Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Έτσι πολεμά το κατεστημένο στο Λουτράκι. τους απαντώ δεν τους φοβάμαι γιατί έχω μαζί μου την αλήθεια.



Σας παρουσίασα πως αναγκάστηκε να φύγει από την προεδρία του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Όπως ήταν φυσιολογικό ήταν αδύνατη η παραμονή του ποδοσφαιριστή Ηλία στην ομάδα. και έκανε πρόταση ο πατέρας πως2 θα μπορούσε να πάρει την ελευθέρα του παιδιού του. 
Και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ παίζει ο κ. Μαυρογόνατος ο οποίος έρχεται σε επικοινωνία με τον κ. Ανδρέα Σιώκο  και του λέει ότι πρέπει να πληρώσει δεκαπέντε χιλιάδες  ευρώ για να πάρει την ελεύθερη μεταγραφή ο Ηλίας Και ο Παναγιώτης Σιώκος κόβει την επιταγή 

                                                                         

Και όμως ο κ. Γιάννης Μπολέτης είπε στην γενική συνέλευση ότι έδωσε την ελεύθερη μεταγραφή γιατί αναγκάστηκε να το κάνει αυτό επειδή εγώ κρατούσα ένα γραμμάτιο και επειδή δεν το έδινα αναγκάστηκε να δώσει με ελευθέρα χωρίς να πάρει ευρώ. 
Αυτή η δήλωσης είναι καταγραμμένη σε DVD και ομολογώ ότι ντρέπομαι για τον άνδρα που χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα. Και όταν δημοσίευσα την επιταγή όλοι ξαφνιάστηκαν.  Και βλέποντας τα πρακτικά βλέπω και εδώ πάλι μια συνηθισμένη σκηνοθεσία που κανένας δεν πρέπει να ντρέπεται γιατί όλα αυτά έμαθαν οι ίδιοι άνθρωποι να τα κάνουν πάντα σε βάρος μου.




Δεν υπάρχει ή του ποδοσφαιριστή στα πρακτικά παρά μόνο μια λογιστική εγγραφή στο ταμείο. 




Η οικογένεια Σιώκο έχει τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο Ο Ανδρέας Σιώκος ανέλαβε πρόεδρος για πολύ μικρό διάστημα και παρέδωσε την ομάδα στον κ.   Μπολέτη που στην κυριολεξία την διέλυσε σκορπίζοντας τον παρά με την ουρά.  Που βέβαια δεν ήταν δικός του αλλά των δημοτών και του καζίνο. 
Καιπό τον Ολυμπιακό Λουτρακίου τον έδιωξαν και δεν έφυγε Γιατί ήταν παιδί του Ανδρέα που τόλμησε να γίνει πρόεδρος και να αφήσει την χορηγία του δήμου στον κ.   Μπολέτη που κατά την κ.   Μπολέτη ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να διοικήσει.  Μα και ο Ανδρέας υποχρεώθηκε σε παραίτηση Για να έρθουν οι σωτήρες και να τα ισοπεδώσουν όλα και να τα διαλύσουν όλα. 
Παρακαλώ να κοιτάξετε τα ονόματα που αποτελούν το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Λουτρακίου γιατί θα μας απασχολήσουν πολύ στη συνέχεια 
Πολλοί θα αναρωτιέστε τον  κ. Μπολέτη και τόσους άλλους που ξεδιάντροπα κακοποιούν την αλήθεια.δεν τους μηνύω  Μα γιατί με τον λόγο θέλω να αποδείξω ότι εγώ είμαι ο σωστός και αυτοί οι λαθεμένοι. 
Υπάρχει συνέχεια