Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο Μιχάλης Τσιχριτζής ποτέ δεν αγάπησε την Κόρινθο αλλά την χρησιμοποίησε

Κυριε Γιαννικο ακολουθήσατε μια υπερασπιστική γραμμή ίδια με τον κ. Τσιχριτζή και επομένως είμαι υποχρεωμένος να σας ταυτίσω αφού σε μια αποστροφή του λόγου σας είπατε «εμείς οι δικηγόροι"
Κανένας δεν αμφισβήτησε τα πνευματικά σας προσόντα εσείς όμως μας υποτιμήσατε με αυτά που είπατε για αγάπη που όλοι τρέφουν προς την ομάδα της Κορίνθου. Και επειδή την ομιλία σας την παρακολούθησα από το βίντεο δεν είχα την δυνατότητα να διαπιστώσω την ώρα που τα λέγατε αν είχατε κοκκινίσει τουλάχιστον.
Μετά από παράκληση του αείμνηστου φίλου μου Γιάννη Στέφα προσέφερα τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της Κορίνθου για εβδομήντα μέρες  και διαπίστωσα πολλά γύρω από την αγάπη που τρέφουν αυτοί που θέλουν να διαφεντεύουν αυτό τον τόπο ποδοσφαιρικά.
Έκανε δυο φιλικά η Κόρινθος και διαπίστωσα ότι οι τσαμπατζήδες που έμπαιναν στο δεύτερο ημιχρόνιο αυτοί έβριζαν διοίκηση και τους παίκτες. Έδωσα εντολή στους φύλακες να μένουν στις θέσεις των μέχρι που ο διαιτητής σφύριζε την λήξη του αγώνα. Βέβαια οι σκηνές που γινόντουσαν μπροστά στις πόρτες ήταν όλες από αγάπη προς την ομάδα και μόνο που δεν μπορούσαν να την δουν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. .
Είχα φροντίσει να φέρω κάποιους δίμετρους Βορειοηπειρώτες από το Λουτράκι που μόνο εισιτήριο ζητούσαν και τίποτα άλλο. Όσοι έμπαιναν στο γήπεδο πλήρωναν εισιτήριο.
Είσαστε και ποδοσφαιριστής της Κορίνθου και θυμάμαι ότι παρακολούθησα επί ημερών σας ένα παιχνίδι της Κορίνθου και πήρατε κόκκινη κάρτα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Και στερήσατε την ομάδα από τον πρώτο της τερματοφύλακα.
Αλλά ας έρθουμε και στην περίπτωση του Τέλη Βελέντζα και την "πονηρή" εκλογή του κ. Τσιχριτζή που κανένας από εσας τους νομικούς δεν έβγαλε λέξη που ένα αποδεδειγμένο λαμόγιο παρουσίασε μια πέτσινη επιταγή και ο τηρητής των νόμων κ. Τσιχριτζή την "χρησιμοποίησε" για να γίνει πρόεδρος. Και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε αντίκρισμα δεν κυνήγησε τον εκδότη. Και ο λόγος ήταν απλός και μάλιστα απλούστατος συμμετείχε στην σκηνοθεσία για να απόκρούσουν τον κ. Γρανιτσιώτη που είχε καταθέσει στον κ. Νίκα πρόεδρο της Κορίνθου το ποσό των 100.000 ευρώ για τα πρώτα έξοδα της ομάδας.
Επίσης με την αφαίρεση των τεσσάρων βαθμών που η Κόρινθος χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο Καφαντάρη και την αλλαγή του προπονητή που πήγαινε η ομάδα μπροστά εννέα βαθμούς πριν από τον μηδενισμό και το πρωτάθλημα το πήρε η Θήβα τι έχετε να μας πείτε κ. Νομικέ?
Αλλά και την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008 που χάρισε στην κυριολεξία την δεύτερη θέση στην Ηλιούπολη ο κ. Τσιχριτζής τι έχετε να μας πείτε κ. Γιαννίκο? Έχω γράψει επιστολή στον πρόεδρο της Κορίνθου και ζητούσα  να απαγορεύσει την είσοδο του κ. Τσιχριτζή στην γενική συνέλευση. Επιστολή που υπάρχει δημοσιευμένη στο μπλοκ μου.
Αλλά όμως πρέπει να μελετήσετε ως νομικός κ. Γιαννίκο την περίπτωση του νεαρού (τότε ήταν είκοσι έξη χρονών) Παντελή Μπιτούνη που έφτιαξε με υπευθυνότητα το αύριο της Κορίνθου που ήταν ο πρόλογος της διάλυσης της. Χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ο συνάδελφος σας κ. Τσιχριτζής παραχώρησε την διοίκηση της ομάδας   στον νεαρό Παντελή που τον είχε αποπέμψει ο αείμνηστος Σαλευρής Μια ερασιτεχνική ομάδα μπορεί να μεταβιβαστεί από το διοικητικό συμβούλιο? Θα μου απαντήσετε ότι ο πρόεδρος που υπόγραφε τις μεταγραφές κοπέλι ήταν του κ. Μιχάλη 
Να πάρετε μια μικρή ιδέα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήταν για ένα χρόνο και τι ποσά είχαν πάρει μέχρι που παρέδωσα στον κ. Φαρμάκη που τώρα σφυρίζει αδιάφορα 

1 - Πανταζόπουλος Παρασκευάς συμβόλαιο 17.400 είχε πάρει 1250 
2 - Αρχοντούλης Ιωά? Ννης συμβόλαιο 39.400 είχε πάρει 8.600
3 - Μπελςγρίνης Ξενοφών συμβόλαιο 36.900 είχε πάρει 1750
4 - Τζίμας Ιωάννης συμβόλαιο 29.780 είχε πάρει το 2020
5 - Δημητριάδης Πέτρος συμβόλαιο 42.720 είχε πάρει 11.500
6 - Νταμιάνο συμβόλαιο 50.620 είχε πάρει 11.530 
Και ένα εισιτήριο με επιστρονΜοντεβίντεο-Αθήνα-Μοντεβίντεο. 
7 - Ζουλιώτης Δημήτριος  συμβόλαιο 27.900Είχε πληρωθεί από τον Μπιτούνη. 
8 - Χώνος Λάμπρος συμβόλαιο 47.900 είχε πάρει 5.500
9 - Andrey συμβόλαιο 39.820 είχε πάρει 7.280
Εαν παίξει 20 παιχνίδια βασικός θα πάρει 3.000 δώρο. Και αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα θα έχει άλλο δώρο 5.000 ευρώ 
10-Popiela συμβόλαιο 39.500 είχε πάρει 5.700
Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας δώρο 10.000 
11 - Καλομοίρης Γεώργιος συμβόλαιο 52.800 είχε πάρει 13.7003
12 - Καλογιαννίδης Κων) νος συμβόλαιο 36.620 είχε πάρει 
Σε περίπτωση ανόδου 10.000 δώρο 
13 - Σκαρμούτσος Νικόλαος συμβόλαιο 56.000 είχε πάρει πάνω από 20.0000 
Σε περίπτωση ανόδου στη Β εθνική κατηγορία δώρο 5.000 ευρώ Συμβόλαιο δε αν αγωνιστεί στη Β Εθνική κατηγορία η Κόρινθος 50.000 
Τα ποσά όλα αναφέρονται σε ευρώ
Όλοι αυτοί μας κάνουν 517.360 συν τα δώρα και οι μισθοί των υπολοίπων έχουμε ένα γενικό σύνολο 750.000 ευρώ μόνο για τους παίκτες Και όταν παρέδωσα με αποδείξεις είχαν πληρωθεί οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ 147.000 ευρώ. Και όμως οδηγούμενοι από αυτούς που ήθελαν να πάρουν την Κόρινθο για να την διαλύσουν έκαναν οι παίκτες απεργία. Μέσα σε χρονικό διάστημα πολύ μικρό είχαν πάρει αυτοί που ανήκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα 147.000 ευρώ ή σε δραχμές 49.980.000!!! Και μερικοί από αυτούς είχαν πάρει προκαταβολές από το παιδάκι που το λέγανε Παντελάκι της τάξεως των 40.000 ευρώ.
Και όταν ήρθε ο Σωτήρας Μαυρονάσος να τον ενημερώσω επί των οικονομικών της ομάδας του είπα ότι "και ανιψιός του Ωνάση να είσαι δεν θα μπορέσεις να σηκώσεις αυτό το οικονομικό άνοιγμα.
Άκουσα από το στόμα του κ. Τσιχριτζή να λέει ότι αγαπάει την ομάδα της Κορίνθου.και έκλεισα την τηλεόραση.
Ο κ. Τσιχριτζής έβλεπε ότι έπρεπε να φύγει από την Κόρινθο για να μπορέσει να εκλεγεί πρόεδρος της ένωσης γιατί ανοίγοντο  νέοι ορίζονται. Άλλο να γίνεται κοσμογονία στην ομάδα και άλλο να την είχε κάποιος φουκαράς. Και οι μεταγραφές έπαιξαν τον ρόλο τους στην εκλογή του κ. Τσιχριτζή στη θέση του προέδρου
Και εδώ πρωταγωνιστής είναι ο κ. Τσιχρκιτζής ο νεκροθάφτης της Κορίνθου.
Αν στην γενική συνέλευση της Κορίνθου του Νοεμβρίου του 2009 ο εγκληματίας Γιώργος Φαρμάκης με άφηνε να ολοκληρώσω και δεν με κατέβαζε από το βήμα ίσως σήμερα η ομάδα να ήταν ακόμα και στην Α εθνική κατηγορία.  Γιατί είχα έτοιμο πρόγραμμα με το οποίο θα αντιμετωπίζαμε τα παράλογα αυτά συμβόλαια τα οποία δεν είχαν ούτε ομάδες Β εθνικής κατηγορίας τηξς εποχής εκείνης.
Είχα βάλει νοικοκυριό και η ομάδα θα είχε οργανωθεί επάνω σε σωστές βάσεις και με διαφάνεια.
Αν ο Αλέκος Πνευματικός που αγαπά την ομάδα ουσιαστικά καταλάβαινε τι προσπαθούσα να κάνω είμαι βέβαιος ότι αντί για διασυρμούς θα είχαμε δημιουργία.
Κύριε Γιαννικό με στοιχεία σας απέδειξα πολλά. Και καλώ τον κ. Τσιχριτζή σε δημόσιο διάλογο. όχι τώρα αλλά εδώ και πολύ καιρό Δείχνει ότι δεν με καταδέχεται αλλά είμαι βέβαιος ότι με τρέμει.
Γιατί εγώ υπηρετώ την αλήθεια και την δικαιοσύνη έννοιες ευλογημένες  από τον Χριστό.