Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο καλός φοβάται το ψέμα ο κακός την αλήθεια…

Ένα από τα προεδρία των γενικών συνελεύσεων που είναι το φώλι ο κ. Κωστάκης Λάμπρου  μέσα με το ρόλο του γενικού γραμματέα. Είναι η συνέλευση που ο άλλος τεράστιος παράγοντας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ο κ. Γιάννης Μπολέτης δεν με άφησε πάντα με την ανοχή των μελών να μη μιλήσω.
Βλέπετε ότι η άλλη η ομάδα ο Π Α Ο Λουτράκι στερείται μεγαλοπαραγόντων του αναστήματος του Κωστάκη και του Γιαννάκη και για τον λόγο αυτόν πρόκοψε.Μα για τα έργα της διοίκησης του κ. Γιάννη Μπολέτη έχουμε πολλά ΝΑ ΓΡΆΨΟΥΜΕ. Αλλά όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε ότι ο κ. Γιάννης δεν είναι προκλητικός καθόλου. Ενώ ο Κωστάκης που έπρεπε να είχε κλειστεί σε μοναστήρι για όλα αυτά που έχει κάνει θέλει να παραστήσει και τον κόκορα.
Την περασμένη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είχε την γενική του συνέλευση  που μέσα στην αίθουσα είχαν παιχτεί  σκηνές απείρου κάλους. Που μόνο στο Λουτράκι και πουθενά αλλού δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.
Το σώμα εξέλεξε ως πρόεδρο τον κ. Κωστάκη Λάμπρου που ενώ ήταν γραμματέας του Ολυμπιακού  την περίοδο 2001-- 2004 εκτελούσε και χρέη ταμία στην εποχή που από το ταμείο του Ολυμπιακού έχουν κάνει φτερά 163. 722,41 ευρώ όπως γράφει στην έκθεση του  ο ορκωτός λογιστής που το δικαστήριο είχε ορίσει.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το σώμα τον έχει ορίσει σε αυτή την θέση μια και το κατεστημένο του Λουτρακίου προστατεύεις τα παιδιά της.
Και ως πρόεδρος της συνέλευσης άρχισε να με βρίζει και να με χαρακτηρίζει ότι η διάλυσης του Ολυμπιακού Λουτρακίου οφείλεται σε μένα. Βέβαια από τον κ. Κωστάκη Λάμπρου δεν περίμενα απολύτως τίποτα γιατί είναι γνωστή η ταυτότητα του. Αλλά όμως από τους άλλους που ήταν εκεί θα περίμενα να έλεγε ένας 
« Μα κ. Λάμπρου σε σας και σε άλλους τρεις σας είχε απαγορευθεί η έξοδος από την Ελλάδα ;»
Και όμως ο κ. Κωστάκης είναι αυτός που από το βήμα με κατηγόρησε και δεν διάβασε την επιστολή που έστειλα για να διαβαστεί στο σώμα.
Αλλά αυτό που ξεπερνά κάθε λογικής είναι ότι ένα μέλος της συνέλευση ο επώνυμος κ. Γιώργος Πετρίτσης με υπερασπίστηκε λέγοντας ότι  το αίτημα πρέπει να γίνει δεκτό και να με ακούσει το Δ Σ γιατί δεν μπορούμε να διαγράφουμε κάποιον χωρίς να απολογηθεί.

Και το τραγικό εδώ είναι το πλαστογραφημένο πρακτικό που έγραψε ο κ. Κωστάκης Λάμπρου χωρίς να έχει καμία σχέση με την διοίκηση ένας από αυτούς που το υπόγραψαν είναι και ο κ. Πετρίτσης.   

Αυτό το πρακτικό ήταν ικανό να οδηγήσω στην δικαιοσύνη όλους που το υπόγραψαν  και ήταν οι Μπολέτης Ι.--Πετρίτση Γ- -Ρεντούλη Ι --Παπαθανασίου Σ --Μπότση Δ. --Τσίκνη Δ --Μαστρογιάννη Ν.--Μπάκο Β -- Σαράντο Κ. Και το ευτράπελο εδώ είναι που ο Ν. Σακέλλης ενώ δεν ήταν στο συμβούλιο υπόγραψε την διαγραφή μου χωρίς να καταλάβει σε τι περιπέτειες τον οδηγούσε ο ηλεκτρονικός λογιστής. Αυτό είναι το ποδοσφαιρικό κατεστημένο του Λουτρακίου ΚΑΜΑΡΏΣΤΕ ΤΟ
Ποιος όμως θα απολογηθεί που μέσα σε μια δεκαετία ενώ ξοδεύτηκαν 2 300.000 ευρώ ή σε δραχμές 782.000.000 η ομάδα έχει διαλυθεί. Και εγώ που βρήκα το λάκκο που έχει η ...φάβα είμαι ο εχθρός του Ολυμπιακού Λουτρακίου.
Εγώ σας παρουσίασα το κατεστημένο το αθλητικό γιατί υπάρχει και το πολιτικό. 
Εσείς οι σοβαροί και γηγενείς κάτοικοι του Λουτρακίου όχι αόριστα αλλά συγκεκριμένα  μπορείτε να γράψετε τα δικά μου τρωτά. !!!