Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου που ψαρεύει στα θολά νερά της Νοταρά 48 όχι με δολώματα αλλά με μαντάτα ...οβίδες. Πρώτη ψαριά


Ήχος βαρύς ακούγεται πολλά ...μαντάτα  πέφτουν   στην Νοταρά 48


                                                

Βόμβα Χειροβομβίδα Έκρηξη - Δωρεάν διανυσματικά γραφικά στο PixabayΟι ομάδες που συμμετέχουν τώρα στο πρωτάθλημα το τοπικό της
πρώτης κατηγορίας  είναι δέκα έξι Και ήρθε ο ιός και ξεβράκωσε τον μεγάλο σκηνοθέτη Μιχάλη Τσιχριτζή γιατί δεν πρόλαβε να σχεδιάσει  Και καλά αν και πουλά παραμύθι και το ρουφά ο αφελής Θωμάς όταν ακούει Λουτράκι ο Λουδοβίκος 14 βγάζει σπυράκια Και ιδίως από τότε που ο Δικηγόρος Καϊμακάμης του πήρε την σωβρακάρα του. Που μας δόθηκε και δεύτερη φορά να του την πάρουμε αλλά η αυλή του προέδρου Μπινιάρη ( στην δίκη ήταν παρών ο Φουρναράκης που είχε υπνωτίσει ακόμα και την Μερσεντές που μας πήγαινε στην Ε Π Ο ) για να τον αποτελειώσει του όρισε μια δικηγόρο που δεν ήξερε ούτε την αίθουσα του Δικαστηρίου.
Και πρόλαβα και μίλησα πριν από την δίκη μια και ήμουνα ο μοναδικός μάρτυρας στην γυναίκα του προέδρου και ζήτησα να αναβληθεί η δίκη γιατί είμαστε χαμένοι από χέρι. Και τα ποντίκια που ένας ήταν αρουραίος ο Γιάννης ο Λάμπρου ( αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο Σταύρος Μπινιάρης ) με κατηγόρησε χωρίς να είναι στη δίκη ότι από τον Νικηφόρο χάσαμε την υπόθεση. 
Τώρα ενώ έκαναν τα γλυκά μάτια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λουτρακίου από την άλλη  και οι διαιτητές τον οδήγησαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 


Βόμβα Χειροβομβίδα Έκρηξη - Δωρεάν διανυσματικά γραφικά στο PixabayΚαι ερχόμαστε στην προ τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα που είναι η θρυλική για μένα η Θύελλα Πετρίου που  ενώ στηρίζεται επάνω στους τριακόσιους κάτοικους του χωριού αυτό δεν το σεβάστηκε ο νούμερο ένα εχθρός του ποδοσφαίρου που έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος χρησιμοποιώντας εν γνώσει του έναν επενδυτή που του έλλειπαν 99 λεπτά για να κάνει ένα ευρώ όπως έλεγε ο ηθοποιός Νίκος Φέρμας. Για να αρχίσει να χαρίζει πρωταθλήματα και δεύτερες προνομιούχες θέσεις. Και να βάλει στο ταμείο της ομάδας ένα εικονικό ( ψεύτικο ) τιμολόγιο. Και όλα αυτά είναι φυσιολογικά γιατί ο Μιχάλης Τσιχριτζής λόγω κατασκευής μισεί το άθλημα του ποδοσφαίρου που δεν μπόρεσε να το απολαύσει όταν ήταν παιδάκι Και το χρησιμοποιεί τώρα ως μεγάλος για να το εκδικηθεί.  
Από την επαναλαμβάνω θρυλική ομάδα του Πετρίου η ένωσης ( τίποτα δεν γίνεται χωρίς το ναι του Λουδοβίκου 14 ) έκλεψε στην ψύχρα έξι ( 6 ) βαθμούς  Στον αγώνα με την Θύελλα Κ Διμηνιού αντί να πιάσουν τους κλέφτες που βούτηξαν τα δυο  δελτία ποδοσφαιριστών. Και  να φωνάξει την αστυνομία ο διαιτητής ( που ήταν αστυνομικός ) κυνήγησε τον πρόεδρο της Θύελλας Πετρίου από το σπίτι του Και αυτό έγινε για να μη βρεθεί ο κλέφτης. 
Και έρχεται καπάκι ο αγώνας με τον Ισθμιακό που εδώ ο διαιτητής μαζί με τον επόπτη νίκησαν την Θύελλα Πετρίου και επομένως εικονική ( την ξέρει καλά την σημασία της λέξης ο εικονικός πρόεδρος ) η προ τελευταία θέση της ομάδας που έχει προπονητή τον Απόστολο Καριώτη έναν θαυματοποιό που είναι η δεύτερη φορά που πέτυχε το ακατόρθωτο. Να σώζει ομάδες