Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Επαναλαμβάνω Δεν σε φοβάμαι Λουτρακιότικο κατεστημένο και γι αυτό σε πολεμώ

Την περασμένη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είχε γενική συνέλευση και λόγω μη απαρτίας δεν έγινε. Και μάλλον θα γίνει την δευτέρα που μας έρχεται . Και θα ήθελα να ρωτούσα τα νέα παιδιά που έχουν αναλάβει την διοίκηση της ομάδας γιατί δεν φωνάζουν τον κ. Απόστολο Πανούση τον υιό του κ. Βουλευτή για να φέρει κανέναν επενδυτή. Αλλά όμως κάθομαι και συλλογάμαι και φωναχτά γι΄αυτό και τα γράφω.Στις εκλογές του 2004 είχα κάνει μια πρόταση στην τότε διοίκηση για να αναλάβει την ομάδα ο Στρατής Πατακός πρόταση που χλευάστηκε. Μάλιστα στο Βήμα Λουτρακίου ο ηλεκτρονικός Λογιστής και ειδικός συντάκτης των πρακτικών κ. Κώστας  Λάμπρου είχε στείλει επιστολή χωρίς να με ονομάσει και σε κάποιο σημείο γράφει " ...γιατί ο υποτιθέμενος χρηματοδότης κ. Πατακός δεν ήλθε; Και επειδή θα βγεις και θα πεις και πάλι μπούρδες σου απαντώ απλά γιατί δεν ήξερε ούτε ο ίδιος " Και όταν φέτος μετά από δέκα  (10) χρόνια πήρε από τον τηλεοπτικό σταθμό την απάντηση ο κ. Λάμπρου ( εγώ γράφω ονόματα και όχι κολοτούμπα όπως εσείς) από το στόμα του ίδιου του κ. Πατακού ( που δεν γράφει την ιδιότητα του)  Και ενώ με την δική μου  πρόταση χάλασε ο κόσμος με τον υιό του βουλευτή αν και δυο φορές μας έφερε πέτσινους επενδυτές άκρα το τάφου σιωπή στο κατεστημένο του Λουτρακίου Βασιλεύει.
Ενώ όταν πρόκειται για τον Νικηφόρο μέχρι και λόγιους επιστρατεύουν για να τον καταδικάσουν ερήμην. και να βάλει και την ταμπέλα ο κ. Γιαλοψός

Αυτό κ. Γιαλοψέ και κ. Κουκουλά για μένα είναι το μεγαλύτερο παράσημο που το πήρα πολεμώντας το ανίκητο κατεστημένο του Λουτρακίου. Που όμως καταδικάστηκα ερήμην μετά από σκηνοθεσία.
Που απουσιάζουν από το ταμείο του Ολυμπιακού Λουτρακίου 163.7000 κατά τον ορκωτό που έβαλε το δικαστήριο και κανένας δεν τολμά να πει κιχ.
Που διορίζει ο κ. Γκιώνης το 2009 δυο γυναίκες στο κυλικείου του Δήμου με ετήσιο μισθό η μια 27625 ευρώ ή σε δραχμές 9.392..250 και η άλλη μόνο με 27.000 ευρώ ή σε δραχμές 9.180.000
Που νοικιάζουμε για το καρναβάλι για πέντε μέρες μια εξέδρα και φωτιστικά και ηχητικά και πληρώνει ο δήμος για πέντε (5)  μέρες 40.000 ευρώ ή σε δραχμές 13.600.000
Και το δικό μου ερώτημα πόσα θα κάνανε όταν θα τα αγοράζαμε.
Και ο μηνυτής  μου κ. Γιαλοψός  που ερήμην πρωτόδικα με καταδίκασε να του δώσω 15.000 ευρώ για δέκα (10) μέρες πήρε 4.105 ευρώ ή δραχμές 1.395.700 για να βάζει μουσικούλα ( 3500 ευρώ)  και να μεταδίδει από τον ραδιοφωνικό του σταθμό διαφημίσεις ανακοινώσεις για το καρναβάλι 535 ευρώ. .
Κάποιος υποστήριζε ότι αν κάτι δεν μπορείς να το αλλάξεις να το συνηθίσεις Μ ε μια μικρή διαφορά αν αυτό δεν είναι σωστό προσωπικά δεν το ανέχομαι.