Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Αρχή άνδρα δείκνυσι ( Η εξουσία δείχνει τον άνδρα )Πιττακός ο Μυτιληναίος.

\Παρακολούθησα από βίντεο την ομιλία του κ. Γκιώνη για την σύνθεση της νέας διοίκησης της Λουτράκι Α Ε και δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ήθελε να πει. Γιατί ένας Δήμαρχος με Πανεπιστημιακή μόρφωση και με πείρα δεν μπορεί να λέει ότι μίλησα με την αντιπολίτευση και να αναφέρει τον κ. Πετρίτση που δεν θα είναι στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τον κ. Στάμου που ήταν τελευταίος στην σειρά εκλογής των συνδυασμών.
Και αγνόησε Των Δώδεκα   Χρόνια Δήμαρχο κ. Παύλου που ήρθε και δεύτερος και τον κ. Λογοθέτη. .Μα αυτή είναι η πολιτική τοπική μας ηγεσία. Να γράφω στο μπλοκ μου ότι δυο υπάλληλοι του κυλικείου πήραν για ένα χρόνο εργασία  54.625 ευρώ και κανένας δεν επαναστατεί και όλοι τα θεωρούν σωστά και έχει και το θράσος ο λαοπρόβλητος να ονομάζει αντιπολίτευση τον κ. Πετρίτση που δεν θα είναι στο δημοτικό Συμβούλιο.  Βέβαια τον βοήθησε στις εκλογές και ο κ. Γκιώνης δεν είναι αχάριστος.
Τώρα θα μου  πείτε   αν  ο Λαοπρόβλητος δεν είναι  αχάριστος γιατί  συμπεριφέρθηκε έτσι   στον  κ. Λογοθέτη? Μα για να θεωρείς τον εαυτό υποχρεωμένο σε κάποιον πρέπει η υποχρέωση να είναι μικρή. Όταν αυτή είναι τεράστια θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρά υποχρεωμένο με αποτέλεσμα του κάνεις μια κόντρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.  
Γιατί αν ο κ. Λογοθέτης έλεγε στους δημότες με στοιχεία πως ο κ. Γκιώνης   κατασπατάλησε  τα χρήματα των  δεν θα τολμούσε να βάλει υποψηφιότητα .