Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Γενική Συνέλευση της Κορίνθου : Η επιμνημόσυνη δέησης που έκαναν οι νεκροθάφτες της και οι άσχετοι που παραβρέθηκαν


Μεγάλο γεγονός το μέγιστο θα μπορούσαμε να πούμε η επαναληπτική γενική συνέλευση της Κορίνθου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της

Και θα μείνει στην ιστορία ως η συνέλευσης της ντροπής που είναι καιρός πλέον να μπει ο εισαγγελέας γιατί αυτές δεν ήταν αλήθειες  που ειπώθηκαν αλλά ξεδιάντροπες κουβέντες που δεν συναντάς όχι  μέσα σε ένα χώρο αθλητικό αλλά και σε οποιοδήποτε που εγώ δεν μπόρεσα να χαρακτηρίσω  Και δεν βρέθηκε έστω και ένας να σηκωθεί και να πει Ντροπής σας.

Μα αλήθεια τι θα μπορούσες να περιμένεις από μια γενική συνέλευση που πρόεδρο είχε τον κ. Δημήτρη  Δημόπουλο που δεν είναι τακτικό μέλος της ομάδας και για πρώτη φορά ψήφισε την περασμένη γενική συνέλευση που αυτούς τους είχα χαρακτηρίσει οι ψηφοφόροι των δέκα ευρώ.
Ο κύριος αυτός απείλησε τον επαγγελματία δημοσιογράφο κ. Βασίλη Δελή λέγοντας τον ότι αν δεν συνόδευε το παιδί του θα τον είχε σκοτώσει. Και από τότε στα δημοσιεύματα μου τον χαρακτηρίζω «πιστολέρ層
Είναι ο μάρτυρας κατηγορίας στην μήνυση που μου έκανε ο αρχιφύλακας κ. Αθανάσιος Ιατρού για δυσφήμιση δια του τύπου και που καταδικάστηκα με δώδεκα μήνες φυλακή ερήμην μια και ο δικηγόρος μου δεν μπόρεσε να έρθει στην δίκη.
Ο κ. Δημόπουλος είναι εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων που έγιναν στο Θώδειο στάδιο και ο χονδρόπετσος πρόεδρος είχε βάλει ως στόχο την διάλυση του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Τότε αν λειτουργούσαν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου ο πιστολέρο έπρεπε να είχε διαγραφεί από τον κατάλογο των παρατηρητών.
Και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης που είμαι βέβαιος ότι δεν υπήρξε ποτέ μέλος της Κορίνθου, Και αυτός έχει δώσει εξετάσεις πίστεως στον κ. Ρομαντικό – Χονδρόπετσο πρόεδρο αφού ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος μου στην μήνυση που μου έχει κάνει ο αρχιφύλακας κ. Θανάσης Ιατρού. Που όλως παραδόξως δεν ήταν στη συνέλευση.
Ο κ. Γεροβασίλης είναι αυτός που αγωνίστηκε  με όλες του τις δυνάμεις για να μη αγωνιστεί ο Νίκος Μαργέτης στον αγώνα Σπαθοβούνι – Σαρωνικού καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και κανονισμών. Τώρα θα είναι στο ίδιο μετερίζι  με τον κ. Γιώργο Μαργέτη και έχουν τόσα κοινά για συζητούν.

Και να τα μέλη της διοίκησης

Αντωνόπουλος Νίκος

Γεώργαρης Θανάσης

Γιαννίκος Γιώργος

Κασίμης Πέτρος

Λέκκας Δημήτρης

Κοντογιαννάκης Κώστας

Μαργέτης Γιώργος

Μαυρονάσιος Σωτήρης

Μελέτης Ανδρέας

Περαχωρίτης Θανάσης

Πρωτόπαππας Δημήτρης

Σωτηροπουλος Θανασης

Τζαφης Γιωργος


Και ας έρθουμε στους πρωταγωνιστές του εκτρώματος που έφερε το όνομα γενική  συνέλευση που θα σας παρουσιάσω έναν προς έναν σε αυτοτελή κεφάλαια μια και αποτελούν τις κεφαλές του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αρνητικά.