Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Βγάζουμε τα παρασκήνια επί της σκηνής


Κυριακή πρωί σρ γνωστό ορθάδικο της Κορίνθου πίνουν τον καφέ τους τρεις  «κορυφαίοι   παράγοντες » του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 
Γεώργιος Φαρμάκης  Δημοτικός Σύμβουλος. Χρόνια ατέλειωτα να ασχολείται με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πρόσωπο που με κατέβασε από το βήμα όταν προσπάθησα στη γενική συνέλευση του Νοεμβρίου του 2009 ΝΑ εξηγήσω ΣΤΑ Μέλη Της Κορίνθου Ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οδός σωτηρίας ΜΕ τις μεταγραφές ΠΟΥ έκανε Ο νεαρός Παντελής Μπιτούνης ΜΕ τις ευλογίες ΚΑΙ επομένως   ΜΕ ΤΗΝ έγκριση ΤΟΥ κ. Τσιχριτζή. Φέρει και αυτός την ευθύνη για την σημερινά απελπιστική θέση που βρίσκετε η ομάδα της Κορίνθου. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ είχα ενημερώσει ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ανέλαβε αυτος ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Της ομαδας Της Κορίνθου   ΚΑΙ Όχι Ο κ. Μαυρονάσος
Σωτήρας Μαυρονάσος Διεκδικεί εναν Πρωτότυπο Ρολό ΣΤΟ χώρο ΤΟΥ Ποδοσφαίρου υποβίβασε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Της Κορίνθου Όχι Αγωνιστικά ΑΛΛΑ νόμισε Ότι ΘΑ μπορούσε ΝΑ αντικαταστήσει τις Δημόσιες Αρχές.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιχείρησε να με «ξυλοκοπήσει» στο γήπεδο του Σπαθοβουνίου γιατί τόλμησα να γράψω αλλά και να πω ότι είναι πρόσωπο ακατάλληλο για την θέση του προέδρου της Κορίνθου.
Παρέδωσε την ομάδα σε έναν αεριτζή χωρίς να μας πείσει ποτέ γιατί διάλεξε τον κ. Πάνο Μπεθάνη   ΠΟΥ προφορικά ξόδεψε εκατομμύρια ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ κανένας Μας είπε ΓΙΑΤΙ ΟΙ ποδοσφαιριστές πληρωνόντουσαν ΚΑΙ ΔΕΝ ετσι έφευγαν ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Επειδή ήταν περιζήτητος ως ποδοσφαιρικός παράγοντας ο κ. Μαυρονάσος   ανέλαβε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Βύζαντα Μεγάρων ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ γνωστά.

Δημήτρης Λέκκας . Παλαιός διαιτητής ΚΑΙ Μετα γενικός Γραμματεας Των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών   Της Κορίνθου ΑΝ ΚΑΙ κάποιοι αμφισβητούν   ΤΗΝ Ιδιότητα   ΤΟΥ παλαιμάχου ποδοσφαιριστού. Μέλος ΤΟΥ Διοικητικού   Συμβουλίου ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ εγινε φιάσκο ΤΟΥ Καφαντάρη. «Αντίπαλος» του κ. Τσιχριτζή   στις Εκλογές ΤΟΥ 2009. Και μάλιστα θυμάμαι ότι με πήρε από το χέρι και μου έδειξε τους φουσκωτούς που είχε φέρει ο κ. Τσιχριτζής και που ήταν εκτός της αιθούσης Ενώ στις εκλογές του 2013 είχαμε πρόοδο οι φουσκωτοί ήταν μέσα στην αίθουσα. Και μάλιστα και με έναν αρχιφύλακα που και αυτός δεν είχε κανένα αντικείμενο και όμως βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου. Και ο παράνομα ευρισκόμενος αστυνομικός υπάλληλος με μήνυσε γιατί τόλμησα όλα αυτά να τα δημοσιεύσω Ο κ. Λέκκας συνόδευσε τον κ. Μαυρονάσο στον Βύζαντα Μεγάρων και μάλιστα είχε και την θέση του έμισθου Γενικού Αρχηγού. 
 Οι δυο παράγοντες (Μαυρονάσος - Λέκκας) συνέχισαν ΚΑΙ ΤΟ Βράδυ Της Κυριακής τις επαφές ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ γνωστό Κέντρο παλαίμαχου   ποδοσφαιριστή Κορινθίου ΠΟΥ βρίσκεται ΣΤΑ Λουτρά Ωραίας Ελένης Της ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ έχει πολυτελέστατη Βίλα Ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ αυτος Μέλος Της βραδινής συντροφιάς ΠΟΥ ΗΤΑΝ οκταμελή ΑΛΛΑ ΘΑ Εμείς περιοριστούμε   ΣΕ ΔΥΟ Πρόσωπα Εκτός βέβαια ΤΟΥ κ. Μαυρονάσου και του κ. Λέκκα που αναφερθήκαμε.

Η παρουσία του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή  ΣΤΗΝ βραδινή συντροφιά ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ έδεσε μερικώς Γλυκό ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ υπήρχε αλλη Παρουσία ΠΟΥ Προσωπικά ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.
Ποιος είναι ο κ. Τσιχριτζής όλοι γνωρίζουν. Και απορώ πως είναι δυνατόν να τολμά ο νεκροθάφτης της Κορίνθου να βγαίνει και να δηλώνει και μάλιστα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αγαπά την ομάδα της Κορίνθου. ΟΙ πάντες γνωρίζουν ΤΙ ΚΑΝΕΙ έχει   Εις Βάρος Της Κορίνθου. ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΕΧΩ οποία γράψει   ΚΑΙ ΔΕΝ ποτε τόλμησε ΝΑ ΜΕ απαντήσει Ο χονδρόπετσος ΚΑΙ ρομαντικός   Προέδρος.

Αυτό όμως που με συγκλόνισε ήταν η παρουσία στην συγκέντρωση αυτή του κ. Γιώργου Μαργέτη που την πρώτη κρυάδα την πήρα όταν στην περασμένη συνέλευση τάχτηκε με τον κ. Τσιχριτζή.
Εδώ θέλω να δηλώσω ότι ήταν τεράστιο ολίσθημα του κ. Γ. Μαργέτη να βρεθεί σε αυτή την μάζωξη που προσωπικά προσβάλει όλους αυτούς που μια ολόκληρη ζωή αψεγάδιαστα υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο.
ΔΕΝ είχα Καμία Επιλογές απαίτηση ΝΑ ΜΕ σεβαστεί ΕΜΕΝΑ   Ο κ. Γ. Μαργέτης   ΠΟΥ ΑΠΌ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Γενική ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2013 ΕΧΩ υποστεί   ΤΑ πάνδεινα ΓΙΑΤΙ ΝΑ τόλμησα υποστηρίξω ΤΟΝ Ίδιο ΚΑΙ πολυακουσμένα Συν.-υποψηφίους ΤΟΥ   ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ Βήμα Της Συνέλευσης   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Πρωινή.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ Έρχεται βρεθεί μαζι   Ο κ. Μαργέτης με τον κύριο διώκτη μου τον κ. Τσιχριτζή που δεν πρωταγωνιστή αλλά μόνο ως μάρτυρας παρουσιάζεται.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα συνεργαστεί ή όχι ο κ. Μαργέτης   Γ. με όλους αυτούς. Η παρουσία του και μόνο εκεί προσωπικά πλήρως με απογοήτευσε γιατί δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία   . Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να αγωνίζομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου για την κάθαρση του ποδοσφαίρου μας.
Εγώ παραμένω ακλόνητος στις αρχές μου και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα.

Επίλογος

Η. Κόρινθος έχει πεθάνει ΚΑΙ μάλιστα   ΜΕ αυτές τις συγκεντρώσεις ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ νεκροθάφτες Της ΤΗΝ διασύρουν ΚΑΙ πεθαμένη. Που σημαίνει δεν την σέβονται.   Ποιοι είναι οι λόγοι της τρεμούλας όλων αυτών πρέπει να τους εξηγήσουμε. Τρέμουν να μη τους χρεωθούν οι οφειλές προς το δημόσιο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφω όλα αυτά.
Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι βυζαίνουμε το δάχτυλο μας.
Αντί να κάνουν συγκεντρώσεις καλό θα είναι επιτέλους να μας παρουσιάσουν τους οικονομικούς απολογισμούς της τελευταίας δεκαετίας. Γιατί όταν ήμουνα εβδομήντα μέρες το 2009 ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Της Κορίνθου Όχι εκλεγμένος ΑΛΛΑ διορισμένος προσπάθησα ΝΑ βρω Βιβλίου ταμείου ΚΑΙ οικονομικούς απολογισμούς ΚΑΙ ΔΕΝ μπόρεσα ΝΑ βρω   απολύτως Τίποτα.
Αλήθεια υπάρχουν κύριοι ...