Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου που ψαρεύει στα θολά νερά της Νοταρά 48 όχι με δολώματα αλλά με μαντάτα ...οβίδες. Δεύτερη ψαριά

Ήχος βαρύς ακούγεται πολλά ...μαντάτα  πέφτουν   στην Νοταρά 48


Βόμβα Χειροβομβίδα Έκρηξη - Δωρεάν διανυσματικά γραφικά στο PixabayΤην 13 θέση  που μένει στην κατηγορία την διεκδικούν με τους ίδιους βαθμούς δυο ομάδες που έχουν πολύ μεγάλη αρνητική πορεία μέσα στο χώρο του
Κορινθιακού ποδοσφαίρου Και ο σκηνοθέτης με τον ιό του κάηκε όλο το ταλέντο που θα το υλοποιούσε στις υπόλοιπες οκτώ αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα. 
Και  έχοντας σπουδαίους ηθοποιούς που είναι δοκιμασμένα πιστά όργανα θα ανέβαζε και θα κατέβαζε όσους ήθελε 
Και πρώτος στον κατάλογο ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής  της ένωσης που δεν τολμά να καλέσει σ απολογία τον προπονητή --πρόεδρο κ. Γ@Μ@Ω .
 Και εδώ μπαίνει το μεγάλο ερώτημα που είναι υποχρεωμένη η ένωσης να απαντήσει. 
Πόσο καιρό είναι πρόεδρος της πειθαρχικής ο Δικηγόρος Γεώργιος Παναγιώτου και ενώ δεν εκτελεί σωστά τα καθήκοντα του όπως πολλές φορές έχω γράψει η ένωσης τον αφήνει στη θέση του και ο πρόεδρος αν και δικηγόρος έχασε την πόρτα του εισαγγελέα για να με καταγγείλει.
Και ρωτώ τον ταμία της ένωσης Νίκο Ραχανιώτη αν ο πρόεδρος αμείβεται. Και αν ναι πόσα ευρώ έχει εισπράξει. Κύριε Ταμία διαχειρίζεστε χρήματα ξένα και όπως καλά γνωρίζετε είσαστε υποχρεωμένος να απαντήσετε. Βέβαια την ίδια ευθύνη έχει και ο Βασίλης Κανατσούλης και Φάνης Σιτές ο επονομαζόμενος και Δούρειος Ίππος. Αλλά και ο παράνομος ευρισκόμενος στο χώρο της Διαιτησίας Δημήτρης Γκρούτσης που εκ των άλλων καθηκόντων  βοηθάει και στη σκηνοθεσία φανταστικών ξυλοδαρμών Ο ιός όλους αυτούς τους αχρήστευσε. 


Βόμβα Χειροβομβίδα Έκρηξη - Δωρεάν διανυσματικά γραφικά στο PixabayΚαι ερχόμαστε στα δυο σωματεία που αν έλεγες η ομάδα του Ζευγολατιού θα υποβιβαζόταν θα σε πέρναγαν για τρελό. Εδώ ο Βιομήχανος Πισιμίσης έβγαλε τον πατριώτη του Λουδοβίκο 14 πρόεδρο της ένωσης και σκούπισε όλους τους τίτλους. Και θα άφηνε τώρα να πέσει η ομάδα που έχει πρόεδρο έναν λιβανιστή Δημοσιογράφο. Που τον υποστηρίζει και ο Δήμαρχος και η αντιπολίτευση. 
Και ερχόμαστε στην άλλη ομάδα την Θύελλα Κ Διμηνιού που έχει συγγενικούς θεσμούς με τον Γλωσσολόγο γραμματέα της ένωσης  Που όμως από τότε που έγινε η χειροτονία του Μιχάλη Λαμπράκη  από τον κ. Γ@Μ@Ω έχουν πέσει τα φτερά του Αλλά όμως οι άνθρωποι των που διοικούν την ένωση και ιδίως ο Γλωσσολόγος είμαι βέβαιος ότι δεν θα αφήσει χωρίς προστάτη την ομάδα που μετά τον Πέλοπα είναι η ομάδα της καρδιάς του αφού είναι μεγάλη και χωράει πολλές.  Και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές.