τα αποτελέσματα κρίνεται επιτυχημένη επιλογή. Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα. Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα.


Αργείτε να πάρετε στα χέρια σας τον ρόλο τον σωστό και αφήνετε να οργιάζει το κουτσομπολιό και η διαβολή 

Με Μεγάλο ενδιαφέρον & πολλές Υποψηφιότητες οι εκλογές των Προπονητών ΚορινθίαςΜου έστειλε Ernald Giannis Chodias το παρακάτω τολμώ να γράψω μήνυμα



  • Όσο αφορά τους προπονητές μην ανησυχείτε δεν πρόκειται  να αλλάξει κάτι γιατί πρώτα δεν υπάρχει καμία συνεργασία μεταξύ των και πολύ περισσότερο ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον,με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς χρόνια τώρα.                                                                                                                                                                                                                                                         Σχολιάζει ο Νικηφόρος Ένα μέλος δικό σας δημόσια καταγγέλλει ότι ο ένας προπονητής κοιτάει να φάει τον άλλον Και θα ήθελα να ρωτούσα αυτοί που προσδοκούν να ηγηθούν την διοίκηση ενός συλλόγου που για μένα αποτελεί τον πρώτο παράγοντα στο χώρο του ποδοσφαίρου Γιατί αργούν και δεν κάνουν τις εκλογές για να πάψουν ο ένας να διαβάλλει τον άλλον. Οι προπονητές δεν είναι υπάλληλοι αλλά δάσκαλοι και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν. Ναι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τους διαιτητές Αλλά την ίδια υποχρέωση έχουν και οι διαιτητές να σέβονται τους προπονητές. Και είναι απαράδεκτο να βγαίνει διαιτητής και να σχολιάζει προπονητή και αυτός να μη τιμωρείται Αναφέρομαι στον διαιτητή Λευτέρη Καλαρά. Που η διοίκησης των προπονητών έκανε μια διαμαρτυρία του γλυκού νερού.