Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Γιώργος Γκιώνης :Ο λαοπρόβλητος Δήμαρχος των γηπέδων τένις που αδιαφορεί για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Πέραχωρας.


Ο Δήμαρχος των δυο Γηπέδων Ποδοσφαίρου και δυο Του Τένις  Τρέμε Τσιτσιπά






Μίλησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου Πέραχώρας και Αγίων Θεοδώρων για τα έργα που θα γίνουν στους αγίους Θεοδώρους και θα ήθελα να με βοηθήσετε μια και εγώ δεν μπορώ να ερμηνεύσω τα λόγια του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Παρακαλά πατήστε για να ακούσετε τα λόγια του :

https://www.facebook.com/AgioiTheodoroi2011/videos/2733571536768902/


Προσωπικά δεν κατάλαβα τι  ήθελε να πει ο πρώτος πολίτης της πόλεως. Μάλλον δεν γνωρίζω την γλώσσα των πολιτικών. Και θα ήθελα να το φέρω τον κ. Δήμαρχο αλλά και τον αντιδήμαρχο Σπύρο Ράτη ( που τόσα πολλά έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο των Αγίων Θεοδώρων ) στα δικά μου χωράφια και να τους ρωτήσω να μας πουν τι θα γίνει 

                     w.
με το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων που φέρει το όνομα του Θρύλου ( ναι επαναλαμβάνω του θρύλου ) του ποδοσφαίρου των Αγίων Θεοδώρων του Κωνσταντίνου Ζαμπέτα. Που αγάπησε τα παιδιά όσο κανένας χωρίς να έχει δικά του.
Γιατί φίλε αντιδήμαρχε αν πάρουμε ως παράδειγμα το Γήπεδο της Πέραχώρας που πάει να συναγωνιστεί το γεφύρι της Άρτας. Από το 2008 το κατασκευάζει ο Δήμαρχος και παραμένει στην ίδια θέση Αξιοθρήνητο.
Γιατί μπορεί η ομάδα να κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δεύτερης κατηγορίας πλην όμως χωρίς γήπεδο δεν έχει καμία τύχη Αφού θα είναι υποχρεωμένοι οι πάντες να περιμένουν στην ουρά πότε θα προπονηθούν. Βέβαια τώρα έχουμε τα δυο γήπεδα του τένις που αποτελούν σήμερα την λάμψη της Δημοτικής αρχής Και τα έργα που θα γίνουν στο ακατάλληλο Θώδειο Στάδιο Αλλά όμως τι θα γίνει με τα παιδιά των ομάδων που δεν θα χωράνε να προπονηθούν στο γήπεδο του Γιάννη Στέφα. και θα χαθούν Βέβαια έχουμε ελπίδα να βγάλουμε κανέναν καινούργιο Τσιτσιπά  Αλλά κανένας δεν μας είπε ένα παιδάκι από το Λουτράκι ή από τους Αγίους Θεοδώρους που θέλει να μάθει τένις πως θα πηγαίνει στα Ίσθμια  Νομίζω ότι θα μπορούσε μνα γίνει ένα γήπεδο στα Ίσθμια και ένα στο Λουτράκι με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπήρχαν γήπεδα του ποδοσφαίρου και στους Αγίους Θεοδώρους και  στη Πέραχώρα Λοιπόν ας αφήσουμε τα λόγια αντιδήμαρχε που γνωρίζω ότι αγαπάς τα νιάτα των Αγίων και να φροντίσεις ο Δήμαρχος να μη σε δουλέψει όπως έγινε στην Πέραχώρα Με αποτέλεσμα η ομάδα του χωριού να διαλυθεί. Βέβαια να μη φοβάσαι για το πολιτικό κόστος γιατί στην Πέραχώρα παρά το δούλεμα ήρθατε πρώτοι. Επικαλούμαι την αγάπη που έχεις για το ποδόσφαιρο της πόλεως σου και γι αυτό να νοιαστείς.