Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ένας ρίψασπις με το έργο του τιμωρεί την νονά του


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΣΤΟN AΘΛΗΤΗ ΤΟΥ «Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΡΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ


Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης, με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λουτράκι και της τρίτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Λάρισα από τον αθλητή του άλματος εις Ύψος του « Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου » Αντώνη Μέρλο,  θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή, ο οποίος με τις σπουδαίες επιδόσεις που πέτυχε, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων, χαρίζοντας στιγμές υπερηφάνειας και τιμής στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι επιτυχίες του Αντώνη Μέρλου, αποτελούν το εισιτήριο για τη συμμετοχή του αθλητή στους Διεθνείς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κύπρο (30-31/7/2014), εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα αλλά και τον Δήμο.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα του Τμήματος Στίβου του « Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου » για την σκληρή δουλειά και ιδιαιτέρως στον προπονητή και παράλληλα Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Κακούρο.


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εύχεται καλή επιτυχία στον Αντώνη Μέρλο!

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κυρία Μαρία Πρωτόπαππα δεν υπάρχει  ωραιότερη απάντηση αυτή που δίνεται με έργο από τον κατηγορούμενο . Ο κ. Κακούρος κ. Γυμνασιάρχη μας δεν μπορεί να είναι ρίψασπις όταν ετοιμάζει αθλητές για να τους ρίξει στην μάχη την αθλητική που είναι πιο σκληρή από την πολεμική  Γιατί ρίψασπις ( έτσι χαρακτηρίσατε τον κ. Κακούρο ) σημαίνει κ. Μαρία μας ( που ήρθατε πρώτη σε σταυρούς)ο πολεμιστής που έριχνε κάτω την ασπίδα του γιατί εγκατέλειπε την μάχη από δειλία και μόνο. Ο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ που σε καιρό πολέμου στήνονται στον τοίχο και εκτελούνται. Αυτός λοιπόν ο δειλός δεν μετέφερε την δειλία του αλλά την μαχητικότητα του στον αθλητή  Μέρλο και θα αγωνιστή με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας του στίβου. 
Θέλω και μπορώ να πω ότι απαιτώ να μου γεφυρώσετε αυτές τις δυο αντίθετες έννοιες ( ρίψασπις - μαχητής). 
Ενώ εσείς έχοντας ως ασπίδα τον τίτλο της Γυμνασιάρχου σαρώσατε. 
Και νομίσατε ότι έχετε το δικαίωμα ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΤΕ νέους ανθρώπους τόσο σκληρά. 
Και επειδή είσαστε Θεολόγος θα γνωρίζετε ότι και οι πρώτοι γίνονται τελευταίοι πολλές φορές στη ζωή μας. .