Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ο Δημήτρης ο Λέκας έκανε παρατήρηση γιατί ο οικονομικός απολογισμός διαβάστηκε από τον πρόεδρο της Κορίονθου

 Οι Ιουδαίοι, τηρώντας το Μωσαϊκό νόμο, έδιναν το 1/10 των προϊόντων τους για τη συντήρηση των Λευιτών, το 1/10 των ζώων και των σιτηρών τους για το ναό και το 1/10 των φυτών για τους φτωχούς. Τηρούσαν με ακρίβεια τις τυπικές διαδικασίες, εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου, αλλά παραμελούσαν την απόδοση του  δικαίου στο συμπολίτη τους.
Η υποκριτική συμπεριφορά τους εξόργισε κάποτε τον Ιησού ο  οποίος θέλοντας να καυτηριάσει τη διαγωγή τους, μεταξύ άλλων τους είπε: «οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες», δηλαδή σουρώνετε το κουνούπι και καταπίνετε την καμήλα!
Και εσύ Δημήτρη Λέκκα ένας άνθρωπος της εκκλησίας τα σοφά αυτά λόγια θα τα έχεις πολλές φορές ακούσει και όμως τα υλοποίησες στην γενική συνέλευση της Κορίνθου. Σε πείραξε που ο πρόεδρος  την ομάδας αντί του ταμία διάβασε τον οικονομικό απολογισμό και δεν σε πείραξε που σηκώθηκε ο κ. Τσιχριτζής και είπε ότι αγαπά την Κόρινθο. Γιατί ποτέ δεν μας είπες γιατί μετά το φιάσκο Καφαντάρη παραιτήθηκες από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου.
Και είσαι ο μοναδικός που πλήρως γνωρίζεις για το ΦΑΧ που έστειλε η
Ε Π Ο   για τους τιμωρημένους παίκτες στο δικηγορικό γραφείο του κ. Τσιχριτζή αφού η ομάδα δεν είχε. Και επομένως ο μόνος γνώστης της τιμωρίας επίσημα δια μέσου της Ε Π Ο ήταν ο κ. Τσιχριτζής.
Και όλα αυτά ενώ τα γνώριζες  και αυτός είναι και ο λόγος της παραίτησης σου παίρνεις το μικρόφωνο και μας λες άρες μάρες.
Γιατί αυτή η υποκρισία;  Γιατί αυτή η ανευθυνότητα ; Γιατί αυτό το κουκούλωμα;
Δεν ήσουνα υποχρεωμένος ν α μιλήσεις αλλά από την ώρα που πήρες το μαρκούτσι  έπρεπε να πεις στον κ. Τσιχριτζή δεν έχεις το δικαίωμα να λες ότι αγαπάς την Κόρινθο.
Βέβαια είχαμε κάποιους κουμπάρους που ύμνησαν τον κ. Τσιχριτζή και αυτό είναι πολύ χειρότερο. Και ενώ εγώ εξαντλήθηκα να πληρώνω δικαστικά έξοδα γιατί υπερασπίστηκα αυτούς που θέλανε να φέρουν την αλλαγή στο ποδόσφαιρο  ζούμε την πιο άθλια εικόνα . Οι χθεσινοί δήθεν αντίπαλοι σήμερα να είναι αυτοκόλλητοι και είμαι βέβαιος ότι θα γελάνε με τις περιπέτειες μου. Και όπως τους είδα να υμνούν τον κ. Τσιχριτζή μπορεί να τους αντιμετωπίσω και ως μάρτυρες κατηγορίες σε βάρος μου
Ένα είναι βέβαιο η φαυλότητα πληρώνει ομηρία στην αρετή. Και αυτό ο Σάμιουελ Μπάτλερ το έχει βαφτίσει υποκρισία. που σημαίνει προσπάθειες που κάνει κάποιος για να μη παρουσιάσει τον εαυτό του.