Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Γιάννη Σουρτζή : Υπέρτατο καθήκον όλων μας είναι να σώσουμε το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.

Την ζημιά όπου την σταματήσεις έχεις κέρδος Και όταν πάρεις την πρωτοβουλία να την διορθώσεις τότε αποκτάς την συμπάθεια ακόμα και των αντιπάλων σου.  
Μια πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Τριαντάφυλλου 
Την Τετάρτη το απόγευμα έγινε στα πλαίσια του κυπέλλου Κορινθίας ο αγώνας Ελλάς Βέλου-ΠΑΣ Κόρινθος που έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδας της Κορίνθου.

Μία δήλώση όμως μετά το τέλος του αγώνα του προέδρου της Ελλάδας Βέλου κ.Γιώργου Τριαντάφυλλος, θα πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά κάθε σκεπτόμενο φίλαθλοι αλλά και την Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.Μετά την λήξη του αγώνα ο κ. Γιώργος Τριαντάφυλλος Πρόεδρος της ομάδας του Βέλου δήλωσε:
Ένα γκολ οφσάιντ ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και προφανώς είναι όλα όμορφα.|Έχουμε μάτια και βλέπουμε και μυαλό για να καταλάβουμε τι συμβαίνει.|”

Και μια που έγινε τον Μάρτη του 2012
Και θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλου μου τον Γιάννη Σουρτζή μέσα από την παρακάτω φωτογραφία 
Όλοι αυτοί ήταν δίπλα σου και σε εγκατέλειψαν και όμως του μιλάς.Δεν ξέρω τι σου έκανε ο Τριαντάφυλλος  αλλά τώρα που βρισκόμαστε  σε θέση μάχης  δεν υπάρχουν δικαιολογίες αλλά ούτε και πολυτέλειες να διασπώνται οι δυνάμεις . 
Τον Γιώργο Τριαντάφυλλο πάντα τον πολεμούσα όταν ήταν δίπλα στον Λουδοβίκο.
Αλλά τον Μάρτιο του 2012 όταν ο διαιτητής Μιχάλης Καρσιώτης στον αγώνα  Ελλάς Βέλου --Πέλοπας  Κιάτου  3- 4  έκανε αίσχη είχε το ανάστημα  και έκανε την δήλωση 
" Μια και μόνο λέξη περιγράφει αυτό που αισθανόμαστε Αηδία." 
Και σχολίαζε το πρωτάθλημα της Κορινθίας  που κανένας δεν το είχε χαρακτηρίσει έτσι. Και τώρα βλέποντας ότι μας οδηγεί στην καταστροφή διαχώρισε την θέση του. Με αποτέλεσμα να τον χαρακτηρίσει ο εικονικός πρόεδρος αχάριστο. 
Κάθε λεπτό που περνάει φίλε Γιάννη κάνει μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο του νομού μας/ Γι αυτό και εγώ πήρα θέση υπέρ του Γιώργου Τριαντάφυλλου με αποτέλεσμα να σε δυσαρεστήσω. Νομίζω ότι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μιχάλη Τσιχριτζή είναι ο Γιώργος Τριαντάφυλλος  που τον γνωρίζει καλά. Θα επιθυμούσα να  σ έβλεπα δίπλα του και  όχι απέναντι του.