Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κώστα Λογοθέτη :πολύ λίγοι είναι τόσο φρόνιμοι ώστε να προτιμούν τον έλεγχο από τον έπαινο.

Πριν από αρκετά χρόνια η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι ένα σώμα καλοριφέρ που έχουμε στο σπίτι μας και βρίσκεται κάτω από την σκάλα δεν αποδίδει γιατί φεύγει η ζεστασιά και πηγαίνει στον επάνω όροφο.
Τότε δεν γνώριζα πολλούς στο Λουτράκι και έτσι χρειάστηκε να ζητήσω την βοήθεια φίλου .Και μου είπε να πάρω στο τηλέφωνο κάποιον Κώστα Λογοθέτη . Του τηλεφώνησα και ήρθε. Εξέτασε το πρόβλημα της κ. Ελευθερίας και μετά γυρίζει και μας λέει. " Δεν σας συμβουλεύω να κάνετε το έργο γιατί από την μια θα έχετε ένα κόστος μεγάλο και από την άλλη κέρδος ανύπαρκτο"
Τους ευχαρίστησα και χαιρετιστήκαμε Συνάντησα τον φίλο μου και του είπα ότι με γνώρισες έναν τίμιο άνθρωπο.Άλλοι θα τον χαρακτήριζαν κόπανο που δεν με έγδυσε για να κάνει όλο αυτόν τον άνευ λόγου σαματά. 
Και εδώ πρέπει να σας γνωρίσω τον Κώστα τον Λογοθέτη  τον έβλεπα για πρώτη φορά. 
Μετά γνωριστήκαμε πολύ καλά και οι μετοχές του ανέβηκαν στην εκτίμηση μου όταν έκανα έναν οικονομικό έλεγχο μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 
Μια  διετία ο Κώστας Λογοθέτης ήταν πρόεδρος της ιστορικής ομάδας. Και διαπίστωσα ότι η διοίκησης του είχε βάλει 6.700.000 δραχμές που ποτέ δεν τις εισέπραξαν. 
Ενώ άλλοι εισέπρατταν από το Δήμο και δεν τα έβαζαν στο ταμείο αλλά τα δάνειζαν για να τα εισπράξουν όταν θα είχε ταμείο η ομάδα. 
Και αυτός ο άνθρωπος που πήγαινε κόντρα στα συμφέροντα του αποφάσισε να πολιτευθεί και να γίνει δήμαρχος σε μια περιοχή πολύ δύσκολη. 
Νομίζω ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν έκανε ένα αλλά πολλά και σπουδαία λάθη τα οποία ήταν όλα σε βάρος του ιδίου. Και αυτά μπορώ να τα ανακεφαλαιώσω και να τα χωρίσω σε δυο κατηγορίες Δεν ενημέρωσε τους δημότες. Και πίστεψε στους συνεργάτες του  που τους έβλεπε όλους όπως αυτός τον εαυτό του 
Και ερχόμαστε στην ενημέρωση. 
Βγαίνει ο κ. Γιαλοψός και απειλεί με αποκαλύψεις γιατί όπως ισχυρίζεται έχει μια μυστική συζήτηση γραμμένη σε CD και τολμά και απειλεί. Εδώ σιωπά ο Κώστας Λογοθέτης όχι από αδυναμία αλλά γιατί δεν θέλει να κατέβει στο επίπεδο του κ. Εκδότη. Ο κόσμος με τους ψιθυριστές τα λεγόμενα παπαγαλάκια κάνουν την δουλειά τους και ροκανίζουν την καρέκλα του Δημάρχου. Αλλά ο Λογοθέτης δεν μπορεί να μπει στην νοοτροπία των απέναντι του ευρισκόμενων και έχουμε τρομερές απώλειες σε βάρος του Δημάρχου. Με αποτέλεσμα να βγω εγώ με την εφημερίδα μου και να γράψω ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία Και έφαγα μια αγωγή που δικάστηκα ερήμην με πρωταγωνιστή τον κ. Αντωνάκη Κουκουλά που είπε ότι ο Παύλου με τον Γιαλοψό έχουν σχέσεις άριστες και ο Γκιώνης με τον Γιαλοψό χείριστες. Και ήρθε εδώ να διοικήσει με αυτές τις καταστάσεις ο Κώστας ο Λογοθέτης Που πας βρε Κώστα. 
Θα έχετε ακούσει για την δωροδοκία του Κώστα Λογοθέτη που αλλού θα ήταν τίτλος τιμής. 
Όταν έγινε δήμαρχο ο Κώστας Λογοθέτης έκλεισε το γραφείο του. Και έχοντας παιδιά να σπουδάσει οικονομικά δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα Την αδυναμία του αυτή την είπε σε δυο έμπιστους συνεργάτες του. Και συμπλήρωσε ότι έχει ένα σπίτι στον Κολωνό και προτίθεται να το πουλήσει. Και οι συνεργάτες του του είπαν το όνομα του εργολάβου που φτιάχνει τα λουτρά. 
Η συμφωνία έκλεισε και πήρε προκαταβολή μέσω τραπέζης (αδιάσειστο στοιχείο) όταν οι δυο έμπιστοι συνεργάτες τα έσπασαν με τον Δήμαρχο την αγοραπωλησία την έκαναν δωροδοκία 
Και αν κάποιοι αμφισβητούν αυτό είμαι έτοιμος να δώσω ονόματα και διευθύνσεις.
Και ο κ. Ηλιακόπουλος το θέμα αυτό το έκανε ιστορία σε συνέχεια όπως παλιά στο ραδιόφωνο είχαμε την μικρή πικρή μου αγάπη. 
Και σιωπούν που δυο υπάλληλοι του κυλικείου του δήμου εισέπραξαν 54.625 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο. Και τόσα άλλα που έχω δημοσιεύσει και κανένας μα κανένας δεν πήρε θέση. Γιατί αυτά έγιναν όταν δήμαρχος ήταν ο λαοπρόβλητος. Και μάλλον για τον Κώστα Λογοθέτη πρέπει ο Νίκος Γκάτσος να έγραψε τον στοίχο :


Πάντα στον κόσμο θα 'ρχεται
Παρασκευή Μεγάλη
Και κάποιος θα σταυρώνεται 

για να σωθούν οι άλλοι 

Ο Νικηφόρος θα είναι εδώ και δεν θα αφήσει αυτούς που διασύρουν τους δημοτικούς άρχοντες  χωρίς στοιχεία. Γνωρίζω ότι θα εισπράττω αγωγές . Και ζητώ την οικονομική  βοήθεια των συμπολιτών μου για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα δυσβάσταχτα δικαστικά έξοδα.