Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ξυπνήσετε παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κυνηγήσετε τις ...Αρκούδες!!!


Αν δεν επαναστατήσετε παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ψηφίσετε σωστούς στην ένωση τότε θα πεθάνει ο βασιλιάς των αθλημάτων στο νομό μας.

                                         

Διαβάζω 

Όλα τα τοπικά πρωταθλήματα στις κατά τόπους ποδοσφαιρικές  Ενώσεις ανά την Ελλάδα διεκόπησαν οριστικά, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε Π Ο.

Σχολιασμός Νικηφόρου 



Οι πρώτες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της πρώτης κατηγορίας θα ανέβουν στο πρωτάθλημα την τρίτης Και στο δικό μας ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αναδείχτηκε πρωταθλητής από τον πρώτο γύρο όπως επανειλημμένως έχω γράψει χωρίς κανένας να το αμφισβητήσει αυτό. Αλλά στις ενώσεις που έχουμε ισοβαθμία η μικρή διαφορά ο πρώτος από το δεύτερο ήθελα να ήξερα πια Σολωμόνειο    λύση θα δώσουν οι εκλεγμένοι από του ερασιτέχνες παράγοντες και μετά την εκλογή τους γράφουν όλους στο ...χιόνι. Και αυτό γίνεται γιατί οι επαγγελματίες μεγαλοπαράγοντες ( Ολυμπιακός --Π Α Ο Κ --Παναθηναϊκός -- Α Ε Κ ) κρατούν τους προέδρους από την μύτη όπως ο γύφτος την αρκούδα του στα πανηγύρια. Και δεν γνωρίζει ο παράγοντας της Πουλίτσας ούτε της Στιμάγκας ούτε του Σοφικού ότι τυπικά με την ψήφο των διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο Και ουσιαστικά δεν τους υπολογίζουν αφού οι εκλεγμένοι πρόεδροι παίζουν το ρόλο της αρκούδας. 
Αλλά ερχόμαστε στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα που έχουμε τελευταίο τον Ολυμπιακό Λουτρακίου με 18 βαθμούς και δικαιολογημένα μια και ο πρόεδρος του μπέρδεψε την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Αλλά στην 15 θέση έχουμε την ομάδα Θύελλα Πετρίου  του χωριού με 300 κατοίκους που ακόμα και παίκτης από εκεί βγήκε που φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο. Στη ομάδα και στον προπονητή της βοηθούντος του προέδρου Κεφάλα του έγιναν  δύο φοβερά εγκλήματα. 
Το ένα ήταν στον αγώνα της Θύελλας Πετρίου με την  Θύελλας Κ Διμηνιού. Εκεί ο πρόεδρος έπρεπε να βγάλει τον διαιτητή από τα αποδυτήρια και να φωνάξει την Αστυνομία. Κίνηση που ήταν υποχρεωμένος να κάνει ο Διαιτητής Φρατζής που είναι αστυνομικός. Αλλά ούτε και η ένωσης πήρε θέση και να τιμωρήσει τον διαιτητή που αν και ήταν ανακριτικός υπάλληλος αγνόησε χωρίς καμία δικαιολογία τον ρόλο του. 
Και στη δεύτερη περίπτωση που εκεί ήμουνα και μάρτυρας στον αγώνα Ισθμιακού με την Θύελλα Πετρίου Που αν διαιτητής στον αγώνα αυτόν ήταν ο πρόεδρος του Ισθμιακού Βενετσάνος δεν θα έκανε τα τραγικά λάθη του διαιτητή Πέτρου Ψυχογιού. 
Και εδώ έχουμε μια κατευθυνόμενη δυσφήμιση του Προπονητή  Απόστολου Καριώτη που παρέλαβε την ομάδα του Πετρίου στου δυο βαθμούς και με μηδέν τέρματα στο ενεργητικό της. Και την έφτασε στους 21 βαθμούς και με τους έξι που ασύστολα του έκλεψαν θα είχε 27 βαθμούς Και τώρα αντί να έχουμε έναν στην ουσία θαυματοποιό προπονητή έχουμε ένα με την ρετσινιά ότι υποβίβασε την ομάδα που προπονούσε. 
Και όλα αυτά να γίνονται στο κράτος του Λουδοβίκου 14 που προκειμένου να ευνοηθούν οι  φίλοι ούτε τα προσχήματα δε κρατούμε. Ακόμα ο άρχοντας της Νοταρά 48 και τηλεοπτικούς μηδενισμούς σκηνοθετεί με αποτέλεσμα ο Χιλιομοδιότης  σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης να τον έχει πάρει σύμβουλο στην μεγάλη του τηλεοπτική επιτυχία "το Ποτάμι "