Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Γιώργο Πανανή ο Νικηφόρος υπηρετεί την αλήθεια και μπροστά της δεν βάζει τίποτα. Αφού κανένας δεν τον κρατά.


Edward R. MurrowΓια να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός.
Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι αξιόπιστος.
Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι αληθινός.



Κύριε Πανανή 

Δέχτηκα το παρακάτω σχόλιό σας 

  • η εικόνα προφίλ του Giwrgos Pananis, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο


  • τι εγινε ρε γιωρικα τη μια στο σχοινο την αλλα στην αλμυρη τη παραλλη στο ξυλοκαστρο τοσο χρημα ερριξε στη κυκλοφορια ο μεγαλος Σωτηρης καλορριζικη και η μερσεντες καλα ξηγηθηκες ενας προεδρος δεν πρεπει να κυκλοφορει με παπακι αντε και εις τα ανωτερα

  • στο χρωμα δεν τα πηγες καλα

Και αφορά το δημοσίευμα μου

Νικηφόρος :Μια φωτογραφία Γιώργο Τριαντάφυλλε εδώ δεν ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις αλλά με καταστροφή 

  • Κάποτε η 
  • αυλή του αείμνηστου Σπύρου Νίκα με ανάγκασε να   υποστηρίξω τον Μιχάλη Τσιχριτζή Τώρα αυτή η φωτογραφία μου δημιουργεί  απελπισία







                        
Και αναφέρομαι στην παρουσία του Γιάννη Λάμπρου  στην φωτογραφία που την έχω συνδέσει με την διεκδίκηση του τίτλου του προέδρου της ένωσης από τον Γιώργο Τριαντάφυλλο. 
Που μπορεί και αυτός να έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο 14 αλλά το παρήγορο είναι ότι εδώ και αρκετό χρόνο έχει καταλάβει τι γίνεται και έχει αλλάξει πλεύση.
 Και έντρομος είδα την φωτογραφία  αυτή να την δημοσιεύει ο τεχνικός συνεργάτης του κ. Τριαντάφυλλου κ. Σταύρος Μπινιάρης που και αυτός κάνει μια επανάσταση στο χώρο των Κορινθίων προπονητών που επιθυμεί να τους διοικήσει. 
Και έρχεστε εσείς και όχι με καθαρό σχόλιο σας αφήνετε να καταλάβω ότι έχει ο Σωτήρας Μαυρονάσος σχέση με τον Γιωρήγκα ( Τριαντάφυλλο ) και μάλιστα στην χειρότερη μορφή που είναι  αυτή η οικονομική εξάρτηση. 
Επειδή ο Νικηφόρος δεν έχει καμία σχέση με κανέναν παρά μόνο με την αλήθεια θα περιμένω ένα δικός σας ενημερωτικό όχι όμως με γρίφους. Και το οποίο θα δημοσιεύσω αυτούσιο αλλά και με τον δικό μου σχολιασμό/Περιμένω.