Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου του Ποσειδώνα Λουτρακίου



Σακελλάρης Δημήτριος
Στογιαννόπουλος Στέφανος
Τμήμα μπάσκετ Α.Ο "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" Λουτρακίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμα Ποσειδών β.bmpP7060002β (600 x 510). JpgΟλοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Ιουλίου, με μεγάλη επιτυχία, το τετραήμερο  Λουτράκι  ΜπάσκετΚατασκήνωση  2014.
Με την τετραήμερη αυτή εκδήλωση έκλεισε για το μπάσκετ η αγωνιστική περίοδος 2013-2014.
Τα παιδιά βελτίωσαν την ατομική τους τεχνική (ντρίπλα, πάσα, σουτ, ξεμαρκάρισμα, ατομικές επιθετικές ενέργειες, επιθετικές ενέργειες δύο και τριών παικτών, ανάπτυξη αιφνιδιασμού, ατομική άμυνα, άμυνα εναντίον συνεργασιών κλπ) και έλαβαν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια και παιχνίδια 5 εναντίον 5 σε όλο το γήπεδο.
Προσκεκλημένος της διοργάνωσης ο παίκτης του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 κ. Ζήσης Σαρικόπουλος {πριν παίκτης UAB (NCAA), Οχάιο ST (NCAA), Αμαρουσίου, Πανιωνίου και εθνικών ομάδων από τη νεανική του ηλικία}, που μίλησε στα παιδιά για τις εμπειρίες του, συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου και τις απονομές, υπέγραψε αναμνηστικά και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού στην έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2014-2015, το Σεπτέμβριο.


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κάποτε είχα κάνει μια εκπομπή τηλεοπτική και παρουσίασα την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου . Και με πήραν τηλέφωνο φίλοι μου που έχω στην Λακωνία και μου είπαν να πάω να χαθώ αφού παρουσίαζα στην τηλεόραση παραμύθια για μικρά παιδιά. Που να φανταστούν ότι στο Λουτράκι υπάρχει ένας σύλλογος με οκτώ ( 8) αθλήματα και σαράντα δυο ( 42) τμήματα. Και όταν τους είπα ότι ότι είδαν ήταν πέρα για πέρα αληθινό  πάλι δεν με πίστεψαν  Που σημαίνει ότι τα επιτεύγματα του Ποσειδώνα παραμένουν  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ