Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ο Γιώργος Σκούρτης ΦΛΟ σχολιάζει την εθνική ποδοσφαίρου

Όσοι νομίσατε ότι θα γλυτώσετε εύκολα από τους Σκούρτηδες είσαστε βαθιά μα πολύ βαθιά νυχτωμένοι. Εμείς είμαστε σαν την Λερναία Ύδρα με μια μικρή διαφορά.  Δεν αφήνουμε να μας κόψουν το κεφάλι για να βγουν άλλα δυο μια και δεν πιστεύουμε και πολύ στην μυθολογία και ούτε και γύρω από αυτήν δρώμενα.
Οι Σκουρταίοι ποτέ δεν δίνουν αφορμή σε κάποιους για να τους σχολιάσουν. Αλλά όμως και δεν επιτρέπουν τίποτα εναντίον  των όταν δεν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούν να θεμελιώσουν  κάτι σε βάρος τους .
Ο εικονιζόμενος είναι ο Γιώργος ο Σκούρτης ο φλο . Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα που ανέδειξε η Κορινθία. Και έμεινε ταλέντο γιατί το όνομα Σκούρτης δεν μπορεί να συμβαδίσει ούτε με μικρότητες ούτε και με κολακείες αλλά ούτε και με νοοτροπίες προπονητών που δεν διέπονται από τις αρχές της δημοκρατίας.
Ο Γιώργος ο Σκούρτης είναι εγγονός του πιο αγαπημένο μου ξαδέλφου που εδώ και ένα χρόνο μας έφυγε από κοντά αλλά εγώ δεν θέλω να το πιστέψω. Το ήξερε όλοι η περιοχή ως Φλόκο . Και γι αυτό θα δείτε στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας τον Γιώργο Σκούρτη να τον συνοδεύει και ένα ΦΛΟ
Γιατί έκανα αυτά την παρουσίαση θα αναρωτιέστε. Και εγώ είμαι υποχρεωμένος να σας απαντήσω.
Γιατί διάβασα κάτι που έγραψε για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και αν δεν το δημοσίευα θα ήταν για μένα προδοσία στη μνήμη του φλόκου.
Παρακαλώ ας διαβάσουμε μαζί το  κείμενο.
Χίλια μπράβο στην ομάδα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια την υπέρβαση και την διάκριση να φαίνονται συνήθεια. Στην ομάδα που μας καλόμαθε και που μας έκανε απαιτητικούς όταν πριν κάμποσα χρόνια οι πατεράδες μας περιορίζονταν στο να υποστηρίζουν Βραζιλίες και Ιταλίες καθώς η εθνική μας δεν πλησίαζε καν τελικές φάσεις Μουντιάλ. Αλλά βλέπετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι ο αθλητισμός, δε μπορείς να κερδίζεις πάντα, κάποιες φορές ο αντίπαλος θα'ναι καλύτερος, κάποιες θα'ναι πιο ψυχωμένος, κάποιες πιο τυχερός.. όπως έγινε και χθες δηλαδή για να διαπιστώσουμε τελικά ακόμα μια φορά πόσο λίγο απέχουν η ήττα από την νίκη, η απαξίωση από τη δόξα, τα δάκρυα από τη χαρά. Και ναι έλληνα φίλαθλε, προφανώς και έγιναν λάθη, και μέχρι να κατανοήσεις πως θα συνεχίσουν να γίνονται για πάντα γιατί έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και στη ζωή και παντού, το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα είναι να σε λυπάμαι. Ξέρεις σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά για όνομα του θεού, δείξε λίγο χαρακτήρα, λίγο κλάση, λίγο επίπεδο βρε αδερφέ, και αποδέξου για λίγο τα γεγονότα πριν βυθιστείς πάλι στη μιζέρια σου. Σήκω για 10 δευτερόλεπτα και χειροκρότα νικητές και νικημένους για την προσπάθεια, απόλαυσε την εμπειρία και κατάλαβε επιτέλους ότι η μικρή ελλάδα σου συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του κόσμου πριν ψάξεις για αφορμές, ευθύνες και λάθη που κόστισαν μια καλύτερη πορεία..
Τώρα δε θα ήθελα καν να αναφερθώ σε αυτό, αλλά ανέκαθεν η ιδέα του να πηγαίνω κόντρα στην όποια μόδα εμφανίζεται, θα έλεγα ότι με ιντριγκάρει.. και τίποτα δε φαίνεται πιο δελεαστικό αυτές τις μέρες από τον σάλο που έχει προκληθεί με το γκρουπάκι για τον Κατσουράνη.
Βλέπετε φίλοι μου ζούμε σε μια εποχή όπου κυριαρχούν τα social media.. πλέον μπορείς να μιλάς μέσω ενός στάτους στο fb σε εκατοντάδες άτομα λες και είσαι δημόσιο πρόσωπο, να κράζεις διάσημους μέσω τουίτερ κλπ κλπ.
Ο Έλληνας παλιότερα είχε το κλάμπινγκ, είχε τα πάρτυ του, τώρα όμως δεν έχει τα λεφτά και έψαξε μια πιο οικονομική επιλογή. Η τάση που έρχεται από Αμερική και ακούει στο όνομα σαρκασμός (ειρωνία για εμάς τους βλάχους) ήταν αυτό που χρειαζόταν. Έτσι γεμίσαμε ξαφνικά από wannabe εξυπνάκηδες που ανταγωνίζονται ποιος θα πει την μεγαλύτερη μαλακία! Για την ακρίβεια μάλλον, ποιος θα αντιγράψει και όχι πει, μιας και το copy-paste δουλεύει σύννεφο αφού ακόμα σαν λαός δεν το έχουμε και πολύ το άθλημα (ψάχτε φίλους στο φβ σας θα βρείτε πολλούς τέτοιους). Κάπως έτσι και αυτό το γκρουπ δημιούργησε μια τάση, μια μόδα, κάνοντας χιλιάδες άτομα θύματα του κοινωνικού κομφορμισμού.. η δύναμη της μάζας βλέπετε, μας ώθησε προς την εύκολη λύση του "κράζουμε ενωμένοι, πότε νικημένοι". Προσωπικά θεωρώ οτι δεν χρειάζεται να έχεις καν το μέσο δείκτη νοημοσύνης για να καταλάβεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο για μία ή δύο τόσο αποκαρδιωτικές εμφανίσεις ΟΜΑΔΑΣ 11 ΠΑΙΧΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΕΝΑ (και ότι είναι προφανώς γενική κακή εικόνα και ευθύνη) και συγχωρέστε με αλλά θα νιώσω χαζός αν δώσω περαιτέρω εξηγήσεις πάνω σε αυτό. Για αυτό και θεωρώ αυτό το γκρουπ μια άστοχη και άνοστη προσπάθεια χιούμορ αν και είμαι σίγουρος πως μεγάλο κομμάτι του αφορά πιτσιρίκια (σαν η πιο ευεπηρέαστη ομάδα). Για όλους τους υπολοίπους ελληνάρες προπονηταράδες όμως έχω μια θερμή παράκληση..
Την επόμενη φορά φίλε μου που θα θες να πάρεις μέρος σε μια τέτοια άκρως εμπαθή, κομπλεξική, εξευτελιστική, χυδαία, ανούσια, άδικη προσωπική επίθεση εναντίον ενός παίχτη που φορά τα χρώματα της χώρας σου, φρόντισε τουλάχιστον να μπορείς να ξεχωρίσεις μια μπάλα βαμμένη πράσινη από ένα καρπούζι γιατί κάτι μου λέει ότι δε μπορείς..(ναι μόλις σε είπα άμπαλο) Και αν θες τόσο να διαμαρτυρηθείς για κάτι, κάνε γκρουπ για την φίφα και τα εγκλήματά της και όχι για αυτά του Σάντος και του Κατσουράνη.. Άντε και καλό (υπόλοιπο) Μουντιάλ
 Σχολιασμός Νικηφόρου  
Θα ήθελα και την δική σας επώνυμη άποψη για να δούμε που είναι λάθος ο Γιώργος ο Σκούρτης ο φλο Αλλά όχι να μου γράψετε Γεώργιος Γεωργίου και να ψάχνουμε να τον βρούμε και να είναι εξαφανισμένος
Γνωρίζω ότι θα εκνευριστεί ο Γιωργάκης γιατί δεν του αρέσει η δημοσιότητα  αλλά όμως καλύτερα αυτός παρά ο παππούς του που μας βλέπει από ψηλά.
Και όπως παρακαλώ είδατε μια όμορφη πένα που δυστυχώς έχει το όνομα Γιώργος Σκούρτης γεννιέται Να γιατί έγραψα στην αρχή ότι μοιάζουμε με την    Λερναία Ύδρα...