Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γενική Συνέλευση Ε Π Σ Κορινθίας : Ατμόσφαιρα καφενείου δεύτερης κατηγορίας

Τα σωματεία που μαζεύτηκαν για να γίνει η γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας ήταν τριάντα οκτώ ( 38)
Και δεν βρέθηκε ένας και να πει « …τι είναι αυτά που λες ρε χονδρόπετσε που δεν σέβεσαι απολύτως τίποτα»
Γιατί τόλμησε και είπε ο ρομαντικός – χονδρόπετσος και νεκροθάφτης της ομάδας της Κορίνθου ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Γόγολα Β. ήταν κάτι που δεν έχει σχέση με τους αγώνες του ποδοσφαίρου
Και αυτά τα λόγια να βγαίνουν από το στόμα ενός ανθρώπου που υπηρετεί την δικαιοσύνη χρόνια  αμέτρητα και να μη υπάρχει διαμαρτυρία .
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χρησιμοποιεί λέξεις όπως τυχαίο γεγονός που δεν είχε καμία σχέση με τους αγώνες του ποδοσφαίρου ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Γόγολα Β.
Και όλα αυτά τολμά και τα λέει ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε  μια και ποτέ δεν αγάπησε το ποδόσφαιρο . Γιατί κάποιος για να παθιαστεί με τον βασιλέα των σπορ πρέπει να έχει ματώσει τα πόδια του κλοτσώντας το τόπι πρώτα σε αλάνες και μετά σε γήπεδα.
Ο ποδοσφαιριστής Γόγολας  Β. αγωνίστηκε με την ομάδα του που ήταν η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου στα Αθίκια με την ομάδα του χωριού που φέρει το όνομα Τενεάτης .Και μετά την λήξη του παιχνιδιού και σε απόσταση πολύ μικρή από το γήπεδο άφησε την τελευταία του πνοή. Που σημαίνει μετά τον αγώνα και επομένως το τυχαίο συμβάν εδώ δεν μπορεί κανένας να το ισχυριστεί. 

Και ερχόμαστε στην ιατρική παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών. Και στον λόγο που έβγαλε ο ιατρός που ήταν σύμβουλος της παράταξης που φέρει τον τίτλο Αναγέννηση και δηλώνει κανένας αγώνας δεν θα αρχίζει αν δεν υπάρχει στο γήπεδο γιατρός.  Και δεν μας λέει πως θα μπορέσει η ομάδα των Νέων Στιμάγκας να εξασφαλίσει ιατρό να είναι στο γήπεδο όταν θα παίζει η ομάδα του χωριού των. Γιατί αν πλήρωναν φόρο τα λόγια σχεδόν η πλειοψηφία των Ελλήνων θα ήταν οικονομικά πιάσει πάτο. Γνωρίζουμε όλοι πως κατά το παρελθόν αλλά και τώρα συντάσσονται οι καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών.

Η πολιτεία που εδώ την εκπροσωπεί η Ε Π Ο πλήρωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν και αγόρασε κάτι ιατρικά μηχανήματα και τα οποία στα χέρια ενός γιατρού θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα.
Η Ε Π Ο τα έστειλε στις ενώσεις για να δημιουργήσουν τα δικά τους ιατρεία .Έτσι και η Ένωσης που πρόεδρο τότε είχε τον κ. Σπύρο Νίκα παρέλαβε τα μηχανήματα αυτά. Ο τότε αντιπρόεδρος της ένωσης που ήταν και δήμαρχος Τενέας ( έδρα το Χιλιομόδι)  και γιατρός ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ παρέλαβε τα μηχανήματα και τα τοποθέτησε σε ένα χώρο του δήμου που η ένωσης δεν θα πλήρωνε ενοίκιο. .Βέβαια θα χρειαζόταν άδεια υποστηρίζει ο κ. Τσιχριτζής για να λειτουργήσει το ιατρείο. Μα εδώ το ήδη φτιαγμένο ιατρείο θα μπορούσε να λειτουργήσει ακόμα και ως ιατρείο του δήμου αφού υπήρχε ο Χρήστος Χασικίδης. Μόλις ανέλαβε η Αναγέννησης ( για μένα Μεσαίωνας) αποφάσισε να ξηλώσει ότι θύμιζε Νίκα. Και μέσα σε αυτό το πογκρόμ ήταν και το ιατρείο του Χιλιομοδίου.
Ενώ ένας ηγέτης πλησιάζει τον Χρήστο Χασικίδη και του λέει ότι θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σου. Και αν ο γιατρός – δήμαρχος αρνιόταν τότε να έβγαινε και να τον κατήγγειλε στους φιλάθλους.
Ο κ. Ρομαντικός πρόεδρος έκανε κάτι που θα έκανε κάθε οπισθοδρομικός ηγέτης πήρε τα μηχανήματα και τα έβαλε μέσα σε ένα ανήλιο δωμάτιο κάτω από τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου και αν τυχαία δεν τα Εύρισκε ο πρόεδρος του σταδίου κ. Γιώργος Φιλιππακόπουλος εκεί θα ήταν ακόμα. . Αλλά και που τα πήραν μπορεί να μας πει ο ρομαντικός πρόεδρος σήμερα που βρίσκονται.
Αν λειτουργούσε  το Ιατρείο ο ποδοσφαιριστής Γόγολας  που κατοικούσε στον Κουταλά θα περνούσε από τον ιατρό Χασικίδη είμαι βέβαιος την ώρα που θα υπόγραφε την κατάσταση υγείας των παικτών της ομάδας που θα έπαιζε.  Και εκεί ίσως να Εύρισκε το πρόβλημα ο γιατρός. μετατρέψατε 
  
Και ερχόμαστε στα συναρπαστικά πρωταθλήματα που δεν γνώριζε κανένας εκτός βέβαια από εσάς ποιος θα βγει πρωταθλητής   ή και ποιος θα υποβιβαστεί. και όλα αυτά να τα λέει  ο κ.ρομαντικός πρόεδρος που αποτελεί πλέον κάθε λόγος του και μια πρόκληση .
Και τα λέει σε μια εποχή που ομάδες πρωτοκλασάτες όπως είναι ο Π Α Σ Κλένια να διαλύονται μια και ο κ. επειδής ήθελε τον Πέλοπα πρωταθλητή 
Και εδώ υπάρχουν  σπασμένα κεφάλια που είναι του Γυμναστή του Π Α Σ Κλένια στο τότε γυμναστή της ομάδας  που του σπάσανε  το κεφάλι από την μια και από την άλλη να έχουν τον κ. επεισδής και να τους φωνάζει να μη φύγουν γιατί θα μηδενιστούν. Ενώ θα συνέβαινε το 
αντίθετο. Γιατί η "υποδοχή"που κάνανε οι του Πέλοπα παρουσία του προέδρου των αλλά και του κ. επειδής με αποδεικτικά στοιχεία ο αγώνας δεν μπορούσε να γίνει μετά; τον τραυματισμό του προπονητή και του γυμναστή και το σπάσιμο του πούλμαν. 
Με μια έκθεση του ιατρικού Κέντρου Κιάτου και μια βεβαίωση του αστυνομικού τμήματος Κιάτο για το Πούλμαν η ομάδα του κ. επειδής θα τα είχε πολύ σκούρα. Αυτός ο αγώνας υλοποίησε τα πανάρχαια λόγια " ουδέν κακός αμιγές καλού" Αφού έβαλε μυαλό στον πρόεδρο του Π Α Σ Κλένια και σταμάτησε να ξοδεύει. 
Και ας έρθουμε στον αγώνα Π Α Ο Λουτράκι -- Ολυμπιακός Λουτρακίου. Που εδώ έχουμε μονόπλευρη αντιμετώπιση των γεγονότων 
Και επειδή ήμουνα στον αγώνα και παρακολούθησα πολύ καλά τα γεγονότα πρωταγωνιστές και συγχρόνως και σκηνοθέτες ήταν ο διαιτητής Δασκαλόπουλος με τον παρατηρητή τάξεως ( Δημόπουλο Δημήτριο ή πιστολέρο) που άφησαν τον αποβληθέντα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να μείνει στον πάγκο ενώ αυτό απαγορεύεται. Βέβαια η γνωστή προκλητικότητα του κ. Δασκαλόπουλου και οι ανακρίβειες που έγραψε ο κ. Δημόπουλος που είχε την θρασύτητα να αποκαλέσει ψεύτες αυτούς που διοικούν την Κόρινθο. Αν σωστά λειτουργούσαν τα όργανα της ένωσης και όχι μονόπλευρα θα είχαμε μηδενισμό του Π Α Ο Λουτράκι και όχι του Ολυμπιακού. που δεν πήρε τα προσήκοντα μέτρα για την ασφάλεια των αποδυτηρίων .Αλλά και στον αγώνα με τον Παννεμεατικό ο διαιτητής χαρίστηκε και δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι σε βάρος του Π Α Ο Λουτράκι. 

Αλλά και οι ξυλοδαρμοί που έλαβαν χώρα σε πολλά παιχνίδια και τα πανό που είχαν σηκωθεί με υβριστικά για τους Κορίνθιους και την Κόρινθο συνθήματα και τα οποία η γηπεδούχος ομάδα δεν τα κατέβασε αν και παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ. Ιατρού ο αρχιφύλακας η σκιά του κ. προέδρου. Που όπου βρίσκεται ο κ. Τσιχριτζή έχει αυτόν δίπλα του. Και μάλιστα και ώρες εργάσιμες τον βλέπουμε στα ορθάδικα της Κορίνθου πάντα παρέα με τον ρομαντικό. Όπως επίσης ο κ. Ιατρού ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην απόπειρα διάλυσης του Ολυμπιακού Λουτρακίου αφού χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα βρέθηκε μέσα στα αποδυτήρια . Μάλλον και εδώ κάποιον πήγε να προστατέψει. Και αυτός δεν ήταν ο Ολυμπιακός Υπάρχει για τον ρόλο τότε του κ. Ιατρού και του κ. Δημόπουλου σχετική αναφορά της κ. Μίχα που είναι η ψυχή της ομάδας του Ολυμπιακού και θέλουν να την εξοντώσουν για να διαλυθεί η ομάδα που καταψήφισε τον κ. Ρομαντικό πρόεδρο. 
Επίσης δεν διαβάστηκε από τον κ. Ευθυμίου τον ταμία της .ένωσης η δήλωση- διαμαρτυρία που είχε υποβάλει ο σύλλογος. Και τώρα η ομάδα μπορεί να χαρακτηρίσει την ένωση ότι είναι και πλαστογράφοι αλλά και δειλοί. Ρ
Ρώτησα  κάποιον που εκτιμώ την κρίση του να μου πει την άποψη του για την Συνέλευση της ένωσης . Και αυτός μου είπε μια ατμόσφαιρα καφενείου όχι από τα καλά. Νομίζω ότι τα λόγια αυτά μπορεί να μπουν ως επίλογος το άρθρου μου αυτού.