Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αξιότιμε κ. Γιαλοψέ εκδότη ο συκοφάντης κατά την αφεντιά σου Νικηφόρος σε ερωτά:



Η εφημερίδα το Βήμα Λουρακίου γράφει εν γνώσει της ότι η ποινή δεν είναι τελεσίδικη 

Και εγώ ο Νικηφόρος ο συκοφάντης πάντα κατά την αφεντιά σου κ. Σπύρο μας και με πρώτο βιολί τον κ. Αντωνάκη σας ερωτώ :
Οι Πινακίδες πρέπει να έχουν μπει Οκτώβριο του 2001 και όχι όπως ο κ. Αντώνιος Κουκουλάς ο λόγιος και ο συνεργάτης του πατέρα Νικολάου  προϊστάμενου της Παναγιάς της Γιάτρισσας που ενόρκως κατέθεσε
«Εγώ γνωρίζω ότι οι διαφημιστικές πινακίδες τοποθετήθηκαν μετά από μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ο χρόνος της τοποθέτησης του αναφέρεται περί τον Μάρτιο του 2000  και  στα χέρια του έχει έγγραφο του τότε αντιδημάρχου στις 17.4.2002 όπου απευθύνεται στη Δ Ε Η και τις λέει « Σε εκτέλεση της αποφάσεως που πήραμε για να τοποθετήσει ο κ. Γιαλοψός τρεις διαφημιστικές πινακίδες να βάλετε μετρητές» Λάθος διαδικασία αλλά αυτό εςίναι πταίσμα μπροστά στα άλλα.

Μετά από αίτηση δική μου η τεχνική υπηρεσία μας απέστειλε αυτό το χαρτάκι που είναι διάτρητο μια και πάσχει από την αρχή μέχρι το τέλος. 
 Μα γι αυτό και άλλα πολλά θα υπάρξουν άλλοι πιο αρμόδιοι από εμάς που θα αποφανθούν
Βλέποντας ότι οι μετρητές ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν το κάλυπταν έστειλα πάλι το παρακάτω έγγραφος προς τις οικονομικές υπηρεσίες. 


Και περιμένω να πάρω απάντηση και θα την πάρω.
Αλλά κ. Σπύρο μας και κ Αντωνάκη μας Αν πλήρωνε ρεύμα ο κ. Γιαλοψός τότε έχουμε παράνομη σύνδεση με τον δημοτικό φωτισμό. Γιατί δεν μπορεί να ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΜΕ ΙΔΙΏΤΗ.
Αν δεν πλήρωνε ο κ. Σπύρος ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ ΑΦΟΎ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΦΩΤΙΣΜΌ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.
Εμείς περιμένουμε να πάρουμε απάντηση. Και μέχρι τότε " ...ο γάτος και αν αλευρωθεί ο0 ποντικός τον ξέρει." Και μη μου πείτε ότι είναι ξεκάρφωτο αυτό  γιατί θα με απογοητεύσετε.