Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ως δημότης του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων ντρέπομαι για το κατάντημα...

Όλοι γνωρίζετε ότι ο κ. Σπύρος Γιαλοψός είναι εκδότης  της εφημερίδας το Βήμα Λουτρακίου Και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αν θέλετε κάποιο στοιχείο που αφορά τον κ. δημοσιογράφο επειδή έχετε έννομο συμφέρον να το πάρετε από το Δήμο  μη επιχειρήσετε να το ζητήσετε γιατί οι υπάλληλοι για να είναι αρεστοί στον σούπερ Δήμαρχο κ. Σπύρο  ή δεν απαντούν ή προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα/Και έχουν ορισμένοι από αυτούς και ύφος και χρησιμοποιούν ακόμα και νόμους  που είμαι βέβαιος ότι αγνοούν τι λένε.
Έχω κάνει ενυπόγραφη καταγγελία  και η τεχνική υπηρεσία σε συνδυασμό με την πολεοδομία με δουλεύουν. Ο κ. Γιαλοψός ( άτυπος - Δήμαρχος) διατηρεί ένα καφέ επί της πλατείας  25. Μαρτίου που ο δήμος έχει βάλει κάποια παλούκια στην κυριολεξία που σημαίνουν ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα αυτοκινήτου γιατί ο δήμος θέλει δρόμους ελεύθερους. Στο χώρο λοιπόν που δημιουργούν τα παλούκια και το πεζοδρόμιο ο κ. Σπύρος ( άτυπος δήμαρχος) είχε τοποθετήσει ένα τραπέζι . Μετά την εκλογή του κ. Γκιώνη τα τραπέζια έχουν γίνει δυο. Και ερωτώ τους αρμόδιους δεν ντρέπονται για αυτή την παραφωνία. Και δεν είναι τυχαίοι υπάλληλοι αλλά επιστήμονες.  
Αλήθεια υπάρχει αστυνομικό τμήμα στο Λουτράκι ή έχει καταργηθεί. Το τραγικό εδώ είναι ότι δημοτικοί άρχοντες και αστυνομικοί υπάλληλοι  πίνουν τον καφέ τους στα τραπέζια που παρανόμως έχουν στηθεί. Και βλέπω να κόβουν κλήσεις για παράνομη στάθμευση. 
Αυτό είναι το κράτος οπερέτα