Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Ανδρέας Τοτόμης ο κριτής των προπονητών χωρίς να έχει προπονήσει ομάδα στα δεκατρία τελευταία χρόνια

Ο κ. Τοτόμης για όσους δεν τον γνωρίζετε είναι γραμματέας των Κορινθίων προπονητών. Με ένα παγκόσμιο ρεκόρ να μη έχει προπονήσει ποτέ ομάδα Αλλά και ο πρόεδρος των προπονητών κ. Αντώνης Ηλίας και αυτός προπονητής υπήρξε της οικογενειακής ομάδας που έχει το όνομα Ποσειδών Κυρά Βρύσης.
Αυτοί λοιπόν οι δυο κύριοι που αποτελούν το προεδρείο δεν προπονούν σωματεία πλην όμως έχουν τα εκ του νόμου τυπικά προσόντα. Και βλέποντας ότι δουλεύουν άλλοι προπονητές ενώ αυτοί δεν γεύτηκαν αυτή την αναγνώριση ΨΆΧΝΟΥΝ να βρουν παρατυπίες για να μη έχουν το δικαίωμα τα νέα παιδιά το δικαίωμα να προπονούν. Και έτσι έψαξα και βρήκα ποιος έχει μείνει στην ιστορία με τον χαρακτηρισμό ο εκδικητής. Και βρήκα ότι ήταν ο Ζορό.
Αλλά όμως αυτός είχε μια αποστολή να βοηθάει τους φτωχούς. Και για να φαιδρύνω την κατάσταση και για να μη την ηρωποιήσω έβαλα την φωτογραφία του Παναγιώτη Ψωμιάδη που είναι ντυμένος ΖΟΡΟ.  Πληροφορήθηκα ότι έγινε τρικούβερτος καυγάς μεταξύ του κ. Τοτόμη και του κ. Καναβού του προέδρου του Α Ο Λουτρακίου. Και η αιτία ήταν ο προπονητής Μεσολόγγης που κατά τον Ιαβέρη της Κορινθίας δεν συγκεντρώνει τα εκ του νόμου τυπικά προσόντα.
Και απορώ κ. Καναβέ εσείς που έχετε τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο ασχολείστε με κάποιον που έχει μηδενική.
Αυτό το διοικητικό ντουέτο( πρόεδρος και γραμματέας ) ποιος αποφάσισε αν έχουν τα προσόντα όχι τα τυπικά αλλά τα ουσιαστικά  για να διοικούν τους προπονητές Αφού ο ένας  δεν προπόνησε ομάδα στα 13 χρόνια που είμαι εγώ στην Κορινθία. Και ο άλλος ...γνωστή αλλά και θλιβερή από την μια και από την άλλη χιουμοριστική  ...ιστορία.
Βάζω ένα στοίχημα να πάει ο κ. Τοτόμης μόνος του στη σέντρα του Θώδειου σταδίου και εκεί ν α καθίσει κάτω στο χορτάρι.. Και μετά να προσπαθήσει να σηκωθεί. Αλλά όταν αυτό θα το κάνει να μας το πει για να βάλουμε εισιτήριο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Μα κ. Καναβέ ο κ. Τοτόμης στον επεισοδιακό αγώνα Α Ο Λουτρακίου -- Ολυμπιακού Λουτρακίου βρέθηκε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών .Το τι πήγε και έκανε είναι γνωστό. Το δικό μου ερωτηματικό παραμένει ένα Γιατί η ένωσης δεν σας τιμώρησε που ως γηπεδούχο σωματείο δεν λάβατε τα προσήκοντα μέτρα ασφαλείας των  αποδυτηρίων.
Αυτά τώρα πληρώνετε κ. Θωμά μου Γιατί οι παροχές δεν είναι μονόπλευρες. Και ο θυμόσοφος λαός μας λέει το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.