Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κόρινθος :Το ακίνητο είναι υπό κατεδάφιση πωλούνται όλα τα υλικά ...

Μια από τις ωραιότερες ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου ήταν αυτή που είχε τον τίτλο "η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα" του πολύ μεγάλου σκηνοθέτη Γιώργου Τζαβέλα.
Και όπως θα θυμόσαστε είχε μπει ο Αντωνάκης ( Γιώργος Κωνσταντίνου) μέσα στο σπίτι που έμενε παλιά  με την σύντροφό του ( Μάρω Κοντού) την στιγμή που ένας εργάτης το κατεδάφιζε. Και ένας άλλος τον ρωτούσε αν ήρθε να αγοράσει τίποτα από τα υλικά της κατεδάφισης
Ακριβώς αυτή την εικόνα μου δίνει σήμερα η άλλοτε κραταιά ομάδα της Κορίνθου. Ο Καφαντάρης γράφουν οι εφημερίδες είναι ελεύθερος Και ακολουθεί μια ολόκληρη στρατιά παικτών. Και φτάνουμε στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας της Κορίνθου που είναι ο Βασιλάκης ο  Φίλης που τον γνώρισα μικρούλη να εργάζεται στην ταβέρνα του φίλου μου του Θάνου στην κυρά Βρύση. Που κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να κάνει σταδιοδρομία σε οποιαδήποτε ομάδα Β εθνικής κατηγορίας και σε ορισμένες της Σούπερ Λίγκα.
Και όμως προτίμησε να μείνει στην ομάδα που αγάπησε με όλη την δύναμη της ψυχής του.
Και όταν διάβασα ότι πάει και ο Βασιλάκης σκέφτηκα ότι πάει και η Κόρινθος και μας την έστειλαν για απόσυρση .
Και όλα αυτά έλαβαν χώρα μετά την τελευταία γενική συνέλευση της Κορίνθου. Και εδώ δεν ρωτώ τον κ. πρόεδρο  που μετά τις εκλογές δεν υπολογίζει κανέναν αφού δεν σηκώνει το τηλέφωνο του.
Εδώ ήθελα να ρωτούσα τον κ. Κωστήρη  και τον κ. Φιλιππακόπουλο αν γνώριζαν την περίφημη  την ιστορική φράση κβο βάντις ; Και απευθύνομαι σε αυτούς τους δυο και εξαιρώ τον κ. Μουρούτσο αφού είναι ένας από αυτούς που στην δεύτερη ψηφοφορία έβγαλε τον κ. Τσιχριτζή  πρόεδρο.
Πρέπει οι δυο αυτοί να μας ενημερώσουν αν συμφωνούν με την κατεδάφιση της ομάδας που μου θυμίζει και ολίγον  εκδίκηση Δεν συμφώνησες με την πρόταση μου και εγώ σου παραδίδω καμένη γη. Ή αν οι μεταγραφές έγιναν με ανταλλάγματα ( που δεν πρέπει να είναι μόνο οικονομικά ) που τότε έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση των γεγονότων. Βέβαια δεν περιμένω καμία ενημέρωση από το γραφείο τύπου της Κορίνθου μια και νομίζω ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά. Τυπικά για να γελάμε όπως γινόταν κατά το παρελθόν με την υπέροχες ανακοινώσεις που όλες είχαν μια πνευματική ...υποθερμία.