Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Μιχαλη Τσιχριτζη :Κομπορρημωνείς ενώ έπρεπε να είχες εξαφανιστεί μαζί με τους υποτακτικούς σου

Μιλώντας στους κεκράκτες του ο κ. χονδρόπετσος και συνάμα ρομαντικός πρόεδρος είπε « …η αυριανή γενική συνέλευση είναι μια τυπική διαδικασία μια και έχουμε πετύχει σε όλους τους τομείς. Φτιάξαμε  ένα πρωτάθλημα που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του και ούτε και θα υπάρξει. 
Αφού δεν γνωρίζαμε ούτε τον πρωταθλητή μα ούτε και αυτούς που θα έπεφταν. Η μόνη απώλεια είναι ο υποβιβασμός της Κορίνθου».
Καλά δεν αισχύνεσαι που τολμάς να θεωρείς επιτυχημένη την ποδοσφαιρική περίοδο όταν σας βαρύνει  όλους ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου που αν αφήνατε το ιατρείο που είχε στήσει ο καρδιολόγος και όχι αντιπρόεδρος της ένωσης Χρήστος Χασικίδης στο Χιλιομόδι  το παιδί θα είχε σωθεί. Μιλάτε για επιτυχημένη ποδοσφαιρική περίοδο όταν βαρύνεστε με ένα θάνατο. Έχετε χάσει κάθε έννοια σοβαρότητας τουλάχιστον.
Με όλα αυτά που λέτε είσαστε επικίνδυνοι για τα νιάτα και αυτό με κάνει να αγωνίζομαι για να πετύχω το γκρέμισμα σας. Ντροπή σας που ακόμα επιμένετε να διοικείτε τοπ ποδόσφαιρο  

κομπορρημονώ: περιαυτολογώ, εκθειάζω υπαρκτά ή ανύπαρκτα προτερήματα, επιτεύγματα ή επιτυχίες μου με τρόπο υπερβολικό και προκλητικό· κομπάζω