Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Παραιτήσεις και διορισμοί με νόημα


 
Τρυπώνω …ξετρυπώνω ... και ότι βρω ... το γράφω 









     ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Όλα στη διάλυση με πρόεδρο τον Λουδοβίκο                  Ένα φιλικό διαζύγιο

«Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ανακοινώνει, το τέλος της συνεργασίας του μ ε τον Σταύρο Μπινιάρη
Ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και του Προπονητή κατά του τελευταίους μήνες, ο Σταύρος υπέβαλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. της ομάδας.



Ένας υποψήφιος πρόεδρος των προπονητών  στέλνει φιλάκια
«Η Ελλάς Βέλου αποτελεί για μένα μια ομάδα με ιδιαίτερους, ισχυρούς δεσμούς, προπονητικούς όσο και συναισθηματικούς, λόγω των πολλών ετών συνεργασίας, καθώς και για την ιδιαίτερη σχέση μου με τον επί σειρά ετών πρόεδρο, Γιώργο Τριαντάφυλλο, όσο και με τον τωρινό, Φράνκ Αράπι, τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Σαββίδη, που υπήρξαν και παίκτες μου στο παρελθόν και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Φουρναράκη.
.
Αντικαταστάτης του ο άλλοτε  συνεργάτης του ο ΒΟΡΙ
Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Μπινιάρη, στο Βέλο βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Βορινιώτη και οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία.Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει τα προσεχή 24ωρα και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η Ελλάς θα ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Βορινιώτη, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ μια χρονιά είχε και διοικητικό πόστο

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Βασικός προπονητής της ομάδας Κόρινθος 06 ο Σταύρος Μπινιάρης που πριν φύγει είχε φτιάγει μια ομάδα που αν την άφηνε ο εθχρός του ποδοσφαίρου Μιχάλης Τσιχριτζής σήμερα είναι βέβαιο ότι θα αγωνιζόταν στην Δεύτερη εθνική κατηγορία.Η ενέργεια αυτή του εικονικού δεν έκανε μόνο κακό στην ομάδα και στον προπονητή αλλά και στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο Με αποτέλεσμα να δίνει το δικαίωμα ο πρόεδρος του φορέα του ποδοσφαίρου στο νομό μας σε κάποιους αριβίστες να μας κάνουν κριτική. Δεν υπάρχει κανένα φιλικό διαζύγιο αλλά ΄μια προγραμματιμ΄ενη κίνηση Ο Σταύρος δικαιολογημένα είναι ο νέος πρόεδρος των προπονητών του νομού μας Και είμαι βέβαιος ότι θα του δώσει το ανάστημα που πρέπει να έχει. Και να φύγει απ αυτό του νάνου. Συνεργάτης  του νέου προέδρου των Κορινθίων προπονητών ήταν Όπως και συνεργάτης του αντιπροέδρου της Ελλάς Βέλου. Δεν ψάξαμε και αυτό ήταν φυσιολογικό να βρούμε τον Νέο τεχνικό αφεντικό της ομάδας του Γιώργου Τριαντάφυλλο.