Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Σπύρο Γιαλοψέ : Θα σε αποκόψω από το βυζί του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.


Η οποία καταδίκη έγινε ερήμην ( που σημαίνει εν τη απουσία μου) γιατί κάποιος το σκηνοθέτησε αυτό 
 Ο συκοφάντης κατά τον κ. Γιαλοψό  και όχι από την δικαιοσύνη τελεσίδικα ρωτάει και περιμένει απάντηση από τον κ. εκδότη 
Είναι αλήθεια ή ψέματα ( επομένως συκοφαντία ) ότι μέσα σε δέκα (10) μέρες παντελόνιασες από το Δήμο το ποσό των  1.405 την εποχή που συνεργαζόσουν με τον κ. Κουκουλά  Αντώνιο  σε όλα τα επίπεδα ( Δήλωση  κ. Κουκουλά ένορκη στη δίκη που καταδικάστηκα ερήμην )
Τιμολόγια 

Και  εδώ έχουμε την κατάθεση του κ. Αντώνιου  Κουκουλά που με το χέρι επάνω στο ευαγγέλιο είπε 

Ερώτηση :Συνεργαστήκατε ποτέ με τον κ. Γιαλοψό
 Κουκουλάς : βεβαίως και σε πολλά επίπεδα
Ερώτηση : Όπως;
Κουκουλάς  Με όλες τις εφημερίδες συνεργαζόμασταν  Δεν εξαιρούσαμε  και πάντοτε ή οποιανδήποτε παροχή που γινότανε η οικονομική εδώ υπάρχει μια ιδιομορφία Οι δημοτικές επιχειρήσεις ελέγχονται από την περιφέρεια από το υπουργείο οικονομικών απ όλες τις διοικητικές βαθμίδες Αυτό σήμαινε ότι εγώ ως διευθυντής δεν θα μπορούσα ποτέ μου να πω πάρε 10 δραχμές κύριε Γιαλοψέ και κάνε μου αυτή την δουλειά Όλα γινόταν με αποφάσεις του Δ Σ Αυτό είναι κάτι κομβικό που πρέπει να διαμορφώσετε την άποψη σας κ. συνήγορε ότι δεν μπορούσαν να γίνουν παροχές χωρίς εντολές δεν μπορούσαμε είχαμε ποινικές ευθύνες μετά. Κάθε χρόνο ερχόταν η επιθεώρηση της περιφέρειας και μας έλεγε τα τιμολόγια κάτω οι αποφάσεις κάτω.

Ερώτηση : Με τον κ. Σκούρτη 
Κουκουλάς: Σε καμία περίπτωση 

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Μεταδίδοντας μουσική και βάζεις στην από  μέσα τσέπη  3.500 ευρώ ή σε δραχμές 1.190.000 πρέπει η μουσική να ήταν πολύ σοβαρή Και έτσι όταν ο αρμόδιος σας διέταξε κ. Κουκουλά κάτω τα τιμολόγια εκεί θα είπατε : Αυτά τα δυο τιμολόγια είναι ιερά γιατί μετέδιδαν σοβαρή μουσική. Αν και εσείς έχετε γράψει σύμφωνα με τον κ. Ηλιακόπουλο  μόνο Μπιθικέν που όμως δεν έχει καμία σχέση   με το Μπιθικώτση 

Αλλά ας διαβάσουμε μαζί το άρθρο του κ. Ηλίακόπουλου 

ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Ή «ΑΛΩΠΗΞ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»

Του
 Πάνου Ηλιακόπουλου

Επειδή ο εκδότης των εφημερίδων «Το Βήμα Λουτρακίου Περαχώρας και Ράδιο Άρβυλα» έβγαλε την κουκούλα του …συντάκτη που υπογράφει ως «αλώπηξ της Περαχώρας» στα κείμενα που δημοσιεύονται στις εφημερίδες του, το loutraki-press και ο γράφων προσωπικά, απαιτείται να απαντήσει στα σχόλια-λάσπη που εκτοξεύονται σε βάρος του, για έναν και μόνο λόγο.
Γιατί η λάσπη εκτοξεύεται από τα έντυπα του Σπύρου Γιαλοψού. Ο Σπύρος Γιαλοψός λοιπόν, από το γράφοντα έχει ευεργετηθεί τα μέγιστα και κυρίως σε αυτό που τον ενδιαφέρει και είναι το πρώτιστο μέλημα στη ζωή του. Κι αυτό δεν είναι άλλο, από το οικονομικό.
Επειδή λοιπόν, είναι ουσιαστικό στη ζωή του ο καθένας όχι μόνο να διαθέτει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, αλλά και στοιχειωδώς να αναγνωρίζει το όφελος της προσφοράς ενός ανθρώπου, από τη συμβολή του οποίου έχει ωφεληθεί μεταξύ άλλων και οικονομικά, θα περίμενε κανείς ότι στοιχειωδώς ο Σπύρος δεν θα επέτρεπε μέσω των εντύπων του την εκτόξευση λάσπης.
Ωστόσο, ο Σπύρος το επέτρεψε και η λάσπη εκτοξεύθηκε για άλλη μια φορά από τον ορμώμενο εκ Μεσσηνίας Αντώνη Κουκουλά, ο οποίος υπογράφει ως «Αλώπηξ της Περαχώρας».
Υπενθυμίζεται και επισημαίνεται ότι την αποκάλυψη του ονόματος του συντάκτη των δημοσιευμάτων, ο Σπύρος Γιαλοψός την έκανε στον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλο Παύλου, την Παρασκευή το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου 2010 στο καφέ bar της κεντρικής λεωφόρου Las Vegaς, ενώ το σχετικό κουίζ είχε αναρτηθεί στις 29 Ιουλίου.
Ο συντάκτης του άρθρου μπιθικέν
Ο συντάκτης λοιπόν της προχθεσινής λάσπης στο «Βήμα Λουτρακίου Περαχώρας», αλλά και του δημοσιεύματος -που ξεσήκωσε στο Λουτράκι θύελλα αντιδράσεων- με τίτλο «Μπιθικέν» στη «Ράδιο Άρβυλα», είναι ο ορμώμενος εκ Μεσσηνίας Αντώνης Κουκουλάς, εκ των πραγμάτων η απάντηση θα δοθεί επωνύμως σε πρώτο πρόσωπο κι όχι κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία, ή ενός ψευδωνύμου.
Αντώνη Κουκουλά, επειδή διαθέτω αξιοπρέπεια, αρχές, αγωγή και το κυριότερο σέβομαι τον εαυτό μου και την προσωπικότητά μου, κάτι που είναι ουσιώδες είδος εν ανεπαρκεία για μεγάλο αριθμό κατοικούντων και παρεπιδημούντων στο Λουτράκι, σας επισημαίνω τα ακόλουθα:
Σε καμία περίπτωση δεν έχω σχέση με όσους συναγελάζεσθε και είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Πολύ δε περισσότερο, δεν στρέφομαι κατά αυτών που έχω ευεργετηθεί. Απεναντίας μάλιστα, τον ευεργέτη μου τον προσφωνώ με όλη τη δύναμη της φωνής που διαθέτω και δεν διστάζω να το επαναλαμβάνω σε όλους τόνους

Και ερχόμαστε στο άλλο το τρανταχτό 
Ερώτηση : Με τον κ. Σκούρτη συνεργαστήκατε 

Κουκουλάς: Σε καμία περίπτωση 


Μήπως κ. Κουκουλά θυμόσαστε αυτό το ευχαριστήριο που το στείλατε  και γιατί. 
Μα σε μένα που σε καμία περίπτωση δεν συνεργαστήκατε μαζί μου και είναι από το ΦΑΧ  του Δήμου στο ΦΑΧ το δικό μου και την υπόγραφή σας. . Να πως καταδικάστηκα και βγήκε ο κ. Γιαλοψός με πρωτοσέλιδο και με χαρακτήρισε ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ 
Κάθε μέρα θα έχουμε και ένα φρούτο από τον πλούσιο μπαχτσέ του κ. Σπύρου  Γιαλοψού.