Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Δυστυχώς για σας κ. Τσιχριτζή για μας είσαστε υπαρκτό πρόσωπο που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον

Μετά το πέρας της Συνέλευσης της ντροπής κάποιος φίλαθλος πλησίασε τον χονδρόπετσο  όπου τον παίρνει και Μάρθα Βούρτση στο σκέτο κλάμα όπου πρέπει να πετύχει κάτι και του έκανε μια ερώτηση.
Πρόεδρε  όλα τα είχατε σχεδιασμένα με αποτέλεσμα να φτάσετε σε αυτή την θέση την ιστορική Κόρινθο
Καλά σας τα λέει ο Νικηφόρος και δεν τολμάτε να τον απαντήσετε
Ρομαντικός - χονδρόπετσος και άλλοτε Μάρθα Βούρτση απάντησε: Για μας ο άνθρωπος αυτός δεν υπάρχει"  Και έφυγε αφήνοντας τον φίλαθλο με το στόμα ανοιχτό.
Αφού κ. Τσιχριτζή είμαι για σας και την παρέα σας ανύπαρκτο πρόσωπο γιατί πηγαίνετε με τους υπασπιστές σας που τους βάλατε και προεδρείο της συνέλευσης  στα δικαστήρια και καταθέτετε εναντίον μου. Σας έχω γράψει τόσα εναντίον σας και δεν τολμάτε να με οδηγήσετε στην δικαιοσύνη
Αλλά βάλατε κάποιον τρίτον για να με μηνύσει ενώ εσείς με θεωρείτε ανύπαρκτο. Είμαι εδώ και να είσαστε βέβαιος ότι το μεγάλο πανηγύρι τώρα αρχίζει. Προσωπικά σας θεωρώ πρόσωπο υπαρκτό και αλλοίμονο αν δεν υποχρεωθείτε να απαντήσεις στα ερωτήματα μου που θα είναι πολύ σκληρά για να τα καταλάβετε μια και είσαστε χονδρόπετσος.
Ερώτημα
Στα έξη χρόνια που διοικήσατε την ομάδα της Κορίνθου είσαστε υποχρεωμένος να έχετε έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και αντίστοιχους οικονομικούς απολογισμούς.Αλήθεια τους έχετε ; Αν όχι να ψάξετε να τους βρείτε γιατί μάλλον θα σας χρειαστούν.

Τα Ψαχνά αποτελούν σήμερα κωμόπολη, περίπου 15 χλμ. βόρεια τηςΧαλκίδας στη Εύβοια, με την οποία συνδέεται οδικώς με την παραλιακή οδό Χαλκίδα – Ν. Αρτάκη - Ψαχνά.
Παλαιότερα αποτελούσε έδρα ομώνυμης κοινότητας, σήμερα είναι έδρα τουΔήμου Διρφύων - Μεσσαπίων. Το 1928 αριθμούσε 2.933 κατοίκους. Στη τελευταία απογραφή (του 2001) αριθμούσε 5.766 κατοίκους.