Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός Κορίνθου διδάσκει ατα σωματεία που εθελοτυφλούν

Η ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου για μια ακόμη φορά δίδαξε στα σωματεία ότι στον αθλητισμό ιδίως δεν μπορεί να υπάρξει ούτε άνιση μεταχείριση ούτε συσκότιση αλλά ισότητα και διαφάνεια. Και έτσι έστειλε στην ένωση μια δήλωση - Διαμαρτυρία που ο ταμίας της ένωσης να την διαβάσει προς τα μέλη. 

Η Ανακοίνωση Διαμαρτυρία 

Α Π Σ Ολυμπιακός Κορίνθου
Αριθμός πρωτοκόλλου 40

Προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Έ.Π.Σ Κορινθίας
Δήλωση-Διαμαρτυρία
Κύριοι
Όπως θα γνωρίζετε το σωματείο μας είναι το μοναδικό που στη γενική συνέλευση του Ιουλίου του 2013 δια του ταμία μας που είναι ο Γεώργιος Σκούρτης (Νικηφόρος) κατήγγειλε την πλαστογράφηση του οικονομικού απολογισμού που έβαλε η διοίκησης το όνομα του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής Δημητρίου Πάγκα που ο κ. Τάκης Βράκας δεν του επέτρεψε να κάνει οικονομικό έλεγχο. . Και αντί να επαναστατήσουν τα μέλη τουλάχιστον της εμφανιζόμενης αντιπολίτευσης όλοι πλην από εμάς αυτό το πρωτοφανές γεγονός το θεώρησαν φυσιολογικό.
Επειδή εμείς θεωρούμε την εκλογή αυτή της διοίκησης παράνομη δεν συμμετέχουμε στη γενική Συνέλευση της 21. Ιουλίου του 2014. Και δεν έχουμε κινήσει την διαδικασία δια της δικαστικής οδού γιατί δεν έχουμε τα ευρώ που χρειάζονται
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε όλα αυτά στη γενική συνέλευση μια και δεν μπορούμε να καταφύγουμε στα δικαστήρια λόγω οικονομικής δυσπραγίας
Παρακαλούμε τον κ. ταμία της ένωσης να διαβαστεί αυτή δήλωσης διαμαρτυρία στα μέλη της ένωσης
Δια το διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Κορίνθου
Η. Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματεας
 
Σοφία Πρωτόπαππα                                        Παναγιώτης Μακαρόνας        


Κοινοποίησης      
1-Γ.Γ Αθλητισμού
2-Ε Π Ο
3-Και στα Μ Μ Ε

    Σχολιασμός Νικηφόρου.
Είναι το μοναδικό σωματείο που επαναστάτησε με την προπληρωμή των διαιτητών και την πλήρωσε με την αποχή από τους αγώνες αφού η ομάδα  με τα πρόστιμα έπαθε οικονομικό στραπάτσο.
Και τώρα επαναστατεί σε μια ένωση που δεν έχει διδαχτεί τίποτα από τα λάθη ντου παρελθόντος.
Είμαστε βέβαιοι ότι η ανακοίνωση --Διαμαρτυρία ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΊ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΊ.
Είναι υποχρεωμένος ο ρομαντικός χονδρόπετσος  πρόεδρος. Καλός ο μονόλογος αλλά πρέπει να υπάρξει κάποτε και ένας διάλογος. .