Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Ποσειδών Λουτρακίου έφερε την Ευρώπη στο Λουτράκι

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ aoposeidonhandball@hotmail.com




Εχθές η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάνμτπολ, ενημέρωσε τις ομοσπονδίες και τις ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό τουChallenge Cup για την περίοδο 2014-2015, τους ομίλους και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.
Ο Ποσειδώνας βρέθηκε στον όμιλο των αδυνάτων και θα περιμένει τους αντιπάλους του στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της 
EHF στην Βιέννη, την Τρίτη στις 22 Ιουλίου. Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και μοναδικές.
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Όπως βλέπετε αγαπητοί φίλοι και φίλες η ομάδα του Ποσειδώνα πάει το μικρό σε πληθυσμό αλλά τεράστιο σε προσφορά Λουτράκι στην Ευρώπη και όχι για πρώτη φορά. Γιατί το φαινόμενο που ονομάζουμε Ποσειδώνα με τα οκτώ (8) αθλήματα και τα σαράντα δυο (42) τμήματα και πάλι έκανε το θαύμα. Να παίζει η ομάδα του Χάντμπολ στην Ευρώπη. Κάποτε όταν έκανα μια εκπομπή ζωντανή που κράτησε δυο ώρες κάποιοι φίλοι μου στην Λακωνία με βάφτισαν παραμυθά γιατί δεν πίστεψαν ότι είναι δυνατόν το Λουτράκι μια πόλης με τόσους λίγους κατοίκους μπορεί να κάνει θαύματα. Και να ξέρετε ότι αυτή την εκπομπή λίγο έλειψε να μη την κάνω γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να μου παραχωρήσουν την κλειστή αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου. Νόμισαν κάποιοι τότε δυνατοί ότι ο αείμνηστος Γαλανόπουλος την δωρεά του οικοπέδου την έκανε για την αφεντιά τους. Και η πολιτεία τα χρήματα πουν έδωσε τα τράβηξε από τον προσωπικό τους λογαριασμό. Μα όλα τα ξεχνώ όταν συναντώ στη ζωή μου ανθρώπους σαν τον Παναγιώτη Μπεκιάρη  που είμαι βέβαιος στη σημερινή εποχή σπανίζουν. 
Και καλώ όλους τους φιλάθλους να δ΄βωσουν το παρών όπταν θα γίνουν οι αγώνες.