Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Και όμως κανέναν δεν προβλημάτισε οι απουσία των διαιτητών από την β

Τον Τούρκο διαιτητή Τσουνεΐτ Τσακίρ όρισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να διευθύνει τον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή.
Ο Τσακίρ αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους ρέφερι που έχει στην διάθεσή της η ΦΙΦΑ, αφού είναι διεθνής από το 2006 έχοντας σφυρίξει σε αρκετές μεγάλες διοργανώσεις.
Μάλιστα και στο τρέχον παγκόσμιο κύπελλο έχει διαιτητεύσει σε ακόμα δυο αναμετρήσεις, για τους ομίλους. Στο Βραζιλία-Μεξικό και το Ρωσία-Αλγερία. Μάλιστα τι χαρακτηριστικό είναι και αν θέλετε ένα στατιστικό, πως αμφότεροι οι αγώνες έληξαν ισόπαλοι (0-0) και (1-1) αντίστοιχα.
Βοηθοί του Τούρκου θα είναι οι συμπατριώτες του, Ταρίκ Ονγκούν και Μπαχατλιν Ντουράν, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σουηδός, Γιόνας Έρικσον.
Για μένα αυτή είναι και η πρώτη  είδηση όταν από την χώρα μας δεν έχουν καλέσει ούτε έναν επόπτη μα ούτε και έναν τέταρτο διαιτητή. Και έχουν καλέσει από το Μπαχρέιν 
Το Βασίλειο του Μπαχρέιν, (αραβικάمملكة بحرين‎ ), είναι χώρα τηςΜέσης Ανατολής. Το όνομα Μπαχρέιν στα αραβικά σημαίνει «Δύο θάλασσες».
Υπήρξε βρετανική αποικία από το 1882-1892. Με συνθήκη που έγινε στις 15 Αυγούστου 1971 αναγνωρίστηκε η ανεξαρτησία του. Το Μπαχρέιν αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος 33 μικρών νησίδων στον Αραβικό Κόλπο (πρώην Περσικός Κόλπος) μεταξύ της χερσονήσου του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας. Έχει συνολική έκταση 758  km² με τρεις κύριες νήσους: τη νήσο Μπαχρέιν, τη νήσο Μουχάρακ και τη νήσο Σίτρα.
Πρωτεύουσα της χώρας είναι η Μανάμα. Η χώρα έχει συνολικό πληθυσμό 727.785 (στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και 235.108 που δεν είναι εθνικότητας του Μπαχρέιν), 
Και μετά καμαρώνουμε που πήγαμε στους 16 καλύτερες ομάδες του πλανήτη. 
Και μετά δεν είναι επίκαιροι οι στοίχοι του Γιώργου  Σουρή που της χαρίζω στον κ. πρόεδρο της Ε Π Ο που είναι πατριώτες με τον ποητή μια και η μάνα του Σουρή ήταν από την Χίο. 
Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυο φορώντας τα πόδια που 'χει
στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.

 































































































































2009[2]. Επίσημη γλώσσα του Μπαχρέιν είναι τα αραβικά, ενώ η επίσημη θρησκεία είναι το Ισλάμ. Νόμισμα της χώρας είναι τοδηνάριο του Μπαχρέιν, που υποδιαιρείται σε 100 φιλς