Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μπορεί όχι από την τέφρα της αλλά από τα λάθη της να αναγεννηθεί η Κόρινθος


Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 15 Ιουλίου του Σωτηρίου έτους του 2014 η γενική συνέλευση της Κορίνθου  που γελοιοποίησε όχι το ποδόσφαιρο αλλά κάθε έννοια σοβαρότητας. 

Γιώργος Φαρμάκης:ο μόνιμος πρόεδρος των συνελεύσεων 


  
Με την τοποθέτηση του κ. Φαρμάκη στη θέση του προέδρου έχασε αμέσως την σοβαρότητα της η Γενική Συνέλευση.
Γιατί ήταν ο ίδιος πρόεδρος που στην γενική συνέλευση  του Νοεμβρίου του 2009 με κατέβασε από το βήμα γιατί ο κ. Αθανάσιος Περαχωρήτης  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και νυν προπονητής και παράγοντας στην ένωση δεν ήθελε να μιλάω για τους ποδοσφαιριστές της Κορίνθου. Οι οποίοι της έχουν σαν βδέλλες ρουφήξει  το αίμα της με τα τρελά συμβόλαια που υπόγραφαν οι διάφοροι εξουσιοδοτούμενοι από τον κ. Τσιχριτζή
Και υπακούοντας στα κελεύσματα του κ. παλαιμάχου ποδοσφαιριστή  αλλά και στις κραυγές ορισμένων  Κορινθίων που τους υποχρέωσα να πληρώσουν εισιτήριο στο γήπεδο  με κατέβασε από το βήμα.
Για να μη μάθουν οι Κορίνθιοι τις νάρκες  που είχε δημιουργήσει η διοίκηση  της ομάδας που είχε επενδυτή τον κ. Παντελή  Μπιτούνη με την ευλογία του ευτραφούς και ρομαντικού προέδρου κ. Τσιχριτζή που χθες επικαλέστηκε πολλές φορές το καταστατικό της ομάδας που έχει γίνει ο άνθρωπος αυτός ο Μιχάλης ο Παραβάτης των καταστατικών
Και ο κ. Φαρμάκης παρέδωσε τυπικά την ομάδα της Κορίνθου στον κ.
Μαυρονάσιο που εισήγαγε εις το ποδόσφαιρο τον υποβιβασμό  τον μη αγωνιστικό που είναι αυτός της πλαστογραφίας δημοσίου εγγράφου.
Και ήταν ο κ. Φαρμάκης ο ουσιαστικός πρόεδρος αφού αυτός ιδίως τον πρώτο εξάμηνο διοικούσε. Αυτός παρέλαβε από εμένα και όλα τα οικονομικά στοιχεία .
Είμαι της γνώμης ότι στον κ. Γεώργιο Φαρμάκη όπως και στον κ.Μαυρονάσο δεν έπρεπε να τους επιτραπεί η είσοδος στην Γενική Συνέλευση. Και φτάσαμε ο ένας να είναι πρόεδρος.

Και ερχόμαστε στον τιμητή των πάντων που είναι ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής .

 Τόλμησε  ο άνθρωπος να αναφερθεί στο καταστατικό του σωματείου αυτός που όπως πιο πάνω έχω γράψει θα μείνει στην ιστορία ως ο Μιχάλης ο παραβάτης των καταστατικών.
Και ας έρθουμε στην πορεία του τηρητή των νόμων και του καταστατικού   στον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή
Το καλοκαίρι του 2004 έγινες πρόεδρος  της Κορίνθου αφού απέκλεισες τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη γιατί δεν ήταν μέλος της ομάδας. Ενώ υπήρχε δεδικασμένο με τον Αλέξη Κούγια. Που και αυτός δεν ήταν μέλος και όμως έγινε πρόεδρος.    
Πρέπει ο εφαρμοστής των νόμων και των διατάξεων κ. Μιχάλης μας να γνώριζε ότι σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο όπως ήταν την εποχή αυτή η Κόρινθος δεν μπορούσε να παρουσιάσει ως εγγυητές επενδυτές για να πάρει την προεδρία. Και αυτό το έκανε για να εξουδετερώσει τον κ. Γρανιτσιώτη που είχε καταθέσει στον τότε πρόεδρο της Ένωσης κ. Σπύρο Νίκα μια επιταγή της τάξεως των 100. Ο00 ευρώ για τα πρώτα έξοδα της ομάδας. Και ο κ. Τσιχριτζής για να καλύψει αυτή την κατάθεση παρουσίασε τον κ. Βελέντζα με μια επιταγή των 220.000 ευρώ αν και γνώριζε ότι ο επενδυτής δεν είχε την δυνατότητα κεράκι στην Παναγιά να ανάψει.
Και μέσα σε τρεις μέρες όταν πήγαν στην τράπεζα να την  εισπράξουν διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε αντίκρισμα. Ο κ. Τσιχριτζής είναι δικηγόρος και με τεράστια πείρα στις ακάλυπτες επιταγές. Γιατί δεν έκανε τις πρέπουσες κινήσεις για  να καταδικαστεί ο εκδότης της κάλπικης επιταγής; Μα γιατί όλα ήταν σκηνοθετημένα για να  πάρει ο Μιχάλης την προεδρία. Και για να καλύψει την οικονομική ανυπαρξία  παρουσίασε την επιταγή των 220.000 που υπερτερούσε του κ. Γρανιτσιώτη κατά 120.000. . Με πέτσινες όμως επιταγές δεν διοικείς και έτσι πλησίασε τον Γρανιτσιώτη και του ζήτησε τις 100.000 ευρώ που είχε καταθέσει στον κ. Νίκα. Με την υπόσχεση ότι θα του παραδώσει την προεδρία  υπόσχεση που έμεινε υπόσχεση. Και με το ύφος της Μάρθας Βούρτση βελτιωμένο  πήρε τα 100.000 ευρώ και διοίκησε το πρώτο χρονικό διάστημα.
Στις 70 μέρες που ήμουνα στα οικονομικά της Κορίνθου δεν βρήκα κανένα βιβλίο ταμείου και κανέναν οικονομικό απολογισμό όσο και να προσπάθησα. Μήπως έχει στο αρχείο του ο κ. Τσιχριτζής να μας παρουσιάσει κανέναν ;
Έκανε τα πάντα να μη τερματίσει πρώτη η Κόρινθος την ποδοσφαιρική περίοδο 2005-2006 που ενώ ήταν ένας υγιεινός περίπατος για την Κόρινθο τερμάτισε δεύτερη με την αλλαγή προπονητή και με την χρησιμοποίηση  του τιμωρημένου Καφαντάρη.
Και την ποδοσφαιρική περίοδο 2007- 2008  κ. Μιχάλη μας έκανες χειρότερα δίνοντας και το πρωτάθλημα και την προνομιούχο δεύτερη θέση. Και γι αυτές τις κραυγαλέες περιπτώσεις  δεν έπρεπε η γενική συνέλευση να σου επιτρέψει να παραστείς.
Μα ποιος θα τολμούσε αυτό να σου κάνει ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης που ήταν και αυτός στην χειρότερη από εσένα θέση;
Τόλμησες  και είπες κ. Μιχάλη μας αν ήθελες να πληρώσεις Ι Κ Α και εφορία θα πουλούσες ένα δυο παίκτες και θα τακτοποιούσες  τις οφειλές. Προσπάθησες την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008 και ενώ το πρωτάθλημα ήταν στην κόψη του ξυραφιού έστειλες τον Καφαντάρη να δοκιμαστεί στην Ξάνθη. Και βέβαια δεν τον θεώρησαν ικανό να φορέσει  την φανέλα της ομάδος αυτής. Μα και από τους παίκτες που είχες τότε κ. Μιχάλη μας και που ήταν όλοι παλαίμαχοι γυρολόγοι ποιος θα μπορούσε να σε ρεφάρει αφού όλοι ήταν ετήσιοι και σιτεμένοι
Αλλά όμως και το 2009 που έδωσες  την Κόρινθο με μάγουλο στον πιτσιρικά Παντελή Μπιτούνη ήσουνα πέρα για πέρα παράνομος
Γιατί αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει  η Γενική Συνέλευση και όχι το Διοικητικό Συμβούλιο.
Έχουμε λοιπόν παραβάσεις του καταστατικού  από εσένα  που δεν σας δίνουν το δικαίωμα να το επικαλείσαι.
Δεν είναι δυνατόν ο νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να γίνεται τιμητής των άλλων.  Και είμαι βέβαιος ότι ο τίτλος; Αυτός δικαιωματικά σου ανήκει.
Ο κ. πρόεδρος συνοδευόταν από τον κ. Δημόπουλο Δημήτρη  που έβγαλε κραυγή χαρακτηρίζοντας την διοίκηση της Κορίνθου ψεύτες.
Είναι αυτός που έκανε έκθεση για τα επεισόδια του αγώνα Π Α Ο Λουτράκι –Ολυμπιακού Λουτρακίου που τοποθέτησε τα γεγονότα σε διαφορετική ώρα που έγιναν. Και αντί να αποβληθεί για την ψευδή του έκθεση συνοδεύει τον κ. ευτραφή πρόεδρο για να βγάζει κραυγές.
Είναι το ίδιο πρόσωπο ο κ. Δημόπουλος που είπε στον δημοσιογράφο κ. Β. Δελή όταν τον συνάντησε ότι αν δεν συνόδευε το παιδί του θα τον σκότωνε .
Βέβαια υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των μελών και ειπώθηκαν πολλά Γαλλικά που είχαν προέλευση Τρούμπας μεριά.



 Περιμένω τον κ. Σταματάκη να τελειώσει την συζήτηση την τηλεοπτική που είχαμε αρχίσει. . Και αν δεν το κάνει  θα αναγκαστώ να την συνεχίσω μόνος μου και αυτό είμαι βέβαιος ότι δεν θα του αρέσει