Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Άρχοντες της ΕΠΟ ντροπή σας να μας δουλεύετε


Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φωτογραφίες για να θυμόμαστε ημέρες δόξης όταν ο Σαρρής ήτα δίπλα μας και όχι όπως τώρα που μόνο εγώ ήμουνα το μαύρο πρόβατο μια και ο Τσαχειλίδης είχε υποβάλει τρεις φορές παραίτηση. μια και δεν ανεχόταν τον Καλύβα να τον κάνει κουμάντο . Και το χειρότερο να βάλουν στην θέση μου τον βοηθό μου. Πληγώνεσαι ή δεν πληγώνεσαι; " Αυτές πρέπει να είναι οι σκέψεις του κ. Δούρου που η Κ Ε Δ μόνο αυτόν θεώρησε ότι περισσεύει και τον έστειλε σπίτι του Και υπάρχει και αυτό το εφιαλτικό " ...δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται 
Όταν η ζωή έχει κέφια σου φτιάχνει σενάρια που ούτε ο αείμνηστος Νίκος Τσιφόρος δεν θα μπορούσε να φτιάξει
Αυτοί οι Άγιοι άνθρωποι που διοικούν την Ε Π Ο δεν μπορούμε να καταλάβουμε αλήθεια ποιους θέλουν να δουλέψουν γιατί εδώ δεν έχουμε ότι άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς μια και έχουμε παράλογα πράγματα να γίνονται με τις ευλογίες των σωματείων .
Διαβάζουμε ότι φέρνουμε από την Σκωτία τον νέον αρχιδιαιτητή και που θα μας κοστίσει γύρω στα 25.000 ευρώ τον μήνα.
Το διαιτητή Ντάγλας τον γνωρίζουμε και δεν έχουμε διαβάσει τίποτα σε βάρος του. Αλλά όμως πως είναι δυνατόν να φέρνουμε αρχιδιαιτητή ξένο και να αφήνουμε τον κ. Καραμελίδη που κράτησε την Βέροια στην πρώτη Εθνική κατηγορία. Και αναπληρωτή προέδρου τον κ. Μπριάκο  και τον ανύπαρκτο διαιτητικά κ. Καλύβα αφού ο κ. Κομπότης ο πρόεδρος του Λεβαδειακού είναι πανίσχυρος και ο δάσκαλος το επάγγελμα  Καλύβας να εργάζεται στην Αθήνα και να ανήκει στον σύνδεσμο διαιτητών Βοιωτίας. Και οι μοναδικές αλλαγές που έγιναν αφορούν τους Τσαχειλίδη και τον Δικό μας Δούρο.
Και οι αλλαγές να γίνονται από του Σωμαρακάκη και του δικού μας Δημήτρη Γκρούτση.
Μπορεί να μας χωρίζουν τεράστια θέματα με τον Γιώργο Δούρο αλλά κανένας από αυτούς που σήμερα διοικούν την διαιτησία διαιτητικά δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί του.
Καλά ο δικός μας Δημήτρης Γκρούτσης έπρεπε από το 2009 να είχε αποβληθεί από το σώμα της Ελληνικής διαιτησίας γιατί έχει υποπέσει σε σοβαρά παραπτώματα και τα οποία τιμωρούνται από τον νόμο  και τον κανονισμό που αφορά την διαιτησία.
Χρημάτισε γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου και έδωσε συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα Σφήκας και πήρε θέση στις εκλογές της ένωσης του 2009. Και μάλιστα σε αυτή υποστήριξε ότι η ομάδα της Κορίνθου δεν προχώρησε επειδή ο Σπύρος Νίκας έκανε αντιπολίτευση στον Βασίλη Γκαγκάτση. Και αυτά δεν τα έλεγε κάποιος τυχαίος διαιτητής αλλά ένα μέλος της Κ Ε Δ επί εποχής Γκαγκάτση. Που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Ε Π Ο βγάζει τους πρωταθλητές.
Και αυτόν τον άνθρωπο που δεν έχει και τα προσόντα επειδή υπήρξε πλάγιος και επομένως κακώς είναι ακόμα και παρατηρητής διαιτησίας αγώνων της Σούπερ Λίγκα. Επίσης και ως παρατηρητής υπήρξε μια αποτυχία αφού έβγαλε άριστους διαιτητές που με τα σφυρίγματα προκάλεσαν ( Μάνταλος Ατρόμητος –Ολυμπιακός  Κύπελλο Ελλάδας)
Που να φανταστώ ότι  αυτές οι βαθμολογίες έδωσαν πόντους στον κ. Γκρούτση.
Τώρα για τον κ. Σωμαρακάκη και ως διαιτητής και ως παρατηρητής ήταν μια σκέτη αποτυχία.
Ελλάς το μεγαλείο σου μέτρημα δεν έχει και έτσι φέραμε τον κ. Ντάγκλα για να δώσει αξιοπιστία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Μπορείτε να αμυνθείτε φίλαθλοι μη παίζοντας στο στοίχημα Ελληνικές ομάδες.