Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Νικηφόρος : Ένας αλήτης κατά τον κ. Τσιχριτζή τον απαντά. με στοιχεία




Πληροφορήθηκα ότι ο χονδρόπετσος πλέον πρόεδρος έχει ξεφύγει και βγάζει γλώσσα μόνο εκεί που τον παίρνει.
Και βρέθηκε στο ποδοσφαιρικό στέκι που βρίσκεται επί της οδού Πατρών τη Παρασκευή το βράδυ  και στο άλλο που είναι στο οχτάγωνο το Σαββάτο το μεσημέρι και έχοντας ως ακροατήριο τον γνωστό κύκλο κεκρακτών του θεώρησε εαυτόν του δυνατόν 
Και τόλμησε ο ρομαντικός χονδρόπετσος πρόεδρος να πει ότι « οι αλήτες δεν γράφουν τίποτα που με την ομιλία μου στη Γενική συνέλευση έσωσα την ομάδα της Κορίνθου από την σίγουρη διάλυση  

Μιχάλη Τσιχριτζή
Είναι η Τρίτη φορά που με χαρακτηρίζεις σε δημόσιο χώρο αλήτη αλλά όμως παρουσία δικών σου ανθρώπων που κανένας δεν θα έλθει να επιβεβαιώσει αυτά που είπες.Όχι για να καταφύγω στη δικαιοσύνη αλλά για να σου δείξω ότι έχεις πλήρως ξεφύγει 
Ενώ εγώ με την υπογραφή μου πάντα σου στέλνω όλα αυτά που έχω διαπιστώσει για την αφεντιά σου και μπορεί να τα χρησιμοποιήσεις για να  με πας ο μηνυτής και όχι ως μάρτυρας ενώπιον της δικαιοσύνης. .
Είμαι ο μοναδικός που σου είπα κατάμουτρα ότι είσαι ο νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και μάλιστα σε υπόμνημα μου που έστειλα στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος  Και δεν τόλμησες να με οδηγήσεις στο δικαστήριο ως πρωταγωνιστής αλλά πάντα ως κομπάρσος Και με καταδικάζεις όταν είμαι απών από την δίκη. .
Μιχάλη Τσιχριτζ


Δεν φταίω εγώ αλλά αυτοί που σήμερα διοικούν την ομάδα της Κορίνθου που είναι δειλοί και  σε άφησαν εσένα  έναν  άνθρωπο που ποτέ δεν αγάπησε την ομάδα της Κορίνθου και  να μπεις στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης.
Ο Μάριος Σταματάκης που σήμερα είναι πρόεδρος της Κορίνθου δεν υλοποίησε την επιστολή που του έστειλα.
Και την οποία δημοσιοποίησα και κανένας δεν τόλμησε να μου απαντήσει.
Και μέσα σε αυτή του έγραφα να μη σε δεχτεί να μπεις στην αίθουσα που γινόταν η γενική συνέλευση. Ως πρόσωπο μη αποδεκτό Και αυτό δεν τόλμησε να το υλοποιήσει ο κ. πρόεδρος της Κορίνθου και να σου πει ότι είσαι πρόσωπο ανεπιθύμητο με όλα αυτά που έχεις κάνεις και που στην κυριολεξία  σε θέτουν εκτός της ομάδας                                                                Και έχεις την περίσσια θρασύτητα να κάνεις τον μάγκα εκεί που σε παίρνει αφού μια ολόκληρη ζωή ποτέ δεν βγήκες στην σκηνή παρά μόνο στα παρασκήνια έχεις μάθει να εργάζεσαι.
Βελέντζας --Καφαντάρης – Ηλιούπολη –Μπιτούνης είναι τέσσερις περιπτώσεις που προσωπικά εσύ  δημιούργησες ως καπετάνιος. Με αποτέλεσμα  να έχεις εσύ και μόνο εσύ οδηγήσεις το σκάφος που φέρει το όνομα Κόρινθος επάνω σε μια ξέρα. Και ενώ του έχεις ανοίξει μια τεράστια τρύπα και βάζει νερά ήρθαν δυο συνεχιστές σου ( Μαυρονάσιος – Μπεθάνης ) και αποτελείωσαν το έργο σου. Και το γέμισαν νερό και το παρέδωσαν χωρίς ίχνος ντροπής σε κάποιους που δεν είχαν καμία πείρα για να το σώσουν με αποτέλεσμα να βυθισθεί. Και έρχεσαι εσύ ο πρωτομάστορας όλης αυτής της κατάστασης και μας κάνεις τον κριτή χωρίς ίχνος ντροπής.
Και να χαρακτηρίσεις αυτόν το λόγο σου ως σωτήριο για την Κόρινθο. Και εμάς αλήτες που δεν δημοσιεύσαμε τον λόγο που έπρεπε να ονομαστεί απολογία.
Είσαι ένας αποτυχημένος πρόεδρος της Κορίνθου και μπορείς και κινήσε με την ανοχή όλων αυτών .
Και τόλμησες να αναφερθείς σε προηγούμενους παράγοντες που έχουν γράψει ιστορία χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.
Και όλα αυτά τα επιτυγχάνεις γιατί από την μια είσαι μια σκέτη Μάρθα Βούρτση όταν θέλεις να ρίξεις κάποιον ( περίπτωση Γρανιτσιώτη) και από την άλλη ένας χονδρόπετσος που δεν καταλαβαίνεις τίποτα προκειμένου να πετύχεις το σκοπό του.
Ο Νικηφόρος είναι όμως εδώ και σου στέλνει το μήνυμα
« δεν θα σταματήσω να παρουσιάζω το καταστρεπτικό σου έργο  στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο μέχρι που θα πάψεις με την παρουσία σου να βυθίζει συνεχώς το ποδόσφαιρο του νομού μας.» 


Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

Αύριο Δευτέρα 21 Ιουλίου του Σωτηρίου έτους 2014 θα βγει η διοίκησης της ένωσης και θα διαβάσει τον οικονομικό αλλά και τον διοικητικό απολογισμό.
Και είναι ο πρώτος χρόνος μετά  της θριαμβευτικής εκλογής της νέας διοίκησης που πλέον κανένας δεν έχει την αμφιβολία ότι στις εκλογές της πρώτης Ιουλίου του 2013 πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο κ. Σαρρής πρόεδρος της Ε Π Ο .

Με αυτό που είπε στον κ. Τατούλη « Να πάρεις το δικό σου από το ψηφοδέλτιο της ένωσης  Κορίνθου»
Και ο πονηρός Αρκάς κ. Τατούλης άφησε τον άλλον παμπόνηρο Αρκά τον βιομήχανου ξυδιού κ. Αθανάσιο Πισιμίση  στο ψηφοδέλτιο και του έδωσε ειδικό όμως ρόλο για την νίκη του άλλου  Αρκά κ. Μιχάλη Τσιχριτζή.
Μια και Αρκάς δεν μπορεί να βγάζει το μάτι… Αρκά.

Και σήμερα να έχει γίνει ο κ. Πισιμίσης μαζί με τον κουμπάρο του οι υποστηριχτές του κ. Τσιχριτζή ανοιχτά …φόρα παρτίδας.
Γιατί ο κ. Βιομήχανος δεν είναι αγνώμων αφού πως είναι δυνατόν να μη αναγνωρίζει την βοήθεια του ποδοσφαίρου στην εκλογή του ως περιφερειακού συμβούλου.
Γιατί άλλο είναι να είσαι δεύτερος αναπληρωματικός και άλλο να βγεις τρίτος και να φας σε ψήφους ακόμα και τον …Παπαφωτίου. Και όλα αυτά από το ποδόσφαιρο.
Πρέπει αν είναι σωστή η διοίκηση της Ένωσης στον διοικητικό απολογισμό και αναφερθεί στα ιατρικά μηχανήματα που ενώ τα πήραν από τον Χρήστο Χασικίδη ( που θύμιζε Νίκα)  που τόλμησε να κάνει ιατρείο αθλητών με τα μηχανήματα αυτά  στο Χιλιομόδι  και ξεπέρασαν την πρωτεύουσα και τα πήρε η εκλεγείσα από την εκλογή του Ιουλίου του 2009 Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ( για μένα Μεσαίωνας)   και τα άφησε σε ένα ανήλιο μέρος  κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου «χύμα ¨όπως η εικόνα μας δείχνει. γεμάτο υγρασία να σαπίσουν και να αχρηστευθούν.
.Και ο κ. Τσιχριτζής να καμαρώνει που διοικεί τον Κορινθιακό ποδόσφαιρο και έχει και την θρασύτητα να με αποκαλεί και αλήτη εμένα. Και τον χαρακτηρισμό αυτόν τον θεωρώ τίτλο τιμής γιατί από στόμα κόρακα μόνο κρα μπορεί να ακούσεις και τίποτα άλλο.
Αλλά ας έρθουμε και στον οικονομικό απολογισμό. Μια διοίκηση που σέβεται τον εαυτό της θα είχε παραιτηθεί όταν μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής  από το βήμα της γενικής συνέλευσης κατηγορούσε την διοίκηση ότι πλαστογράφησε τον οικονομικό απολογισμό με την υπογραφή του την οποία ποτέ δεν έβαλε. Και εδώ τους έσωσε ο αόρατος προστάτης τους κ. Πισιμίσης που δεν άφησε τον κ. Δ. Πάγκα να υποβάλει μήνυση για πλαστογραφία του ονόματος του.
Και αυτή η διοίκησης που πλαστογράφησε σήμερα διοικεί. Και  μια ομάδα ο Ολυμπιακός Κορίνθου βρέθηκε να καταγγείλει αυτό το πρωτάκουστο γεγονός και όλοι οι υπόλοιποι να θεωρήσουν φυσιολογικό το συμβάν. .
Και όμως όταν στην γενική συνέλευση βγήκα και κατήγγειλα το γεγονός αυτό και άλλα πολλά να βγει ο πρόεδρος τότε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που είχε και την βοήθεια δυο τραμπούκων και να μου πει  με φωνή πολύ δυνατή αφού βρισκόταν στην άλλη άκρη της αίθουσας « Νικηφόρε έλα να μου τον κουνήσεις « και εννοούσε το πέος του.
Και ο κ. Τσιχριτζής που ήταν πρόεδρος της συνέλευσης που είχε υποχρέωση να με προστατέψει δεν είπε κουβέντα. Και ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Πορείας κ. Πισιμίσης μου ζήτησε να κατέβω από το βήμα γιατί έλεγα λόγια που έκαναν κακό στο ψηφοδέλτιο της Αναγέννησης.
Που να φανταστώ ο δυστυχής ότι ο κ. βιομήχανος ξυδιού έκανε με τις κινήσεις του αυτές επένδυση για την εκλογή του περιφερειακού συμβούλου. Η θριαμβευτική του εκλογή πλήρως το δικαίωσε.
Και ενώ εγώ όλα αυτά τα κατήγγειλα στον αστυνομικό διευθυντή που μαζί με τους τραμπούκους ήταν και ένας  αρχιφύλακας που η παρουσία του στην αίθουσα ήταν παράνομη που δημιούργησε επεισόδιο εις βάρος παράγοντα.
Και εγώ να έχω μια ποινή σε βάρος μου γιατί δεν παραβρέθηκα στην δίκη μια και ο δικηγόρος μου δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην δίκη . Ενώ ο κ. βιομήχανος ξυδιού μια θριαμβευτική εκλογή. Και έναν αστυνομικό διευθυντή να μου δηλώνει ότι δεν διαβάζει εφημερίδες και γι αυτό δεν έλαβε μέτρα για το γεγονός αυτό 
Όλοι να μελετήσουν τα λόγια που επαναλαμβάνει  συνεχώς ο λαός μας « …πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»